Wir kommen schon viele Jahre zum Weißenhäuser Strand und finden es jedesmal toll. Besonders bei schlechtem Wetter hat man die Möglichkeit ins Wellenbad zu gehen oder mit den Kindern ins Spieleparadi... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
To many visitors, totally overcrowded! No parkingplace for our car, even when we booked with. Expensive food. Rude personel working there, totally not understand what a client is. Very few of th... Ver mais
Kein Familienfreundlicher Betrieb!!! Katastrophe an Hygiene Betten und Geschirr schmutzig, Reisebett vom Baby paßt nicht ins Schlafzimmer und das gestellte Bett war auch kaputt. Haare im Abfluss usw... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Der Ferien- und Freizeitpark Weissenhäuser Strand liegt unmittelbar an einem 3 km langen Ostseestrand und gehört zu den größten und beliebtesten Ferienanlagen Deutschlands. Erleben Sie das ganze Jahr Ostsee und wählen Sie zwischen verschiedenen Ferienwohnungen, Ferienhäusern, Penthäusern und dem ****Strandhotel aus. Unzählige Attraktionen wie das Subtropische Badeparadies, das Abenteuer Dschungelland, das Dünenbad mit Wellness- und Fitnessbereich sowie das WaWaCo, die Wakeboard- und Wasserskianlage, warten darauf, von Ihnen entdeckt zu werden. Erforschen Sie die ganze Welt des Geschmacks und besuchen Sie unsere zahlreichen Restaurants, Bistros, Bars und Cafés. Hier ist für jeden das Passende dabei.
Informações de contato
Alemanha
- www.weissenhaeuserstrand.com
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 37% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
4 ud af 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐☆
Vi havde et rigtig godt ophold på Weissenhäuser Strand, og der var masser af aktiviteter for både børn og voksne. Legelandet var hyggeligt, og badelandet var virkelig stort, flot og sjovt – der var noget for alle aldre.
Der var dog et par ting, som trak oplevelsen ned.
Omklædningsforholdene i badelandet var meget forvirrende. Man skulle først skifte til badetøj i familieomklædningen og derefter gå gennem fællesområder for at komme til bruserne, som var opdelt i dame- og herreafdelinger. Det betød, at man flere gange skulle gå rundt kun med et håndklæde om sig foran fremmede, hvilket jeg eller min datter på 11 år ikke syntes var særligt behageligt.
Maden på de forskellige spisesteder var desværre en skuffelse. Udvalget var kedeligt, og kvaliteten levede ikke op til resten af oplevelsen og så var det ret så dyrt.
Lejligheden var også en skuffelse. Rengøringen var mangelfuld – der var meget støv og generelt beskidt. Derudover virkede lejligheden slidt og meget gammeldags og kunne virkelig trænge til en modernisering.
Alt i alt havde vi en god ferie, primært på grund af de mange aktiviteter og det fantastiske badeland. Hvis rengøringen, maden og lejlighederne blev forbedret, ville stedet være helt i top.
Wir kommen schon viele Jahre zum…
Besonders bei schlechtem Wetter hat man die Möglichkeit ins Wellenbad zu gehen oder mit den Kindern ins Spieleparadies.
Wir kommen gerne wieder
Wir kommen gerne wieder. Abwechslungsreicher Urlaub zu jeder Jahreszeit.
Feeling from former Soviet, very teared down place.
To many visitors, totally overcrowded!
No parkingplace for our car, even when we booked with.
Expensive food.
Rude personel working there, totally not understand what a client is. Very few of them speaks English, only German.
Very torn down Hotell and Appartments from the 70-ties. Get the feeling from old Soviet-Union.
Will never go there again and told my friends not go go there.
Wohnung war mehr als verdreckt und roch…
Wohnung war mehr als verdreckt und roch sehr unangenehm!
Es war schon mehr eine Zumutung!
Nach Beschwerde beim Service, kamen 4 Personen vom Reinigungspersonal und sollten die FeWo nachreinigen.
Nach etwas über 2 Std. hieß es dann, dass die FeWo fertig sei.
Als wir dann erneut die Wohnung betreten haben, wurde grob sauber gemacht.
Aber so wirklich wurde hier nichts gemacht.Alles was man bemängelt hat, wurde kaum Beachtung geschenkt.
Somit haben wir fast ein ganzen Tag verschwendet allein wegen der Wohnung.
Somit können wir sagen, Wohnsituation katastrophal aber der mit dem Rest des Urlaubs waren wir schon zufrieden.
Für uns war es aber leider das erste und letzte mal, dass wir hierher fahren werden.
Im Grunde ist alles vorhanden, aber…
Im Grunde ist alles vorhanden, was man braucht, aber das ist für einen Urlaub nicht ausreichend. Wir haben für das Baltic Soul Weekend ein Gartenapartment für 8 Personen für über 291€/P gebucht. Schon letztes Jahr ist mir aufgefallen, dass die Anlage bzw. die Unterkunft grundsätzlich in die Jahre gekommen ist. Aber genau dann muss man eben auf Details achten. In dem 8 P Apartment gibt es zwar 2 Duschbäder, aber es war nur in einem Bad EINE Rolle Klopapier. Keine Ablagemöglichkeiten für die Waschtaschen.
Wenn man ein Apartment für 8 Personen anbietet, sollten auch mind. 8 z.B. Weingläser und Terrassenstühle vorhanden sein. Es gibt einen Pizzaschneider aber kein vernünftiges Sägemesser, weder klein noch groß. Das sind nur ein paar Kleinigkeiten, die aber notwendig sind und für den Preis erwartet werden können. Ach ja, die Terrassenmöbel sind dreckig. Da kann man auch erwarten, dass die gleich einsetzbar sind und man nicht erst eine Grundreinigung machen muss, bei Anreise.
Wir hatten wie immer viel Spaß
Wir hatten wie immer viel Spaß. Kommen schon seit vielen Jahren hier her.
Skægkræ
Den sidste nat opdagede vi skægkræ i vores lejlighed. Receptionisten var utrolig venlig og beklagede og udleverede en mail vi skulle skrive til. Responsen var et "tak for informationen".
Derudover blev vi ikke i formeret om at 10% af den betalte rejse kunne sættes ind på vores armbånd som et beløb vi kunne betale med. Det blev vi informeret om efter tjek ud. Receptionisten var dog sød og gjorde så børnene kunne betale for en gang pommes frites. Derudover havde vi bestilt to værelser, da vi var afsted som familie. Det hele var bestilt og betalt af den samme, men vi boede forholdsvis langt fra hinanden.

