whiteaway Avaliações 22.328

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fint leveret og gamle maskine med retur. Men den nye maskine er ikke rigtigt monteret stilllbenene var ikke rigtigt justeret, maskinen hamrede meget, så nu har jeg selv justeret dem. Så en kraftig... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt fungerede fint og opvaskemaskinen blev leveret som aftalt. Det er jo det man forventer efterhånden. Men grunden til de får 5 stjerner - er for den ekstra service ved at whiteaway ringede for at fø... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi har modtaget en opvaskemaskine med en sort fodspark (listen under opvaskemaskinen) ham der installerede opvaskemaskinen sagde at det måtte være en fejl og vi bare skulle bede om en ny. Vi får en m... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Normalt skriver jeg ikke anmeldelser på Trustpilot, men den oplevelse jeg har haft med WhiteAway fortjener alligevel et par ord. Jeg stod og skulle købe hårde hvidevarer til et nybygget som... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Eletrodomésticos
  2. Loja de Produtos para Barbeiro
  3. Lan house
  4. Loja de utensílios de cozinha
  5. Loja de refrigeradores

Escrito pela empresa

Hos whiteaway finder du et stort udvalg af kvalitetshvidevarer, støvsugere og andre husholdningsapparater – og det hele til særdeles konkurrencedygtige priser. Vi giver dig muligheden for at gøre det rigtige køb i dit eget tempo, og skulle du undervejs få brug for hjælp, sidder vores kompetente hvidevareeksperter klar på både telefon, e-mail og chat.

Velkommen hos whiteaway

Escrito pela empresa

365 dages retur
Når du handler hos whiteaway, har du 365 dages returret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os. Du behøver altså ikke at give besked inden for en bestemt tidsramme. Dette gælder for nye og ubrugte varer i originalemballage. Læs mere i vores vilkår
Prismatch
Vi matcher prisen på alle danske webshops, inklusiv vores egen, hvis betingelserne i vores vilkår er opfyldt.
Whiteaway Support
whiteaway er Danmarks førende online forhandler af hvidevarer til fantastiske priser. Vi lægger vægt på brugervenlighed og et højt serviceniveau, og det er vigtigt for os, at dit køb bliver en god oplevelse. Derfor er du altid velkommen til at kontakte vores dygtige hvidevareentusiaster. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål enten via telefon, e-mail eller chat.

Du kan kontakte os mandag-fredag mellem 08:00 - 21:00 og lørdag-søndag mellem 09:00 - 19:00. Undtagen helligdage.

Læs mere om whiteaways vilkår her.

https://www.whiteaway.com/ydelser/ https://www.whiteaway.com/prisgaranti/ https://www.whiteaway.com/returret/ https://www.whiteaway.com/terms#/

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 97% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan give mine varmeste anbefaling

Kan give mine varmeste anbefaling. Der er ingen grund til at handle andre steder.

10 de abril de 2026

Kære Åse,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og varme anbefaling! Det betyder meget for os at høre, at du vælger at handle hos os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt igennem en positiv købsoplevelse

Helt igennem en positiv købsoplevelse: Kompetent og venlig rådgivning, gode tilbud og alt gennemført til tiden. Godt komfur - value for money. Klar anbefaling herfra
Mvh Metti Hampsted

Kære Metti,

Tusind tak for din anmeldelse og din klare anbefaling! Det glæder os at høre, at du har haft en positiv købsoplevelse med både rådgivning, pris og levering.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God og hurtig levering af varer af god…

God og hurtig levering af varer af god kvalitet

4 de abril de 2026

Hej Kim-Allan,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både leveringen og kvaliteten af vores produkter.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dagen før levering blev leveringstidspunkt skubbet en måned

Dagen før levering blev leveringstidspunkt skubbet en måned
Har forsøgt at kontakte witeaway efter kl 16 på 70702929 men kaldet blev bare lagt ned efter kort tid de gange jeg prøvede :-(

9 de abril de 2026

Hej Flemming,

Det er selvfølgelig ikke i orden, at leveringstidspunktet bliver rykket så sent. Det burde ikke være noget problem at få kontakt til os efter kl 16. Vi har åbent til kl 21 i hverdagene.

Beklager ulejligheden.

Fint udvalg

Fint udvalg, fornuftig pris og varen kom inden for de lovede dage.

Kære Pia,
Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.
op til dine forventninger.
vores indsats gør en forskel.
spørgsmål eller brug for yderligere assistance.
Sofie, Whiteaway.com

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service med vejledning over…

Fantastisk service med vejledning over telefon og altid gode priser og tilbud. Desuden levring dagen efter med køleskab som var brudt ned.

Kære kunde,
Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.
op til dine forventninger.
vores indsats gør en forskel.
spørgsmål eller brug for yderligere assistance.
Sofie, Whiteaway.com

God kvalitet til prisen

God kvalitet til prisen. Nemt at bestille og hurtig leverance. Købte en Charbroil Gas2Coal grill. Lever fuldt ud op til forventningerne

30 de março de 2026

Hej Kim

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med dit køb hos os.

Vi stræber altid efter at levere den bedste service og kvalitet, og det glæder os, at vi har levet op til dine forventninger.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfekt handel og hurtig levering.

Hej

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

God telefon kundeservice

God telefon kundeservice
God service og vi fik lavet en god handel. Jeg kan varmt anbefale deres service. Men der er en STOR STEN i skoen. Da de afleverer opvaskemasinen bliver den stillet nedenfor rampen til vores hoveddør. Jeg spørger pænt om han ikke kunne køre den op af rampen. Men nej han leverer kun til kantstenen. OK, kan jeg låne din sækkevogn og lige køre den de 2 meter op. Nej, den er ikke til låns. W_T_F sker der for den chauffør. Den oplevelse gør at jeg vil overveje hvor jeg skal handle næste gang og den trækker ned i min bedømmelse af virksomheden

Hej Frank

Vi beklager at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse med dit køb hos os.

Hvis du ønsker, at vi undersøger sagen nærmere, må du meget gerne kontakte os direkte på info@whiteaway.com, så vi kan få flere detaljer på din oplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Extremely fast order processing and…

Extremely fast order processing and delivery. Product was in perfect conditions.

30 de março de 2026

Hello Gianni

Thank you very much for your review.

We are pleased to hear that you have had a positive experience with your purchase from us.

We always strive to deliver the best service and quality, and we are glad that we have lived up to your expectations.

Kind regards,

Let og overskuelig bestilling

Let og overskuelig bestilling, hurtig levering og venlig service 🤗

27 de março de 2026

Kære Anne,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med dit køb på hos os. Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Din feedback vil blive delt med vores team, da det er en stor motivation for os alle at høre, at vores indsats gør en forskel.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og står altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere assistance.

Proffesionelt

Gode priser, flinke medarbejdere, hurtig og effektiv levering.

27 de março de 2026

Kære Kristian,

Hurtig og fair service

Frem til nu har der været stor og fair service. Har været uheldig med produkterne, men whiteaway har været meget hurtige, dvs få dage om at kontakte og få svar fra producenterne.

26 de março de 2026

Kære Lea,

Høfligt og vidende personale

25 de março de 2026

Kære Paul,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god service og vejledning

Super god service og vejledning. Købte 2 stk Siemens køle-fryseskabe og et ovn. Har lige fået dem installeret og det spiller bare 🤗

2 de abril de 2026

Kære Connie,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vaskemaskinen kom til tiden og de…

Vaskemaskinen kom til tiden og de sluttede den til perfekt

26 de março de 2026

Kære Annemarie,

Fint. 👌🏻

Min vare kom hurtigt, og det er en dejlig og brugervenlig vare jeg fik. Jeg handler gerne i Whitesway igen.
Randi.

19 de março de 2026

Kære Randi,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering af den vare jeg…

Hurtig levering af den vare jeg bestilte og godt informeret om hvornår den blev afleveret

23 de março de 2026

Kære Jan,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Næsten perfekt.

Fin levering til aftalt sted. Eneste anke er at man skal betale for at få den kørt ind. Det produkt, jeg købte, vejer +85 kg. Let med den sækkevogn. Chaufføren har, men næsten umuligt uden sådan en. Så sæt da hellere prisen op.

22 de março de 2026

Kære Leif,

Whiteaway.com

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais