Reeds enige jaren klant bij WAM Denim en al altijd heel tevreden geweest! Zowel van informatie, vriendelijkheid medewerkers als expertise. Mijn persoonlijk pluspunt: de paspoppen in de wi... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Wam Denim Grote straat Maastricht . Mooie kledingwinkel met mogelijkheid tot vele combinaties. Ook zeer goed bijgestaan door medewerker Jawad voor wie geen moeite te veel was met veel ervaring en v... Ver mais
OBS! OBS! Kjøpte 3 skjorter til samlet pris på €170,- som ikke er billig, men akseptabelt. Fikk inntrykk av at det var levert inkludert ALT! Får varen levert via UPS/post i butikk.... Ver mais
Das Unternehmen agiert bei Retouren in höchstem Maße unseriös. 1. Die Retoure ist auf der Homepage praktisch nicht auffindbar. Immer wieder kommen 404 Fehlermeldungen (Seite nicht gefunden) um d... Ver mais
Detalhes da empresa
Wam Denim is in 2001 opgericht door drie broers en is sindsdien een familiebedrijf. In Nederland, België en Duitsland hebben wij meer dan 30 winkels, en vanuit onze webshop leveren wij onze producten aan klanten over de hele wereld. Wam Denim is actief op veel vlakken binnen de herenmode, van casual tot chique. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te woord te staan en te adviseren.
Informações de contato
Gooiland 1, 1948 RC, Beverwijk, Holanda
- (+31)085-2387300
- klantenservice@wamdenim.com
- www.wamdenim.com
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Geen geld terug na retour
3 kledingstukken besteld. Waarvan 2 ingeleverd optijd en ook een bevestiging gehad dat de retour is aangekomen. Dit is inmiddels al ruim een maand geleden en nog steeds mijn geld niet terug gekregen. Via de mail reageren ze nergens op. Dit is gewoon pure oplichting! Hier vroeger altijd veel kleding gekocht en nooit problemen gehad, maar het bedrijf heeft kennenlijk een omslag gemaakt.
Zeer slechte kwaliteit (scheurt vanzelf)
Kleding van zeer slechte kwaliteit.
Pak gekocht in Leuven,er blijft een "muffe" geur in hangen(stinkt) en broek is na 1x dragen al ingescheurd aan beide zakken.
Stof lijkt wel helemaal "verduurd" te zijn. Dus kwaliteit "0"!
Daarbij reageert klantendienst zelden of niet, en de service trekt op niks. Hun uiteindelijke voorgestelde oplossing na 2 maanden aandringen :laat het in een andere winkel herstellen! Oplichters!
Oplichters
Oplichters – Geen geld terug na retour!
Bestel hier NIET! Ik heb twee jassen retour gestuurd en zou mijn €240 terugkrijgen, maar weken later heb ik nog steeds niks ontvangen. Ik heb vier keer contact gezocht, maar krijg geen enkele reactie. De klantenservice lijkt onbestaand zodra ze je geld hebben.
Dit voelt als pure oplichting. Een serieuze en betrouwbare webshop behandelt klanten niet op deze manier.
Koop hier niet als je geen risico wilt lopen je geld kwijt te zijn!
Super slechte klantenservice
Super slechte klantenservice. Trui gekregen die niet goed is. Moest hierover mailen volgens de winkel in Leeuwarden. Eerst nog een reactie ontvangen de benodigde fotos verxonden en nu reageren ze nergens meer op. De winkel geeft aan niets te mogen ruilen zonder toestemming klantenservice. In plaats van antwoorden ontvang ik nu ineens allemaal reclame. Heb nog nooit zo een slechte service meegemaakt
Mijn cadeaukaart werkt niet
Mijn cadeaukaart werkt niet. De nummers online zijn niet in gebruik. Je kunt ze helemaal niet bereiken, alleen met een contactformulier. Jammer, heb wel eerder wat gekocht in de winkel, maar webshop en online service is niet goed.
Slechte klantenservice en voucher waardeloos
Op 25 februari stuurde ik de klantenservice van WAM Denim een mail (telefonisch zijn ze namelijk niet bereikbaar), omdat mijn tegoed voucher niet werkte online.
Ik kreeg als reactie dat ze mijn code naar de technische dienst hadden doorgestuurd om het probleem op te lossen.
Tot op heden, 20 maart, heb ik na nog 2 mails te hebben gestuurd nog steeds geen oplossing ontvangen en ik ben bang dat die er ook niet gaat komen.
Ik vind het al ontzettend slecht dat een klantenservice niet telefonisch bereikbaar is, maar echt schandalig hoe het contact per e-mail verloopt en dat er een oplossing beloofd wordt die maar niet komt.
Denk dus heel goed na als je hier kleding koopt en zeker als je het retourneert. Je krijgt namelijk niet je geld terug maar een tegoed voucher, met dit als resultaat.
Één ster is nog te veel een blouse…
Één ster is nog te veel een blouse besteld retour gedaan omdat het te klein was . Niet te doen om een retourbon te printen ! Bellen lukt ook niet zijn niet te berijken . Aangetekend retour gedaan nu beweren ze niet ontvangen, veel gemaild. Ik denk dat ik mijn geld kwijt bent. Misschien iets duurder bij MR. MARVIS die weten wat service is berijkbaar en netjes met de creditnota .
Je krijgt geen geld terug als je retour stuurt
Kleding besteld, zat geen retourbon bij, opgevraagd via klantenservice en deel retour gestuurd ivm te grote maat. Direct kleinere maat besteld (weer geen retourbon maar deze waren goed)
Geen geld terug ontvangen, geen bevestiging, €256 euro tegoed.
Je kunt ze niet bellen, ze reageren niet op mail… helemaal niets!
Dus doe het niet mensen, waardeloos bedrijf!!
Ik heb een retour ingediend
Ik heb een retour ingediend. Ze melden dat er een storing was binnen het bedrijf. Ik wacht nu al 1 maand op mijn geld. Het gaat over een bedrag van 650 euro. Voor mij houd het op hier. Echt schandalig, oplichters. Geen antwoord op mijn emails!!
Retourbedrag na 40 dagen nog niet ontvangen!
In januari online een jas besteld, zelfde model als dat ik eerder gehad heb. Materiaal en afwerking kwamen totaal niet overeen met de eerdere versie. De nieuwe jas oogde veel goedkoper en pasvorm totaal anders. Product retour gestuurd en eind januari de bevestiging van ontvangst gekregen met de toezegging dat het retourbedrag binnen 14 werkdagen op m'n rekening zou staan. Inmiddels heel veel dagen verder en totaal niet in contact te komen met Wam Denim (wat een slecht bedrijf). Wordt niet gereageerd op de e-mails en telefonisch niet bereikbaar. Veel nutteloze energie en frustratie voor het retourbedrag. Nu maar juridische stappen ondernemen. Wees gewaarschuwd: Bestel hier niet. Kwaliteit van producten is niet wat het geweest is. Service is helemaal dramatisch slecht!
Marc Steenvoorden
Let op met de maten
Ik koop al jaren in de winkel in Roermond, maar die ie er al een tijdje niet meer. Bestel daarom de zelfde maten via de webshop, maar dit zijn totaal andere maten en de kwaliteit is ook zeer slecht. Nu ik alle reviews lees, durf ik hen niet eens meer retour te sturen.
Biggest fraud when it comes to…
Biggest fraud when it comes to returning money back, they didn’t delivered my product and now asking for money back no is even responding back to my email after taking back my account details. Its like i am never gonna see those 70 bugs.. just pathetic piece of shits…dont buy from them.
Slechte service, ik krijg mijn geld niet terug
Bestelling geplaatst en betaald. Ik kreeg meteen een email van het bedrijf zelf dat het product niet geleverd kon worden en dat ik mijn geld zou terug ontvangen. Betreft een bedrag van dik €100,-. Constant mailwisseling gehad en nog steeds geen geld terug. Er zou een systeemstoring zijn en ik moest mijn rekeningnummer geven voor een snelle afhandeling. Maar nee hoor.... nog steeds niks ontvangen. Ik heb een officiële klacht ingediend maar zelfs daar wordt niet op gereageerd. Hoe kan zo een bedrijf bestaan? Ik wil mijn geld terug! Dit is niet mijn fout.