Resposta da Ferien- und Freizeitpark Weissenhäuser Strand
Dårlig oplevelse, klamt værelse vi selv måtte rengøre.
Sindssyg dårlig oplevelse. Vi havde booket overnatning fra lørdag til mandag med hunde, og fik inkl 3 timers badeland. Vi valgte at tage derned nogle dage i forvejen (torsdag -lørdag) for at være sammen med familien. Når man ikke bor på stedet, kan man købe 3 timers familie billetter til 80 euro/gang. Jungleland koster 59euro/gang for en familie på 4 (kontra 39euro/mand for 7 dage hvis man boede der). Da det så blev lørdag skulle vi modtage en sms når værelset var klar, den kom aldrig. Så vi måtte gå ned og spørge og fik så armbånd udleveret. Så skulle vi finde værelset med trætte børn og bagage, det var svært. Og da vi åbnede døren ind til værelset,var vi sikre på at vi var gået forkert. Det var beskidt! Der var hundehår, menneskehår og sand på gulvet, lågerne var beskidte, køleskabet smurt ind i noget brunt klistrede noget. Glas og tallerkener var brugte og beskidte (tiltrods for opvaskemaskinen).Hundefoder lå rundt om i hytten, borde og sofaen var beskidte. De ansatte på servicepointet var gået hjem, så vi måtte selv gå igang med at rengøre værelset. Det tog os 2 timer, og der var klamt! Har aldrig oplevet noget lignende, og er så skuffet. Det betalte vi 488euro for. Har skrevet derned og fået en undskyldning, intet andet. Så absolut ikke et sted der kan anbefales.

