wineandbarrels.com Avaliações

1.321
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig fin butik. Personalet er fagligt dygtigt og tager sig tid til at tale om ens overvejelser. Vi overvejede at købe et vinskab og havde lavet vores research, inden vi tog ud til butikken. Her fik... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Great product at a great price. The only thing that could improve is the (international) delivery. When ordering I couldnt choose a date, so we had to wait until the delivery confirmation to see when... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag fick mycket professionell och personlig hjälp av Malin när jag skulle välja vinkyl. Hon tog sig tid att förstå mina behov, svarade tydligt på mina frågor och hjälpte mig att hitta en modell som... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi købte to vinkøleskabe hos WineandBarrels og fik en rigtig god oplevelse. Anders i Fredericia gav os en professionel, venlig og kompetent rådgivning hele vejen igennem, og vi følte os godt taget h... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis

Escrito pela empresa

Wineandbarrels.com er distributør og forhandler af udstyr til opbevaring af vin, samt vintilbehør. Virksomheden er grundlagt i 2008 af Jakob Dau, og er i dag blandt de største i Skandinavien indenfor vinreoler, vinkøleskabe, vinmøbler, vinglas og vintilbehør.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 80% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.321)

194 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Varen var præcis som den skulle være.

Varen var præcis som den skulle være.

9 de outubro de 2025

Kære Lene,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at varen fra BOJ levede op til forventningerne, og vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Good looking wine fridge, fast delivery

Good looking wine fridge and fast delivery. Easy installation

15 de setembro de 2025

Dear Peter,

Thank you for your review! We’re delighted to hear that you’re happy with the wine fridge, the fast delivery, and that installation was easy. We hope to assist you again in the future.

Kind regards,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god service og hurtig levering

Super god service og hurtig levering. Handler helt sikkert her igen, når behovet opstår.

7 de outubro de 2025

Kære Anders,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med både service og levering. Vi glæder os til at fortsætte den positive oplevelse, når du vender tilbage.

Alt som forventet

Alt som forventet. Godt kvaliteten

1 de outubro de 2025

Kære Graham,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os, at alt var som forventet, og at du er tilfreds med både produktet og kvaliteten.

Hurtigt

Hurtigt, effektiv forsendelse/levering. Niche produkter i høj kvalitet.

25 de setembro de 2025

Kære Dorte,

Mange tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for at høre, at du er tilfreds med både vores produkter og levering.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

A very fine sales experience

I had a very fine sales experience from the sales person. Ended in an order. It took a few weeks until delivery, but finally it arrived. The product works fine and I am very satisfied.

22 de agosto de 2025

Perfekt!

God service (Fredericia Showroom), god produkt kvalitet og hurtig levering - kan varmt anbefale Wineandbarrels. com

5 de setembro de 2025

Etablering af Vinrum

Vi kørte fra Aalborg til Fredericia Showroom for at blive inspireret til et vinrum. Her mødte vi Anders som tog super godt imod os og han viste os rundt og viste os de forskellige muligheder. Over en kop kaffe lavede han en opstilling med Caverack røget egetræ i 8 moduler og og det endte vi med at gå med. Så kom hans søde Chef forbi og hun kunne skaffe det flotteste bord og stole dertil. Så nu er mit vinrum færdigt og det er blevet fantastisk flot. KÆMPE ros herfra til Anders og hans søde Chef for et yderst kompetent og venlig forløb hvor det hele bare spillede fra start til slut. 5 kæmpe stjerner herfra

10 de setembro de 2025

Cheers!

Nice site, clear pictures and material choices. Simple ordering - fast delivery.
No ikea stuff - built and ready to place in my ‘space’. Packed well, delivered fast (under promise - over do).
Beautiful material - looks great - very happy. One call to customer services answered immediately. All good.
Happy customer here.

5 de setembro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais