Reeds enige jaren klant bij WAM Denim en al altijd heel tevreden geweest! Zowel van informatie, vriendelijkheid medewerkers als expertise. Mijn persoonlijk pluspunt: de paspoppen in de wi... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Wam Denim Grote straat Maastricht . Mooie kledingwinkel met mogelijkheid tot vele combinaties. Ook zeer goed bijgestaan door medewerker Jawad voor wie geen moeite te veel was met veel ervaring en v... Ver mais
OBS! OBS! Kjøpte 3 skjorter til samlet pris på €170,- som ikke er billig, men akseptabelt. Fikk inntrykk av at det var levert inkludert ALT! Får varen levert via UPS/post i butikk.... Ver mais
Das Unternehmen agiert bei Retouren in höchstem Maße unseriös. 1. Die Retoure ist auf der Homepage praktisch nicht auffindbar. Immer wieder kommen 404 Fehlermeldungen (Seite nicht gefunden) um d... Ver mais
Detalhes da empresa
Wam Denim is in 2001 opgericht door drie broers en is sindsdien een familiebedrijf. In Nederland, België en Duitsland hebben wij meer dan 30 winkels, en vanuit onze webshop leveren wij onze producten aan klanten over de hele wereld. Wam Denim is actief op veel vlakken binnen de herenmode, van casual tot chique. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te woord te staan en te adviseren.
Informações de contato
Gooiland 1, 1948 RC, Beverwijk, Holanda
- (+31)085-2387300
- klantenservice@wamdenim.com
- www.wamdenim.com
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Geweldige winkel
Geweldige winkel , alle kleding is van super goede kwaliteit, leuke en gezellige medewerkers echt klantvriendelijke service, een aanrader kom graag snel weer terug
Mooi ruim assortiment
Mooi ruim assortiment, aardige medewerker in de winkel!
En daarnaast een mooie actie! Dus de prijs is ook prima 👍
Goede kwaliteit voor een mooie prijs.
Beste medewerker
Ik kom heel vaak bij Style Outlet Amsterdam en word altijd vriendelijk geholpen. Meestal door een lieve dame, en er is ook altijd een andere jongen die erbij is – allebei superbehulpzaam. Het is er rustig, waardoor ze echt de tijd voor je nemen. Ik haal hier vaak broeken voor mijn vader, want de kwaliteit is altijd goed en hij is er blij mee. Een fijne winkel waar ik elke keer weer graag terugkom!
Zeer goed geholpen in Zwolle
Zeer goed geholpen in Zwolle, vakkundig advies en raad voor wen setje voor wen bruiloft deze winkel aan. Prachtig alles uitgestald. Bedankt voor de leuke ervaring!
Amsterdam Outlet geweest afgelopen…
Amsterdam Outlet geweest afgelopen woensdag,super goed geholpen door een vriendelijke dame en een jongeman.Ze namen de tijd, dachten mee en waren erg professioneel.Fijne service en een prettige sfeer.Zal zeker weer terug gaan! Top winkel
Super geholpen
Super geholpen, fijne service!
Mooie stijl, goede kwaliteit.
Altijd leuke aanbiedingen.
Topservice in de winkel!
Aantrekkelijke prijzen én goede pasvorm.
Personeel is supervriendelijk.
Echt persoonlijke aandacht.
Originele collectie, elke keer weer.
Goede service en veel keus
Goed en snel geholpen door een…
Goed en snel geholpen door een vakbekwame medewerker.
Fantastische service
Heel fijn geholpen door de medewerkers van de winkel. Allemaal heel veel verstand van zaken en wisten precies wat wel en niet bij elkaar past.
Wij moesten voor 2 bruiloften shoppen en zijn voor beiden geslaagd!
Zeker een aanrader en wij komen hier zeker terug :)
Goede service wordt goedgeholpen
Goede service en Hulp van Mirveta
Wam Denim is absoluut een van mijn…
Wam Denim is absoluut een van mijn favoriete merken voor herenkleding geworden. Een echte aanrader voor iedereen die waarde hecht aan mode én kwaliteit!
Eerlijk zeggen… de kleding zijn top…
Eerlijk zeggen… de kleding zijn top kwaliteit en de prijs is redelijk goed en betaalbaar, als je iets meer geduld hebt om te passen en en enthousiast genoeg bent om deze kwaliteit te ontdekken dan zal je zeker goed geslaagd en terecht tevreden wordt over wat je hebt zelf goed gepast , gevoeld en gezien hoe die allemaal staat, je kan altijd naar advies vragen van de medewerkers of naar de leuke voorbeelden in de winkel verschijnen op de poppen.
Ik had een leuke ervaring gehad in de winkel en ik wil zeker terugkomen om weer te slagen voor een leuke outfit aankomende maanden .
Bete service
Bete service, vriendelijk mensen in de winkel om te helpen
Schnelle Lieferung
Schnelle Lieferung, Top Ware Jederzeit wieder
Topkwaliteit en stijl!
Topkwaliteit en stijl!
Ik ben enorm tevreden over mijn aankoop bij WAM Denim. De kleding zit perfect, voelt luxe aan en straalt echt klasse uit. Je merkt meteen dat er aandacht is besteed aan zowel het design als het materiaal. De levering was snel en netjes verpakt. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar stijlvolle, moderne kleding met een uitstekende pasvorm!
mooie producten
Ze hebben altijd mooie collectie en de…
Ze hebben altijd mooie collectie en de prijzen zijn altijd leuk!
Exceptional service at Grotestraat 32
I visited the Grotestraat 32, Maastricht WAN DENIM shop yesterday afternoon and bought a suit and a pair of shoes. Milad provided me excellent service. He is a top professional -keen to assist, fast and totally efficient. Bravo!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.