Resposta da Ferien- und Freizeitpark Weissenhäuser Strand
Bungalow- sehr dreckig und in die Jahre gekommen
Wir haben einen Bungalow gebucht, mit einem kleinen Kind. Wir kamen an und waren schockiert. Ein ungepflegte kleine Gartenlaube, so kann man es nennen. Der Kühlschrank hat gestunken, das Klima ähnelte wirklich einer Gartenlaube von damals. Sehr in die Jahre gekommen und kalt. Dann haben wir einen zweiten Bungalow als Reklamation erhalten, jedoch genau das gleiche. Danach haben wir eine Ferienwohnung bekommen, die gepflegter schien. Vor uns muss jemand mit Hund da gewesen sein, es waren Hundehaare zu finden und es roch doll nach Hund. Wir sind dann aber da geblieben weil wir einfach unseren Urlaub wahrnehmen wollten. Wir haben für 3 Nächte 370€ bezahlt, was es echt nicht Wert war. Wir hatten nur das Schwimmbad mit drin. Die Dschungelwelt hätte man noch extra bezahlen müssen. Wir kommen auf jeden Fall nicht noch einmal wieder. Eventuell ins Schwimmbad aber übernachten lohnt sich wirklich nicht.

Rude service
Rude service, poor quality of rooms, too many people in too little space. The worst vacation we have ever been on as a family.

Toller Urlaub für Klein und Groß
Toller Urlaub für Klein und Groß. Badeparadies, Abenteuer Dachungelland, Spielplatz, Minigolf, Fahrradtour und Ostsee direkt vor der Tür. Wunderschöne Aussicht auf die Ostsee und bei einem leckeren Cappucino.

Hat sich gelohnt der Aufenthalt
Hallo hatten ein Apartment für zwei Personen für zwei Nächte mit Hund gebucht das Apartment ist einfach mit kleiner Küche schönes Bad und großen Raum mit betten besonders hat uns sehr gefallen das es schon hundenäpfe und Leckereien gab für den Hund das personal war sehr nett wir waren sehr zufrieden kann man gerne weiter empfehlen

Resposta da Ferien- und Freizeitpark Weissenhäuser Strand
Snyd med priser, oplad bilen andet sted, forvent slidt huse og alt for mange mennesker samt dårlig kundeservice
Jeg bestilte et ophold onsdag inden vi skulle afsted om torsdagen i vinterferien. På hjemmesiden stod der ‘bedste rate’ så det bestilte jeg. Dagen efter kan jeg se at de nu kører ‘magiske dage’ tilbud i vinterferien hvor de giver gratis afgang til jungleland som jeg har betalt 1500kr for! Jeg henvender mig til deres kundeservice og får først besked på at der nok har været udsolgt når jeg har bestilt: hvor jeg så siger men tilbudet kører jo i vinterferien hvorfor skal jeg så betale for adgang når de har gratis adgang. Jeg får denne mest flabede besked tilbage fra Alexander : That is not a reason , and tell us now, that it´s our fault.
You have booked it and did it wrong’ mage til dårlig og flabet kundeservice har jeg ikke set længe! Vi vælger at acceptere at det er vores egen skyld at vi booker opholdet til ‘bedste pris’ og dagen efter er der så åbenbart en bedre pris. Når vi kommer derhen så er der 3 ladere til elbiler! Informationen siger at de samme 3 biler har stået parkeret ved opladeren i 3 dage! For det første er 3 opladere slet ikke nok til så mange mennesker: for det andet bør der som minimum være regler for at samme bil ikke bar kan holde parkeret ved opladeren i 3 dage! Lejligheden var slidt. Der var klamme pletter på stolene og på madrassen. Tv’et var mikroskopisk. Derudover var der 3 millioner mennesker der var der. Så man sad i ske i jacuzzi i badeland. I jungle land var der ligeledes alt for mange. Der burde være adgangsbegrænsninger. Jeg vil til en hver tid vælge Lalandia som en andne gang

