Jeg kan godt lide at der er mange forskellige videoer at vælge i mellem, god filtrer (såsom stil, varighed), høj kvalitet, forskellige stilarter af yoga og andre discipliner. Er fx lige i gang med et... Ver mais
A empresa respondeu
Virkelig skøn yoga! Jeg er solgt til dette koncept, og det er lige før, at jeg afmelder det yoga jeg går til udenfor mit hjem, da det er meget mere praktisk og nemt for mig at lave det herhjemme... Ver mais
A empresa respondeu
YOGAVIVO er en stærk platform med virkelig mange tilbud i snart sagt alle genrer inden for yoga og meditation. Styrke, stræk, flow, restitution… Efter en rum tid på sitet har jeg kun oplevet engag... Ver mais
A empresa respondeu
Rigtig gode trænings videoer med stor variation. Dejligt at man kan vælge forskellige forløb med påmindelser, men også nemt at finde en træning til et specifikt behov. Alt sammen til en meget rimeli... Ver mais
Escrito pela empresa
Escrito pela empresa

København, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Godt alternativ til at møde fysisk op i et studio. God app hvor du har mulighed for at gemme favoritter.
Har et par gange (i går senest) oplevet at appen ikke virker, det øv når man har gjort sig klar til træning. Derfor “kun” 4 stjerner.
God kundeservice.

Resposta da Yogavivo
Jeg har abonneret på Yogavivo i 2 år og brugt flere af de rigtig mange videoer med forskellige instruktører, der ligger på siden. Det har været en rigtig god oplevelse. Mange af videoerne er målrettet specielle ønsker, man kan have.
En rigtig god ting er også, at siden ikke er fyldt med reklamer.
En anden god ting, når en video er færdig kommer der blot en stille jingle, og så er der ro til at hvile, eller hvad man har brug for.
Finn Nikolai Østergaard

Resposta da Yogavivo
Yoga fleksibelt. Godt udvalg af videoer - så er det bare at rulle måtten ud derhjemme når det passer.

Resposta da Yogavivo
Yogavivo er alt man man har brug for på ferien og hjemme. Bruger siden hver dag. Det er ren kvalitet og value for money.
Love it. :)

Resposta da Yogavivo
Rigtig gode forskellige yoga videoer! Kan kun anbefale Yogavivo til alle!

Resposta da Yogavivo
Virkeligt ufint at man fornyer gratis prøve perioder uden advarsel. Tiden for den slags tricks er forbi, og Yogavivo burde være hævet over det.

Resposta da Yogavivo
Jeg bruger jævnligt yogavivo og har gjort det gennem de sidste 4 år. Der er meget forskelligt at vælge i mellem og virkelig kompetente undervisere

Resposta da Yogavivo
Videoer og træning i god kvalitet med gode instruktører. Mangler nogle gange nogle funktioner i app, som kun findes på hjemmesiden (derfor ikke 5 stjerner) . Meget stort og varieret udvalg i yoga og træning.

Resposta da Yogavivo
Jeg er glad for både meditation og yoga på yogavivo. Simon Krohn er min favorit. Anbefaler det også til gravide i kraft af mit arbejde som jordemoder.

Resposta da Yogavivo
Yogavivo har et stor og bredt udvalg at tage af. Med super dygtige undervisere.
Grund teknikker, begynder og øvede alle kan være med og finde lige det der passer til en.

Resposta da Yogavivo
Virkelig meget kvalitetsyoga, meditation og anden træning et sted til billig pris😊

Resposta da Yogavivo
En overflod af gode videoer. Jeg har erfaring med yogavivo igennem nogle år nu, og de har så mange forskellige yogaretninger man kan afprøve. Appen virker også fint.

Resposta da Yogavivo
Let at navigere i, fantastiske undervisere, alt hvad du behøver for en online-yoga-tjeneste. Elsker det!

Resposta da Yogavivo
man kan altid nemt finde inspirerende sessions og få sig nogle gode sundhedsvaner.

Resposta da Yogavivo
Stor anbefaling herfra. Bruger ofte Ene's og Simon's programmer.
Generelt er jeg meget tilfreds med videoerne og instruktørerne. Der kan dog af og til mangle de der små vigtige justeringsinstruktioner, der gør, at stillingen udføres korrekt

Resposta da Yogavivo
Gode øvelser og god instruktion. Jeg bruger Kristines videoer ofte. Det er næsten som at være til en fysisk lektion. Uden øvelserne ville jeg ikke få lavet yoga derhjemme.

Resposta da Yogavivo
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.