4 weken geleden min retour verzonden…
4 weken geleden min retour verzonden met bevestiging van Wam demim dat hij terug ontvangen was en dat het geld binnen 14 dagen terug op rekening zou staan. Get gaat om €100,- Na 14 dagen nog steeds niets te zien. Na mailcontact gaven ze aan dat er een fout in het betalingssysteem zat en dat ik mijn rekeningsnummer moest geven voor snelle afhandeling. Tot op de dag van vandaag nog steeds geen geld op mijn rekenig, ruim 1.5 week verder.
Ze mailen niet meer terug en telefonisch zijn ze niet bereikbaar.
Ze gaan voor geld, niet voor klanten
Shirt gekocht voor 65 euro. na afrekenen hangt achter de kassa hetzelfde shirt in andere kleur voor 30 euro. Heb dit aangegeven, maar de koop was al gedaan, kon niets meer aan gewijzigd worden. Heb aangegeven dat ik de koop ongedaan wilde maken. Krijg ik een tegoedbon. Wettelijk is het binnen 8dagen je geld terug, maar daar doen ze niet aan. Vervolgens contact opgenomen met de servicedesk, maar die doen ook niet. Echt weer zo'n toko die geld wil verdienen en klantgerichtheid totaal niet kent. Was voor mij de eerst en laatste keer in deze shop.
Alles gaat mis met online bestelling
Mijn god. Alles ging mis met mijn order. Hopelijk krijg ik mijn geld terug. De bevestigingsemail van mijn bestelling komt alleen maar bij 404-pagina's uit. De FAQ links komen gewoon bij de website uit, niet op de FAQ pagina. Ik kan ook niet meer inloggen in mijn account en wachtwoord reset onmogelijk. En de website lijkt sowieso te zijn aangepast deze week (nieuwe website?). Ik gok dat dat dan ook voor deze problemen zorgt. Kortom, voor mij echt de laatste keer Wam Denim webshop.
I visited the store for the second time…
I visited the store for the second time last weekend. I had the same amazing experience as the first visit. The quality of everything is amazing for the very reasonable prices you are paying. The assistant that looked after me was very helpful and honest with what he thought worked for my awkward dad bod. lol. I live in Ireland and would go specifically to the store knowing I could get fitted out for the season. Store was located in the main shopping district in Amsterdam.
Oplichter!!!!!!!
Wam Dinem Venlo afgelopen zondag 12-01
Af gelopen zondag 12-01 jl rond 13.00 uur voor €187,- aan kleding in de Wam Denim in Venlo gekocht. Omdat ik samen met mijn zonen bij Wam Denim feestkleding wilde kopen, zijn wij gaan passen en ik kocht mijn pak maar mijn zonen konden niet slagen. Na wat rondkijken in Venlo vonden wij een kleding zaak die voor ons alle 3 de gewenste kleding had. (voor nog voor veel minder geld dan bij Wam Denim).
Ik ben na 1,5 uur terug naar Wam Denim Venlo gegaan een mijn pak terug gebracht. Tot mijn verbazing kreeg ik geen geld terug. Het staat op de kassabon dat geen geld terug gegeven wordt bij retour brengen. Kan dit zo maar????
Het personeel hield zich aan die (opgedragen) regel. En toonde geen enkel begrip en bleven even afstandelijk. Dit ervoer ik tijdens het kopen al, ik had toen al moeten gaan. Het aldaar werkende personeel heeft ook zeker geen klantvriendelijke houding.
Kortom: laat deze kille zaak links liggen omdat het personeel niet betrokken met je is en als je wat koopt je het alleen terug kunt brengen voor een tegoed bon.
Ik ben zeer teleur gesteld in Wam Dinem Venlo.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.