Resposta da Ferien- und Freizeitpark Weissenhäuser Strand
Koldt badeland og elendig hytte
Har i mange år besøgt Weissenhäuser og været super glade herfor. MEN i år var undtagelsen.
Først kunne vi ikke få fri adgang til badeland/legeland, da vi brugte gavekort - selvom vi kom i periode, hvor badeland/legeland var inkluderet i prisen.
Da vi ankom fik vi hytte laaaaaagt væk, men pyt med det, hvis der ellers havde været skilte og lys til at vise vej - det var der ikke.
Dertil var hytten iskold og selvom vi skruede samtlige radiatorer på fuld blus vedblev der at være så koldt, at vi frøs.
Da vi skulle varme vores medbragte mad opdagede vi, at vi var tildelt en hytte uden ovn. Det er aldrig sket før. Vi henvendte os til kundeservice, og fik heldigvis byttet os til en lejlighed i stedet - som tilmed også var varm og tæt på badeland. GODT bytte, men skete vist mest fordi deres engelske er meget dårligt og kommunikation derfor er nærmest umulig.
Badeland var en skuffende oplevelse. Både luft og vand plejer at være lunt/varmt, så det er hyggeligt at være der, bade, vente, spise osv. - men der var så koldt, at vi nærmest ikke var der. Vi henvendte os til både personalet i badelandet og i gæsteservice, men fik bare at vide, at det kunne de ikke ændre på.
Rengøringen okay, men ikke rent i fx værelsernes hjørner. Oplevede også at rengøring låste sig ind i vores lejlighed mens vi stadig havde booket den - temmelig ubehageligt og utrygt.
Parkeringsplads ved lejlighed - nej, men måske du kan være heldig at finde en ledig laaaangt væk - alle kommer i bil, men der er langt fra plads til alle biler.
Sidste gang vi var der? JA, ikke mere efter Weissenhäuser efter ovenstående dårlige oplevelser. Det er jo heller ikke billigt, som det var engang.

Resposta da Ferien- und Freizeitpark Weissenhäuser Strand
Männliche Mitarbeiter in der Frauenumkleide – Absolut inakzeptabel!
Wir sind seit 5 Jahren Stammgäste bei Weissenhäuser Strand, aber nach diesem Erlebnis kommen wir nie wieder.
Am Montag kam ein männlicher Mitarbeiter (Vlad) direkt aus der Frauenumkleide, während dort nackte Frauen waren. Meine Frau kam kurz danach raus und konnte das Ganze bestätigen. Es ist absolut grenzüberschreitend.
Ich habe daraufhin eine E-Mail an das Feedback-Team geschrieben und gefragt, ob das euer Standard ist – ich habe bis heute keine Antwort erhalten.
Heute war ich dann persönlich bei der Feedback-Abteilung. Die Antwort war fast noch schlimmer: Mir wurde gesagt, dass man nun mal meistens Männer eingestellt hat, aber dass eine Frau es hätte machen sollen, "wenn eine da gewesen wäre".
Ernsthaft? Ist es für euch normal, dass männliche Angestellte einfach in die Frauenumkleide gehen, während die Gäste dort nackt sind? Das ist kein Service, das ist respektlos. Ich hätte eine klare Entschuldigung erwartet und die Zusage, dass so etwas nie wieder vorkommt.
Stattdessen bekommt man nur Ausreden. Ihr habt nach 5 Jahren treue Kunden verloren.

Ophold februar 2026
Vi har lige 4 voksne, forældre og bedsteforældre, samt 2 børn på hhv 4 år og 8 måneder besøgt Weissenhauser Strand.
Vi var klar over at tilbuddet vi benyttede os af var i den slidt og ældre del af boligerne, så det var ikke der der skuffede ...
MEN vær obs på at man skal betale for mange ting man måske ikke lige forventer .. adgang til Legeland fx, det er under al kritik det skal være så dyrt oveni ...
Liggestole i Badeland 40euro ..
Vi brugte ikke alle badelandet hver dag ... og der var ikke særlig mange en del af de dage vi var der .. men til gengæld overskred den ene voksne med den 4 årige tiden den ene gang med mlm 10_15 minutter, det kostede så 2 x 6 euro i straf ... inden fleksibilitet ...
Vi oplevede ved flere lejligheder et om ikke surt personale, så dog et personale flere steder der så ud til at være trætte af deres arbejde.. der var ikke megen smil når man havde brug for hjælp og vejledning ..
Bl.a ankom vi sent en eftermiddag, det var lige den dag svært at finde parkering, og vi skulle gå langt med en del oppakning .. vil man forudbestille morgenbrød så skal det være inden kl 18 ... gik ind i Edeka og talte med ekspedient og fik vejledning til at udfylde sedlen .. skulle så handle mere, kom til kasse ca kl 18, der var kunder foran .. da jeg skulle betale varer og forudbetale for morgenbrødet var kl 18.03, den ikke særlig servicemindede kassedame sagde "Zu spät" .. øh var min reaktion, ligeledes hos dem der stod bag os i køen, de skulle også bestille .. kl 18 er kl 18 var beskeden surt .. dog endte hun med at tage imod ..
Ligeledes henvendte vi os til servicepoint for hjælp, jo hjælp fik vi, eller besked, men ikke et smil ..
Mht til el-biler og forøvrigt også morgenbrød (som var en gang pap agtigt brød og ikke pengene værd) så vil jeg sige, er det muligt så kør de 10-15 minutter ind til Oldenburg der er ladere .. fx Tesla supercharger ved supermarkedet Rewe, det har også en bedre bager/brødafdeling ..
Alt i alt kan jeg godt forstå en del tyskere er glade for ferie i DK ... de steder vi har været har personalet været en del mere imødekommende, fleksible og servicemindede ..
Badelandet var ok, men så var det heller ikke mere spændende, men vil/kan man ikke bruge ekstra mange penge så var det det der var at tage sig til, men det ville være fint hvis man kunne være der 1 x dagligt og så i Legeland 1 x dagligt incl i prisen ..

