Jeg kan godt lide at der er mange forskellige videoer at vælge i mellem, god filtrer (såsom stil, varighed), høj kvalitet, forskellige stilarter af yoga og andre discipliner. Er fx lige i gang med et... Ver mais
A empresa respondeu
Virkelig skøn yoga! Jeg er solgt til dette koncept, og det er lige før, at jeg afmelder det yoga jeg går til udenfor mit hjem, da det er meget mere praktisk og nemt for mig at lave det herhjemme... Ver mais
A empresa respondeu
YOGAVIVO er en stærk platform med virkelig mange tilbud i snart sagt alle genrer inden for yoga og meditation. Styrke, stræk, flow, restitution… Efter en rum tid på sitet har jeg kun oplevet engag... Ver mais
A empresa respondeu
Rigtig gode trænings videoer med stor variation. Dejligt at man kan vælge forskellige forløb med påmindelser, men også nemt at finde en træning til et specifikt behov. Alt sammen til en meget rimeli... Ver mais
Escrito pela empresa
Escrito pela empresa

København, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
YogaVivo er fyldt med fantastiske Yoga videoer. Der er lange og korte videoer og mange forskellige undervisere og niveauer, så der er altid en video som passer lige nu.

Resposta da Yogavivo
Yoga vivo er en dejlig og tryg introduktion til at lave yoga derhjemme. Der er mange gode forløb, råd og vejledning.
Yoga Vivo er et godt tilbud og har hjulpet mig med afspænding ved muskel og ledskader, ro i forhold tul min stress og styrkelse af min holdning og muskler.
Jeg jan varmt anbefale Yoga Vivo.

Resposta da Yogavivo
Der er videoer for ALLE. Hvis man lige gør sig bekendt med søgefunktionen, så kan man simpelthen finde lige det man ønsker. Specielt programmerne er jeg også glad for, hvor det er forudbestemt hvilke øvelser man skal lave hver dag. Jeg har været medlem i flere år & er virkelig glad for det.

Resposta da Yogavivo
Der er alt hvad man har brug for, og let at finde rundt på hjemmesiden

Resposta da Yogavivo
Alt jeg har prøvet er mega godt og især forklaringen om meditation en serie på 10 videoer . Første gang i 20 år jeg nu virkelig forstår meditation 😻☀️❤️

Resposta da Yogavivo
Fantastik hver gang. Store valgmuligheder hverdag. Kan vælge efter egne behov.

Resposta da Yogavivo
Yogavivo er en overskuelig platform med mange professionelle og kompetente undervisere, som har noget på hjerte.
Videoerne er i topkvalitet og tonen er uformel og afslappet.
Et rigtig behageligt rum at modtage undervisning i.

Resposta da Yogavivo
På Yogavivo er al den online yoga, du har brug for, samlet på et sted. Du får fremragende lærere, dybt kvalificeret undervisning og et rigt og varieret udbud til en meget rimelig abonnementspris.

Resposta da Yogavivo
Brugervenlig, alsidig og med utrolig mange forskellige yoga sessions

Resposta da Yogavivo
Utroligt bredt udvalg, der er virkelig noget for en hver smag. Høj kvalitet og meget meget kompetente undervisere/formidlere🙏🙏🙏

Resposta da Yogavivo
Yogavivo har ændret min hverdag. Der er så mange gode yogaklasser med dygtige undervisere. Jeg laver nu yoga næsten hver dag. Nogen gange har jeg bare 10 min, andre gange en time eller mere. Jeg kan altid finde et program, der passer til den tid jeg har, det niveau jeg er på, eller det jeg gerne vil nørde mere i. Bedste anbefaling herfra.

Resposta da Yogavivo
Det er simpelthen det bedste jeg har gjort for mig selv i lang tid. Prøvede det gratis i et par uger og har nu købt årsabonement.

Resposta da Yogavivo
Gode instruktionsvideoer med forskellig længde, fokus og stilart. Og rigtig dygtige undervisere.

Resposta da Yogavivo
Fantastiske dygtige undervisere på Yogavivo og alt til alle behov - jeg er fan 👍🥰

Resposta da Yogavivo
Fantastiske videoer og instruktører, virkelig behageligt, autentisk og æstetisk forum.
Hvorfor så ikke fem ⭐️?
1. Jeg savner et årsmedlemskab hvor jeg kunne spare lidt.
2. Appen og hele interfacet rummer bestemt plads til forbedring:
Fx er hjertemarkeringen af mine foretrukne videoer ikke altid synlige. Hvis jeg markerer dem igen, ligger de pludselig mange gange på min liste.
Jeg kan ikke i app se forskel på om hjertemarkeringen betyder at jeg HAR set videoen og syntes om den eller om jeg bare VIL se videoen. Savner historik.
Play/pause driller ofte og hvorfor skal knappen være så lille? 😊
At få videoen på fuld skærm på tlf driller også ofte. Det er vigtigt at det funker på tlf og ikke kun på chromecast ell PC, så man kan ha yoga med sig, fx i haven 🙌🏼
Tak!

Resposta da Yogavivo
Jeg bruger yogavivo 2-3 gange om ugen! Det er super godt😊 Jeg har ikke dyrket yoga før, da det er svært at få det til at hænge sammen derhjemme. Men med yogavivo er det nemt og deres begynderforløb klæder en godt på.

Resposta da Yogavivo
Det er nogle super gode vidioer,og meget nemme at forstå,altid alternative øvelser ,følger vær dag ❤️

Resposta da Yogavivo
Fantastik side til dyrkning af Yoga hjemme. Masser af gode videoer i alle stilarter af yogaen. Gode muligheder for at søge på bestemte temaer eller mål for øvelsen. Har benytte Yogavivo i mere end 3 år. Kan kun klart anbefale Yogavivo ❤️

Resposta da Yogavivo
Stort udbud af yogavideoer med dybt kompetente undervisere. Jeg er fan!

Resposta da Yogavivo
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.