Fint leveret og gamle maskine med retur. Men den nye maskine er ikke rigtigt monteret stilllbenene var ikke rigtigt justeret, maskinen hamrede meget, så nu har jeg selv justeret dem. Så en kraftig... Ver mais
A empresa respondeu
Alt fungerede fint og opvaskemaskinen blev leveret som aftalt. Det er jo det man forventer efterhånden. Men grunden til de får 5 stjerner - er for den ekstra service ved at whiteaway ringede for at fø... Ver mais
A empresa respondeu
Vi har modtaget en opvaskemaskine med en sort fodspark (listen under opvaskemaskinen) ham der installerede opvaskemaskinen sagde at det måtte være en fejl og vi bare skulle bede om en ny. Vi får en m... Ver mais
A empresa respondeu
Normalt skriver jeg ikke anmeldelser på Trustpilot, men den oplevelse jeg har haft med WhiteAway fortjener alligevel et par ord. Jeg stod og skulle købe hårde hvidevarer til et nybygget som... Ver mais
A empresa respondeu
Hos whiteaway finder du et stort udvalg af kvalitetshvidevarer, støvsugere og andre husholdningsapparater – og det hele til særdeles konkurrencedygtige priser. Vi giver dig muligheden for at gøre det rigtige køb i dit eget tempo, og skulle du undervejs få brug for hjælp, sidder vores kompetente hvidevareeksperter klar på både telefon, e-mail og chat.
Escrito pela empresa

Læs mere om whiteaways vilkår her.
Dusager 12, 8200, Aarhus N, Dinamarca
Respondeu a 97% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg købte en opvaskemaskine ved Whiteaway gennem bilka. Der var en Cashback ordning på produktet hvor jeg ville få nogle penge igen for at anmelde produktet. Jeg tænkte at det kunne jeg godt stole på når det var igennem Whiteaway, men jeg er blevet klogere. Det er umuligt at få cashback fra firmaet og Whiteaway fraskriver sig alt ansvar i forbindelse med det. Så er jeg altså blevet snydt, fordi de reklamerer for produkter der bliver solgt under falske forudsætninger. Det er ikke godt nok.

Resposta de whiteaway
Jeg har før købt hvidevare ved jer og altid været tilfreds men denne gang, er jeg blevet mødt med arrogance, der er ikke blevet holdt hvad der er blevet lovet, manglende vare, lige glemt at tilbage betale mine penge har måtte ringe flere gange.

Resposta de whiteaway
Lynhurtig levering bestildte lørdag og mandag havde jeg min støvsuger, sparede samtidig 500 kr på støvsugeren, så jeg er godt tilfreds.

Resposta de whiteaway
Vores levering af vaskemaskine var blevet udskudt med flere måneder, men der var hurtig hjælp at hente og to dage senere fik vi leveret en anden og bedre maskine. Tusind tak for rigtig god service.

Resposta de whiteaway
Havde bestilt et vinkøleskab men efter at havde snakket med en rådgiver fandt jeg ud af at der skulle et andet skab til som jeg fik til en rigtig god pris tak for det.
Levering også til tiden

Resposta de whiteaway
Nem hjemmeside, hurtig levering, som melder sin ankomst 30 min før.

Resposta de whiteaway
Mikroovnen virkede ikke ved modtagelsen (kunne ikke starte). Jeg skal nu betale fragten for at returnere den.
Ikke nogen særlig god service, og sidste gang jeg har handlet hos whiteaway.com

Resposta de whiteaway
Dagen afsat til modtagelse af køleskab. Efter fem timer blev jeg ringet op fra et hemmeligt telefonnummer. Afbrød samtalen, jeg var i gang med og ringede tilbage. Ingen respons. Jeg ringede fem gange umiddelbart efter hinanden, men ingen respons. Og der blev heller ikke ringet tilbage til mig. Jeg kontaktede firmaets reception, hvor jeg blev oplyst om, at leveringen var blevet annulleret, da chaufføren ikke kunne finde et sted at parkere. Jeg bor i et højhus, hvor folk hele tiden får leveret papkasser! Mit indtryk var, at chaufføren syntes, at det var for bøvlet, hvorfor han ikke svarede mine opkald og skyndte sig at køre videre. Det var så en spildt fridag for mig.

Resposta de whiteaway
Rådgivning og vejledning er perfekt, og den ville have fået 5 stjerner, leveringen ville have fået -1stjerne, en sur usamarbejdsvillig mand, som var lige ved at køre uden at have banket på min dør, jeg fik voksendkældud de tog ikke udpakningsaffaldet med, der lå flamingo i indkørslen efter de var kørt.

Resposta de whiteaway
Fuldt tilfreds med pris produkt og levering.

Resposta de whiteaway
Leveringen skete til tiden, men desværre var oplevelsen med installatørerne langt fra tilfredsstillende.
Den ene medarbejder var uhøflig fra første møde og afviste mig gentagne gange, da jeg påpegede, at vaskemaskinen stod meget skævt. Jeg blev informeret om, at det skyldtes gulvet, og at benene ikke kunne justeres – hvilket jeg ved er forkert, da maskinen netop har justerbare ben.
Jeg tilbød selv at fjerne et stykke klikgulv og forklarede, at jeg havde forberedt gummifødder til installationen. Alligevel blev jeg mødt med en afvisende og ubehagelig tone.
Først efter en ubehagelig situation, hvor jeg gjorde opmærksom på hans opførsel, blev maskinen justeret korrekt og står nu i vater.
Det er også utilfredsstillende, at gummifødderne ikke blev monteret, hvilket betyder, at jeg selv skal afmontere tørretumbleren igen for at færdiggøre installationen.
Selve vaskemaskine og tørretumbler fungerer til gengæld rigtig godt, og jeg er meget tilfreds med produkterne. Serviceniveauet ved levering og installation lever dog på ingen måde op til forventningerne.

Resposta de whiteaway
Altid god service, og hurtig ekspedition

Hurtig levering . Varen er perfekt . Tak for god handel

Resposta de whiteaway
Lever helt op til alle mine forventninger.

Resposta de whiteaway
Hele bestillingen forløb rigtig godt. Jeg ringede og bestilte mit nye køleskab med fryser. De var venlige og hjalp mig med de spørgsmål jeg nu engang havde. Levering var også rigtig god. Venlige og i mødekommen.

Resposta de whiteaway
Lynhurtig levering. Super god støvsuger, som lever op til det lovede.

Vare stod “på lager” men måtte vente 10 dage på levering :(

Resposta de whiteaway
Nem og overskuelig hjemmeside - hurtig levering til den aftalte tid, gode produkter til en fornuftig pris, jeg kan kun anbefale jer 👍

Resposta de whiteaway
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.