Ein schöner Aufenthalt mit einem sehr bitteren Abschied
Unser letzter Tag am Weissenhäuser Strand am 24.02 hätte ein schöner Abschluss eines wirklich guten Aufenthalts sein sollen. Wir hatten ein paar sehr schöne Tage, und am Abend gingen wir ins Badeparadies, um den Urlaub gemütlich ausklingen zu lassen.
Auf dem Weg nach draußen bekam unsere 7 jährige Tochter plötzlich Bauchschmerzen. Das bedeutete etwas Stress in der Umkleide und ein paar Minuten mehr. Am Ende waren wir ungefähr 15 Minuten über den drei Stunden, die im Aufenthalt enthalten sind. Das verstehen wir. Regeln sind Regeln.
Aber hier kippte die Stimmung sofort. Am Ausgang wurden wir mit sehr ernsten Gesichtern gestoppt und uns wurde gesagt, dass wir nicht gehen dürfen, bevor wir 24 Euro für diese 15 Minuten bezahlen. 24 Euro für Bauchschmerzen? Ich erklärte ruhig, was passiert war, und erwähnte auch, dass wir am selben Abend 68 Euro im Restaurant des Badeparadieses ausgegeben hatten. Die Antwort war kein Lächeln und kein bisschen Verständnis, sondern ein kühler Ton und der Hinweis, dass sonst die Polizei gerufen werden könnte. Erst danach wurde der Betrag auf 18 Euro reduziert.
Wir haben bezahlt und sind gegangen, weil wir vor unseren Kindern keinen Streit anfangen wollten. Aber das Gefühl danach war schlecht. Man fragt sich, ob es wirklich wichtiger ist, die letzten 18 Euro einzutreiben, als Gäste mit einem Lächeln und einem „Wir hoffen, Sie hatten einen schönen Abend“ zu verabschieden.
Ja, wir waren 15 Minuten zu spät. Das geben wir zu. Aber ein wenig menschliches Verständnis hätte einen großen Unterschied gemacht.
Wir waren schon drei Mal hier. Wir kommen ganz sicher nicht wieder. Sie haben ihre 18 Euro bekommen. Und diese Bewertung.

Resposta da Ferien- und Freizeitpark Weissenhäuser Strand
Godt værelse og park generelt men dårlig service
De fortalte ikke ordentligt hvilket værelse vi havde og vi ventede i mange timer på at komme ind på værelset, og der var ikke rundvisning. Vi fik ikke fortalt hvordan man låste døren, men det var en god nok oplevelse

Manglende rengøring.
Ved vores ankomst fremstod værelset umiddelbart tilfredsstillende. Det viste sig dog hurtigt, at der var flere væsentlige mangler.
Vi konstaterede, at en stol var ødelagt, og at kaffekopperne ikke var rengjorte. Mest bekymrende var det dog, at vi fandt brugt undertøj mellem madrassen og sengebordet, hvilket naturligvis rejser alvorlig tvivl om rengøringsprocedurerne og hygiejnestandarden.
Vi gjorde personalet opmærksom på forholdene den følgende morgen og fik oplyst, at der ville blive sørget for ny rengøring samt udskiftning af de pågældende genstande. Efter to timers ventetid var kun stolen og kopperne udskiftet, mens det brugte undertøj fortsat lå ved sengen.
Vi finder forløbet stærkt utilfredsstillende og forventer en nærmere redegørelse samt en passende kompensation.
Badeland og legeland er super!

Resposta da Ferien- und Freizeitpark Weissenhäuser Strand
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.