Ongelofelijk lage prijs die eigenlijk te mooi was om waar te zijn. Na telefonisch contact toch overgegaan tot aankoop en 3 dagen later mijn nieuwe Lowrance HDS 12 live in ontvangst mogen nemen. Hart... Ver mais
Goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Netjes zaak afgewerkt. Zeer goede prijs voor het product. Goed telefonisch bereikbaar. Jammer dat het bedrijf niet echt vertrouwen uitstraalt op h... Ver mais
Ik ben uiterst vriendelijk en vakkundig te woord gestaan tijdens mijn telefonisch contact. Hetgeen waar ik voor belde was helaas niet meer voorradig. Er werd mij de volgende via email een uitstekend a... Ver mais
Watersportproducten.nl De webwinkel voor al uw watersportartikelen Wij zijn sinds 1986 gespecialiseerd in de verkoop van watersportproducten
zeeheld 180, 5342 VX, Oss, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Vooraf goed telefonisch advies welke KED transducer stang we nodig hadden voor Garmin Livescope 2 - LVS42HD en snelle levering.

Resposta da watersportproducten.nl
Goed geholpen, kon het op een voor mij gunstige locatie ophalen. Dachten daar goed in mee.

Resposta da watersportproducten.nl
Prima service en heldere communicatie.
En goede prijzen.

Resposta da watersportproducten.nl
Ondanks een foutje in de bestel voorraad, toch snel geleverd en voor het ongemak een mooie kado bon.

Resposta da watersportproducten.nl
Goede service ook bij wat vragen die ik nog had over het product. Mijn aankoop was snel in huis. Alles bij elkaar gezien een aanrader met scherpe prijzen op de huidige markt!

Resposta da watersportproducten.nl
Zo maandag een omvormer besteld hij was hier het goedkoopste en werd al op woensdag geleverd dat is nog een top geregeld

Resposta da watersportproducten.nl
Product netjes geleverd. Het duurde wat langer dan verwacht.

Resposta da watersportproducten.nl
Snelle respons, goeie service, prima prijzen en snelle verzending, helemaal TOP dus

Resposta da watersportproducten.nl
Super service. Goede klantenservice, snelle communicatie, professionaliteit in alle opzichten.

Resposta da watersportproducten.nl
Een bedrijf om aan te bevelen, 3 dagen en de bestelling werd geleverd en een goede prijs

Resposta da watersportproducten.nl
Top prijs voor het bestelde product
Prettige communicatie, er wordt waargemaskt wat ze beloven

Wat een slecht bedrijf
En staat op de site verzendkosten van af € 75 alleen als je een besteld doet ,krijg je dat niet ,dan wordt het opeens €155

Resposta da watersportproducten.nl
Uitstekende prijs en service. Mijn ervaring betrouwbaar. Ging iets mis met versturen, snel en adequaat opgelost, zeer goed bereikbaar, snel en buiten kantooruren teruggebeld. Zeer tevreden.

Resposta da watersportproducten.nl
Watersportproducten.nl was bij mij niet bekend, dus op internet gekeken naar recensies omdat ik een mooie aanbieding had gezien van de Xplore 12 icm Mega Live 2 van Humminbird. Contact via e-mail was vlot en keurig. Beide artikelen besteld en binnen 3 dagen in huis 💪🏽
Nu alles nog inbouwen, heb het dus nog niet kunnen testen.