Reeds enige jaren klant bij WAM Denim en al altijd heel tevreden geweest! Zowel van informatie, vriendelijkheid medewerkers als expertise. Mijn persoonlijk pluspunt: de paspoppen in de wi... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Wam Denim Grote straat Maastricht . Mooie kledingwinkel met mogelijkheid tot vele combinaties. Ook zeer goed bijgestaan door medewerker Jawad voor wie geen moeite te veel was met veel ervaring en v... Ver mais
OBS! OBS! Kjøpte 3 skjorter til samlet pris på €170,- som ikke er billig, men akseptabelt. Fikk inntrykk av at det var levert inkludert ALT! Får varen levert via UPS/post i butikk.... Ver mais
Das Unternehmen agiert bei Retouren in höchstem Maße unseriös. 1. Die Retoure ist auf der Homepage praktisch nicht auffindbar. Immer wieder kommen 404 Fehlermeldungen (Seite nicht gefunden) um d... Ver mais
Detalhes da empresa
Wam Denim is in 2001 opgericht door drie broers en is sindsdien een familiebedrijf. In Nederland, België en Duitsland hebben wij meer dan 30 winkels, en vanuit onze webshop leveren wij onze producten aan klanten over de hele wereld. Wam Denim is actief op veel vlakken binnen de herenmode, van casual tot chique. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te woord te staan en te adviseren.
Informações de contato
Gooiland 1, 1948 RC, Beverwijk, Holanda
- (+31)085-2387300
- klantenservice@wamdenim.com
- www.wamdenim.com
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Mijn bestelling is niet compleet…
Mijn bestelling is niet compleet geleverd. De bestelling bestond uit 6 items. Eén item werd gisteren geleverd, via UPS en de chauffeur kwam hiervoor helemaal uit Eindhoven. Vandaag stond dezelfde chauffeur voor de deur met weer drie UPS zakken. Vóórdat hij aanbelde, kreeg ik al de melding dat mijn zending compleet afgeleverd was. Dus de chauffeur had waarschijnlijk de pakketjes al gescand in de bus. Toen ik ze bij de deur van hem aannam, ging ik er van uit dat alles compleet was. Echter, na het openen van de pakketjes, bleek toch nog 1 item te ontbreken. Toen ik hierover contact opnam, werd mij meegedeeld dat de levering wel compleet was afgeleverd, en dat mijn zoon de spullen had aangenomen. Ik heb geen zoon. Echt slechte customer service.
Zeer tevreden met mijn aankoop
Zeer tevreden met mijn aankoop bij deze kledingwinkel. Een paar mooie outfits gekocht. Echter ging de levering moeizaam maar dat is bij de vervoerder fout gegaan en dus niet bij deze winkel. Na wat mailverkeer met wam denim heeft deze winkel het vlot en netjes opgelost. Vlotte, nette en vriendelijke communicatie en een goede afhandeling. Wat betreft de kleding, ziet er prachtig uit en voelt kwalitatief goed aan. Ook de pasvorm is uitstekend! Ik ben er blij mee.
2 weken geleden een Bodywarmer XL…
2 weken geleden een Bodywarmer XL besteld. Vandaag eindelijk binnen gekregen, althans dat dacht ik. Blijkt er geen bodywarmer maar een rood truitje maar M in mn pakketje te zitten. Gelijk retourformulier geprobeerd in te vullen, ordernummer niet herkend. Dan maar telefonisch contact opnemen. Telefoonnummer niet meer in gebruik. Nou uiteindelijk dan maar een mail gestuurd in de hoop dat daar op gereageerd wordt maar als ik de reviews hier zo lees heb ik daar een hard hoofd in. Gelukkig via Klarna mn betaling lopen....
Geen reactie op email en retourzendingen
Diverse kleding stukken besteld op de website, nadat ik prettig geholpen was in de winkel in Zoetermeer. Helaas bleken sommige modellen anders te vallen en retour gestuurd. Inmiddels 2 maanden verder en krijg geen reactie op mails en ook geen terugboeking ontvangen.
Zeer slechte service
Zeer slechte service
Heb een licht grijze broek, maar telkens als je broek gewassen hebt geeft het leren merkplaatje af.
Dus steeds bruine vlekken op de broek.
Dus ik ga naar de winkel in Tilburg vorige week en leg het probleem uit, word er gezegd laat broek maar achter en kom volgende week maar terug.
Wij week later terug naar de winkel en wat krijg je als opmerking, we willen de broek wel voor je uitwassen 🥴of dat dan het plaatje niet meer afgeeft.
Dus heb gezegd ik kan zelf wel wassen, dus met andere woorden bekijk het maar met je broek want wij hebben hier geen boodschap aan.
Dus dit was tevens de laatste keer dat ik daar wat gekocht heb bij de zeeman is de service nog beter.
Aan alle mensen die nog geld tegoed…
Aan alle mensen die nog geld tegoed hebben:
Ik heb woensdag 9 April met dit nummer gebeld :0687572605. Zaten op een bedrag van €285 te wachten. Een heel verhaal. Binnen 30 minuten zou er een mail komen. Die kwam en dezelfde middag geld op de rekening. DUS MENSEN BELLEN. Ze hebben ook gezegd dat ze alle mensen zullen benaderen die een negatieve review hebben geplaatst. Wat ik daar van moet geloven weet ik niet. Maar ik had dezelfde dag het geld op de rekening staan. Heb gezegd dat als het niet voor 12 April binnen zou zijn ik naar een Wam winkel zou gaan. Ik heb mijn geld terug
Retour gestuurde producten worden niet…
Retour gestuurde producten worden niet terugbetaald. OPLICHTERSBENDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tegen beter weten in
Als je recent zoveel negatieve berichten hier leest, moet je begrijpen dat je beter even verder kunt zoeken naar een ander product. Ik heb tegen beter weten in toch besteld op 21 mrt... Nu 3 weken verder nog niet voor elkaar.
Achtung!! Nicht bestellen
Achtung, ich kann nur abraten!!
Im Februar habe ich dort drei Artikel bestellt. Einen habe ich behalten, zwei sofort retourniert.
Die Retoure ist eingegangen, das wurde mir per Mail bestätigt. Die Erstattung des Geldes würde in den nächsten Tagen erfolgen. Bisher ist nichts passiert. Selbst auf weitere Mails von mir an den Kundenservice, von dessen Mail ich die Bestätigung zum Erhalt bekommen habe, kommt keine Reaktion mehr.
Höchst unseriös.
failliet?
Tot half jaar terug niks aan de hand met bestellen. Nu wat je bestelt komt niet aan of is niet verzonden. Klantenservice reageerd nergens op en hun tel nummer bestaat niet. Tevens werk de website heel slecht sinds de nieuwe lay out.. Tja denk dat ik maar aangifte ga doen.
UPDATE: GELD TERUG GESTORT VAN DE BESTELLING. (10-4-2025)
Service is beyond shit
I had placed an order, with a pair of jeans that needed to be returned because it did not fit. Received a return label to ship it back, I received confirmation that they received the returned jeans on 25th of march and after 2 weeks I still don't have my money back. I had to reach out to them 4 times in one week (4th having a threat for 1 star review) and suddenly I got a reply in 20 minutes that I'll have my money on Monday April 7th. Wednesday April 9th and I still don't have my money back. I even told them to reach out over the phone because I wanted to talk to someone. They dodged that request like it never happened, so they know what they're doing..
In good faith I placed a new order on Sunday. Received order confirmation for it and paid almost 300 euros, but today is Wednesday and it's not even shipped yet, while they claim they delivery in 1-2 business days. They don't even hand over the parcel to the shipping company in 2 business days. Getting in touch with them is nearly impossible so I'll just wave goodbye to 318 euros and move on with my life. The effort and time it cost me to get my money back is almost not worth the hassle with this joke of a company
Waardeloos bedrijf
Waardeloos, heb wat besteld en getaald maar niks gekregen meerdere keren klantenservice gemaild, maar die reageren totaal niet. Ook de opgegeven telefoonnummers zijn niet in gebruik. Conclusie Koop Niets bij dit bedrijf
Oplichters
Stop met het kopen bij deze webshop
Stop met het kopen bij deze webshop, ook ik ben mijn geld kwijt. Ze zijn onbereikbaar, reageren op geen enkel e-mail. Ben je benadeeld doe aangifte bij de politie.
Slecht service
Slecht service
Mijn pakket is al vanaf 22 februari terug gestuurd in ups zie ik dat de web shop pakket heeft ontvangen op 25 februari meerdere keren contact gezocht met de webwinkel tot heden geen terug betaling
Bestel hier nooit meer
In Januari 3 colberts besteld
In Januari 3 colberts besteld. Ze waren helaas te groot. In Totaal 380 euro. Paar keer gemaild maar tot nu toe nog steeds mijn geld niet terug. Er wordt zeer slecht op mails gereageerd en klantenservice verder onbereikbaar. Dikke schande!
Bestelling geplaatst voor 4 blouses.
Bestelling geplaatst voor 4 blouses.
186 euro betaald. Bestelling is binnen gekomen maar 1 blouse zat er niet bij en 1 blouse was te groot. Retourbon gevraagd en om een kleiner model gevraagd en ook de vraag gesteld wanneer de niet bezorgde blouse kwam.
Wacht al bijna een week op antwoord. Nergens wordt op gereageerd en telefoonnummers werken ook niet.
Wat een kutservice
Slechte service bij retour
Retour aanmelden kan wel, maar ze zeggen 2 a 3 dagen te doen om je retour te bevestigen en retourlabel op te sturen. Inmiddels 1,5 week en reminder naar hun klantenservice verder, maar 0 reactie.
Bestel hier niet! Slechste service ooit
Slechtste webshop in Nederland.
Geen retour mogelijk.
Geen reacties op diverse mail pogingen.
Geen reactie op telefoon.
13 euro verzendkosten.
Bestel hier niets!
Bestel hier niets!
Super slechte service. Totaal geen contact mee te krijgen. Geen enkele reactie op een retour, terwijl zichtbaar is dat het pakket geleverd en ondertekend is. Meerdere malen contact gezocht maar we krijgen geen enkele reactie terug. Helaas, weg geld. Een gewaarschuwd mens telt voor 10, ze bestelen je waar je bij staat!!!!!!!!! Aangifte tegen dit bedrijf gaat vanmiddag de deur uit.
Wer Kundenservice sucht ist hier falsch
Wer Kundenservice sucht, wird ihn bei WamDenim nicht finden!
Mitte Februar 2025 habe ich bei WamDenim 3 Artikel bestellt. 1 Artikel passte mir vom Schnitt her leider so überhaupt nicht.
Der Artikel wurde von mir am Tag der Lieferung gleich wieder retouniert. Das Geld für den Artikel habe ich bis heute, 01.04.2025 nicht erstattet bekommen, obwohl die Retoure nachweislich beim Händler eingegangen ist. Auf eine Vielzahl an Mails zum Kundenservice, wurde ich bis heute vertröstet das aufgrund eines hohen Retoureaufkommens die Bearbeitung selbiger sich stauen würde. Ehrlich, wer über 1 Monat für Bearbeitung von Retouren benötigt um sie angeblich zu bearbeiten hat im Onlinebuiessnis nichts verloren. Zudem hege ich Zweifel am Geschäftsgebaren des Händelers. Ich bin zutiefst enttäuscht, zumal alles belegbar ist. Ansich bietet der Händler schöne Bekleidung, nur wer bestellt unter solchen Umständen ein weiteres mal? Ich sicher nicht! Ich rate jedem sich einen Store mit verlässlichem Service zu suchen. Erspart Zeit, Geld und Nerven!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.