Fint leveret og gamle maskine med retur. Men den nye maskine er ikke rigtigt monteret stilllbenene var ikke rigtigt justeret, maskinen hamrede meget, så nu har jeg selv justeret dem. Så en kraftig... Ver mais
A empresa respondeu
Alt fungerede fint og opvaskemaskinen blev leveret som aftalt. Det er jo det man forventer efterhånden. Men grunden til de får 5 stjerner - er for den ekstra service ved at whiteaway ringede for at fø... Ver mais
A empresa respondeu
Vi har modtaget en opvaskemaskine med en sort fodspark (listen under opvaskemaskinen) ham der installerede opvaskemaskinen sagde at det måtte være en fejl og vi bare skulle bede om en ny. Vi får en m... Ver mais
A empresa respondeu
Normalt skriver jeg ikke anmeldelser på Trustpilot, men den oplevelse jeg har haft med WhiteAway fortjener alligevel et par ord. Jeg stod og skulle købe hårde hvidevarer til et nybygget som... Ver mais
A empresa respondeu
Hos whiteaway finder du et stort udvalg af kvalitetshvidevarer, støvsugere og andre husholdningsapparater – og det hele til særdeles konkurrencedygtige priser. Vi giver dig muligheden for at gøre det rigtige køb i dit eget tempo, og skulle du undervejs få brug for hjælp, sidder vores kompetente hvidevareeksperter klar på både telefon, e-mail og chat.
Escrito pela empresa

Læs mere om whiteaways vilkår her.
Dusager 12, 8200, Aarhus N, Dinamarca
Respondeu a 97% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Kan give mine varmeste anbefaling. Der er ingen grund til at handle andre steder.

Resposta de whiteaway
Helt igennem en positiv købsoplevelse: Kompetent og venlig rådgivning, gode tilbud og alt gennemført til tiden. Godt komfur - value for money. Klar anbefaling herfra
Mvh Metti Hampsted

Resposta de whiteaway
God og hurtig levering af varer af god kvalitet

Resposta de whiteaway
Dagen før levering blev leveringstidspunkt skubbet en måned
Har forsøgt at kontakte witeaway efter kl 16 på 70702929 men kaldet blev bare lagt ned efter kort tid de gange jeg prøvede :-(

Resposta de whiteaway
Fint udvalg, fornuftig pris og varen kom inden for de lovede dage.

Resposta de whiteaway
Fantastisk service med vejledning over telefon og altid gode priser og tilbud. Desuden levring dagen efter med køleskab som var brudt ned.

Resposta de whiteaway
God kvalitet til prisen. Nemt at bestille og hurtig leverance. Købte en Charbroil Gas2Coal grill. Lever fuldt ud op til forventningerne

God telefon kundeservice
God service og vi fik lavet en god handel. Jeg kan varmt anbefale deres service. Men der er en STOR STEN i skoen. Da de afleverer opvaskemasinen bliver den stillet nedenfor rampen til vores hoveddør. Jeg spørger pænt om han ikke kunne køre den op af rampen. Men nej han leverer kun til kantstenen. OK, kan jeg låne din sækkevogn og lige køre den de 2 meter op. Nej, den er ikke til låns. W_T_F sker der for den chauffør. Den oplevelse gør at jeg vil overveje hvor jeg skal handle næste gang og den trækker ned i min bedømmelse af virksomheden

Resposta de whiteaway
Extremely fast order processing and delivery. Product was in perfect conditions.

Resposta de whiteaway
Let og overskuelig bestilling, hurtig levering og venlig service 🤗

Resposta de whiteaway
Gode priser, flinke medarbejdere, hurtig og effektiv levering.

Resposta de whiteaway
Frem til nu har der været stor og fair service. Har været uheldig med produkterne, men whiteaway har været meget hurtige, dvs få dage om at kontakte og få svar fra producenterne.

Resposta de whiteaway
Super god service og vejledning. Købte 2 stk Siemens køle-fryseskabe og et ovn. Har lige fået dem installeret og det spiller bare 🤗

Resposta de whiteaway
Vaskemaskinen kom til tiden og de sluttede den til perfekt

Resposta de whiteaway
Min vare kom hurtigt, og det er en dejlig og brugervenlig vare jeg fik. Jeg handler gerne i Whitesway igen.
Randi.

Resposta de whiteaway
Hurtig levering af den vare jeg bestilte og godt informeret om hvornår den blev afleveret

Resposta de whiteaway
Fin levering til aftalt sted. Eneste anke er at man skal betale for at få den kørt ind. Det produkt, jeg købte, vejer +85 kg. Let med den sækkevogn. Chaufføren har, men næsten umuligt uden sådan en. Så sæt da hellere prisen op.

Resposta de whiteaway
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.