Contact gezocht via de mail, goede aanbieding gehad, goederen betaald en opgehaald in Lelystad. Ging allemaal prima. Betrof een boegmotor Minn kota en aanverwanten. Aanreder.
Ongelofelijk lage prijs die eigenlijk te mooi was om waar te zijn. Na telefonisch contact toch overgegaan tot aankoop en 3 dagen later mijn nieuwe Lowrance HDS 12 live in ontvangst mogen nemen. Hart... Ver mais
Goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Netjes zaak afgewerkt. Zeer goede prijs voor het product. Goed telefonisch bereikbaar. Jammer dat het bedrijf niet echt vertrouwen uitstraalt op h... Ver mais
Watersportproducten.nl was bij mij niet bekend, dus op internet gekeken naar recensies omdat ik een mooie aanbieding had gezien van de Xplore 12 icm Mega Live 2 van Humminbird. Contact via e-mail was... Ver mais
Watersportproducten.nl De webwinkel voor al uw watersportartikelen Wij zijn sinds 1986 gespecialiseerd in de verkoop van watersportproducten
zeeheld 180, 5342 VX, Oss, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Zeer slechte communicatie en nakomen van vooraf gemaakte afspraken.
Op 24-01-2024 maxview Roam 5G 4x4 Mu-MiMo wifi systeem in de kleur wit met specifieke verlengkabel lengte's besteld.
Op 24-01-2024 wordt er een mail verstuurd met de mededeling dat de montagebeugel voor de dakantenne niet in de kleur wit niet voorradig is en aankomende vrijdag naar verwachting weer aanwezig is.(Tot dusver geen probleem)
Echter de daarop volgende 10 dagen niets meer gehoord of mail ontvangen, dus zelf maar contact opgenomen dan wordt de mededeling gedaan dat er mogelijk stakingen zijn bij grensovergang (materialen moeten uit Engeland komen) door boeren, douane personeel.
Op 26-02-2024 krijg een e-mail met de vermelding dat mijn bestelling is verzonden.
Track-en Trace wordt niet vermeld dus dan maar weer contact opgenomen om in het bezit van die code te komen.
Dan wordt mijn bestelling eindelijk geleverd, echter tijdens het controleren van de bestelling zitten er de verkeerde lengte's verlengkabel in de doos 2 x 2 mtr en 2 x 5 mtr terwijl de specifieke afspraak 4 x 1 mtr was gemaakt tijdens de aankoop.
Weer contact op genomen en werd medegedeeld dat er waarschijnlijk geen ander kabellengte's voorradig waren, ze zouden het even nagaan en daarop terugkomen tot op de dag van dit schrijven heb ik dus niets meer vernomen en heb de gevraagde verlengkabel lengte's maar bijmeen andere firma besteld.
Voor mij dus eerste en laatste bestelling bij watersportproducten.
Mvg TGM van Bergen

Resposta da watersportproducten.nl
Ik was wat skeptisch vanwege de erg scherpe prijzen en het gebrek aan de fysieke winkel. Ook afhalen was helaas geen mogelijkheid.
Maar de communicatie vooraf bij een aantal vragen was ronduit top, uiteindelijk vanwege de verzekering op de bestelling, besteld met creditcard en de zending werd binnen enkele dagen geleverd.

Resposta da watersportproducten.nl
Malgré quelques péripéties avec le transporteur DHL la commande est bien arrivée à destination le matériel est conforme et de très bonne qualité je ferai sûrement appel à vous pour des prochains achats En vous remerciant

Resposta da watersportproducten.nl
Plezierige contacten over en weer,product op tijd en correct geleverd,vandaag alles gemonteerd,nog ff een micro sd kaart besteld, komt morgen binnen, dan even updaten en vissen maar.

Resposta da watersportproducten.nl
Reageert snel en correct op vragen. Nette prijs en snelle verzending!

Resposta da watersportproducten.nl
Hele nette prijs! Alleen na een bericht dat er nog 1 livescope op voorraad was gevraagd of ze deze even vast konden houden. Dit is netjes gedaan alleen de levering en de track and trace vielen een beetje tegen. Track and trace zoals genoemd in de onderstaande reactie is bij openen niet in te zien. Het is een link die de verkoper krijgt en niet de koper. In plaats van 1-3 werkdagen werden het er 5. Dat DHL hier niet op zaterdag zou leveren is natuurlijk onzin. DHL komt dagelijks bij ons op het bedrijf zelfs zondag. Verder reageren ze snel en netjes op mail of telefoon.
Mvg Jeroen

Resposta da watersportproducten.nl
Levertijd wordt niet duidelijk aangegeven, en nadat je bericht hebt gehad product wordt verzonden duurt het nog wel enkele dagen omdat het uit het buitenland komt.
Voor de rest prima service en ze zijn via de mail aanspreekbaar en reageren snel.

Resposta da watersportproducten.nl
Even gebeld voor extra informatie en er werd me duidelijk uitgelegd hoe en wat.
Producten besteld en binnen 5 dagen ontvangen.

Resposta da watersportproducten.nl
Goede deal voor fishfinder snel geleverd helemaal top
product is netjes aangekomen.
was alleen even onduidelijk wanneer het zou komen. maar na telefonische contact was het duidelijk en kreeg ik het binnen 2 dagen geleverd

Resposta da watersportproducten.nl
Jammer dat het bedrijf niet echt vertrouwen uitstraalt op het moment dat je gaat zoeken op internet. Telefoonnummer in Den Haag. Postbus aan de straat in Breda. Niet aangesloten bij welke organisatie dan ook. (allemaal rode vlaggen van bedrijven die de zaak oplichten) Zou dit snel oppakken en rechttrekken zodat bij kopers ook de website vertrouwen gaat wekken.

Resposta da watersportproducten.nl
prima service, site kan beter. netjes en correct te woord gestaan.

Resposta da watersportproducten.nl
Ongelofelijk lage prijs die eigenlijk te mooi was om waar te zijn.
Hartelijk dank voor de mooie deal en veel succes in de toekomst !!!

Resposta da watersportproducten.nl
Goede communicatie en het item is de volgende dag bezorgd. Hopelijk is de service net zo goed als de ervaringen tot dusver 👍🏼😁Tom

Resposta da watersportproducten.nl
goed en duidelijk over de producten en prijs is heel netjes.