Helt tryg ved at købe cykel og tilbehør, da personalet har fuldstændig tjek på detaljerne. Venlig og kompetent service.
Veja o que dizem as avaliações
Jeg havde en forespørgsel omkring en reservedel til en saddelpind. Sælgeren tog med det samme kontakt til leverandøren, jeg kunne bestille reservedelen, og dermed slippe for at skulle købe en helt ny... Ver mais
A empresa respondeu
Super service. De bestilte cykelsko var desværre udsolgt hos producenten, da jeg bestilte den via WeBikes hjemmeside. Blev ringet op af WeBike kort tid efter og fik tilbudt bedre model til samme pris... Ver mais
A empresa respondeu
Endnu en gang super professionel behandling Skulle købe en Carbon Sadelpind, havde op til flere spørgsmål, og hver gang kom svar hurtigt, og tilmed med bonus info, kan kun endnu engang kun anbefale h... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Det er dig, der skal være vinder. Og hvornår er du det? Er det, når du mærker vinden i håret og roen i kroppen? Er det, når du kommer i bedre form, eller når du vinker til kollegaen i bilen, mens du overhaler ham indenom påvej til arbejde? Det er helt op til dig. Det vigtigste for os er, at det ikke er dit grej, der begrænser dine sejre. Vi hjælper dig med at komme først over din personlige målstreg! Vores mål er ikke at sælge dig hvilken som helst cykel, men derimod den cykel der passer til ruten i dit liv. For os er det ogsåde småsejre i hverdagen, der tæller. Vi vil være forrest i feltet, og vi vil have dig med. Du vil derfor mærke, at vores rådgivning har mere bund, mere kant, mere erfaring og mere ærlighed.
Informações de contato
Brøndby, Østerbro og Odense
- 70 22 99 91
- info@heinocykler.dk
- www.webike.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super service i butik og på værksted
Super service i butik og på værksted
Klart anbefalelsesværdigt

Billigt og hurtigt levering
Billigt og hurtigt levering, fik det dagen efter...

God oplevelse :-)
Fin tidsramme fra bestilling til levering. :-)

God service.
Har handlet flere gange hos Webike både på webshoppen og i deres fysiske butik i Odense. Har kun modtaget fremragende service og hurtig levering.

God tilbudspris
God tilbudspris, hurtig levering og glad kunde!

Resposta da Heino Cykler
Nemt at bestille på webshop og hurtig …
Nemt at bestille på webshop og hurtig levering.

Nem betjent webshop
Nem betjent webshop, hurtig levering af vare der svarer fuldt ud til beskrivelse.

Kan klart anbefales
Hurtig levering, udsøgt service og konkurrencedygtige priser.

Resposta da Heino Cykler
Imødekommende og troværdig betjening- …
Imødekommende og troværdig betjening- føler mig godt hjulpet i valg af cykel og i tilpasning af cyklen- der var god tid og jeg fik svar på mine spørgsmål.
Har tidligere handlet derude og havde samme indtryk. Deres cykelreparations kurser kan også anbefales

God og hurtig service!
God og hurtig service, kan klart anbefales.

Resposta da Heino Cykler
Super fin service hele vejen igennem
Super fin service hele vejen igennem, idet jeg modtog desværre en defekt vare. Jeg har fået den byttet med det samme.
Rhina

Resposta da Heino Cykler
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.