Jeg kan godt lide at der er mange forskellige videoer at vælge i mellem, god filtrer (såsom stil, varighed), høj kvalitet, forskellige stilarter af yoga og andre discipliner. Er fx lige i gang med et... Ver mais
A empresa respondeu
Virkelig skøn yoga! Jeg er solgt til dette koncept, og det er lige før, at jeg afmelder det yoga jeg går til udenfor mit hjem, da det er meget mere praktisk og nemt for mig at lave det herhjemme... Ver mais
A empresa respondeu
YOGAVIVO er en stærk platform med virkelig mange tilbud i snart sagt alle genrer inden for yoga og meditation. Styrke, stræk, flow, restitution… Efter en rum tid på sitet har jeg kun oplevet engag... Ver mais
A empresa respondeu
Rigtig gode trænings videoer med stor variation. Dejligt at man kan vælge forskellige forløb med påmindelser, men også nemt at finde en træning til et specifikt behov. Alt sammen til en meget rimeli... Ver mais
Escrito pela empresa
Escrito pela empresa

København, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Dejligt online yoga-univers. Et hav af temaer du kan dykke ned i - både til begynder og til den øvede, der passer lige til den tid, du har til yoga den dag.
Flere forskellige instruktører der gør det godt.

Resposta da Yogavivo
Det er dejligt nemt at finde videoer, som er gode for netop den udfordring man har, lige præcis den dag, man har brug for den.

Resposta da Yogavivo
Professionel yoga når jeg har tid.
Stort udvalg af både yoga og fitness. Varierende i varighed, stil, sværhedsgrad osv .

Resposta da Yogavivo
Super dygtige undervisere - både i forhold til det de underviser i og måden de underviser på.
Der er yoga for ethvert behov. Gode forløb og fine enkelt sessioner. Nemt at navigere på hjemmesiden og superfint at blive guidet til sekvenser og forløb målrettet ens behov. Fint med forskellig varighed på sekvenserne.
YOGAVIVO har betydet, at jeg for alvor er kommet i gang med både styrketræning og mere traditionel yoga.

Resposta da Yogavivo
Meget fin app med masser af god yoga. Får desværre brugt den alt for lidt. Men det er ikke fordi den ikke er god.

Resposta da Yogavivo
Det var Yogavivo, der lærte mig at dyrke og holde af yoga. Jeg har været rundt på nettet, afprøvet (næsten) alle apps og YouTube-kanaler, men er endt hos Yogavivo igen. Det føles næsten som et rigtigt yogastudie - bare hjemme hos dig selv. Dygtige, nærværende og sympatiske undervisere. Masser af praksisser til alle niveauer og ethvert humør - om du har brug for et Quick fix eller 90 minutters yin, Yogavivo har din ryg!

Resposta da Yogavivo
PAS PÅ Autofornyelser efter de 30 dage gratis - ingen advarsel/reminder. Som ellers er standard alle steder.
Ville ønske jeg havde tjekket TRUSTPILOT så havde jeg opdaget det issue.

Resposta da Yogavivo
Jeg bruger både Yogavivo som inspiration til min egen undervisning, men også til min egen praksis. Jeg elsker at jeg kan vælge yoga ud fra hvilket behov jeg har. Nogle dage slow, andre dage mere powerfuld yoga. De undervisere jeg bruger, er super dygtige til at formidle yogaen og gør yoga nærværende selvom det er online. Jeg er vild med yogavivo og anbefaler det ofte til veninder og kollegaer.

Resposta da Yogavivo
Jeg er blevet rigtigt glad for appen og indholdet. Jeg bruger den mest til faceyoga videoer, men blev også inspireret til andre træningsforløb.
Forløb gør, at man virkeligt lærer øvelserne at kende, det har hjulpet mig at få faceyoga i systemet. Jeg kunne blot tænke mig flere videoer, men er sikker på, at det kommer.

Resposta da Yogavivo
Nemt og gode videoer. Det er super nemt at finde noget som passer til ens behov på det pågældende tidpunkt.

Resposta da Yogavivo
Jeg er meget tilfreds med at abonnere på Yogavivo, både pga. de meget kompetente undervisere og den brede buket af inspirerende yogavideoer. Jeg får god hjælp og støtte, både til min egen yogapraksis og mit job som yogaunderviser.

Resposta da Yogavivo
Super godt kan kun anbefales. Nem tilgang, mange alsidige øvelser og behagelige undervisere.

Resposta da Yogavivo
Jeg er virkelig glad for Yogavivo !
Det er fantastisk altid at have kvalificeret yoga undervisning ved hånden - lige meget hvor eller hvornår🧘♀️💜

Resposta da Yogavivo
Yogavivo har mange forskellige videoer til lige det, man har lyst til/brug for i den konkrete situation. Mulighed for længere forløb og live-streaming. Behagelige og dygtige undervisere. Et rart fællesskab at være med i☺️

Resposta da Yogavivo
Jeg bruger ofte Yogavivos videoer. Der er fantastisk mange forskellige, som dækker en lang række behov og ønsker.

Resposta da Yogavivo
Fantastisk side, der er rigtig mange gode videoer af høj kvalitet, dygtige yoga undervisere.
Dejligt at kunne vælge hvilken del af kroppen man vil træne. Jeg har sparet mange penge til kiropraktor og fysioterapeut siden jeg fandt yoga vivo.

Resposta da Yogavivo
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.