Jeg kan godt lide at der er mange forskellige videoer at vælge i mellem, god filtrer (såsom stil, varighed), høj kvalitet, forskellige stilarter af yoga og andre discipliner. Er fx lige i gang med et... Ver mais
A empresa respondeu
Virkelig skøn yoga! Jeg er solgt til dette koncept, og det er lige før, at jeg afmelder det yoga jeg går til udenfor mit hjem, da det er meget mere praktisk og nemt for mig at lave det herhjemme... Ver mais
A empresa respondeu
YOGAVIVO er en stærk platform med virkelig mange tilbud i snart sagt alle genrer inden for yoga og meditation. Styrke, stræk, flow, restitution… Efter en rum tid på sitet har jeg kun oplevet engag... Ver mais
A empresa respondeu
Rigtig gode trænings videoer med stor variation. Dejligt at man kan vælge forskellige forløb med påmindelser, men også nemt at finde en træning til et specifikt behov. Alt sammen til en meget rimeli... Ver mais
Escrito pela empresa
Escrito pela empresa

København, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Gode videoer og masser af materiale, og specielt til en “gammel stiv mand” som jeg.

Resposta da Yogavivo
Stor fan af Yogavivo. Gode videoer, forløb og nyhedsbreve, der inspirerer til at komme lidt mere i gang.

Resposta da Yogavivo
Super gode undervisere der følger en rigtig godt igennem øvelserne.
Der er alle tænkelige typer af træning og undervisere så der er noget for enhver smag, lyst og behov.

Resposta da Yogavivo
Hjemmesiden er nem at finde rundt på.
Super dejligt med så mange forskellige yoga typer og forskellige længder på videoerne, så de kan tilpasses tid og hvad man har lyst til.

Resposta da Yogavivo
Rigtig mange gode videoer af høj kvalitet. Af alle stilarter, mange forskellige lærere,varighed og behov. Virkelig en guldgrube til meget rimelig pris. For mig betyder det meget at kunne tilgå al den træning hjemme, når jeg vil. Hjemmesiden kører en gang imellem lidt langsomt på telefonen når man skifter fra video til video, men alt i alt min varmeste anbefaling.

Resposta da Yogavivo
Online yoga fungerer super godt for mig i min hverdag. Jeg bruger app’en hver eneste dag. Nogle gange korte sekvenser på 10 minutter, andre gange 30 minutter og der er mange former for træning. Min favorit er yin power, men der er meget inspiration at hente. Jeg har tænkt mig at have yogavivo for evigt.

Resposta da Yogavivo
Dygtige professionelle instruktører. Meget, næsten for meget at vælge mellem.

Resposta da Yogavivo
Det er nemt at navigere på hjemmesiden.
Jeg bruger videoer fra Kristine Marie Rost (Yinpower) og det fungerer rigtig godt. Hun er super dygtig.

Resposta da Yogavivo
Jeg elsker at bruge yogavivo. Altid en video til lige det jeg har brug for. Underviserne er nogle af de mest kompetente i Danmark - og så er det på dansk.
I de perioder, hvor jeg ikke kan benytte det lokale yogacenter, så er Yogavivo fantastisk som supplement.

Resposta da Yogavivo
Jeg var konstant svimmel efter en lang periode med stress pga alvorlig sygdom og dødsfald i familien. Lægen og min fysioterapeut sagde at mine mange spændinger var skyld i svimmelhed og anbefalede mig at prøve yoga, og specielt yoga vivo. Det gik jeg igang med og jeg kunne mærke med det samme at det fik mig til at slappe af, sove bedre og efter et par måneder forsvandt svimmelhed lidt efter lidt. Nu er jeg afhængig af yoga vivo for at forebygge spændinger og dermed svimmelhed.

Resposta da Yogavivo
Jeg er glad for appen. Dog synes søge funktionen er dårlig.

Resposta da Yogavivo
Mange videoer og overskueligt at søge rundt. Tak :)

Resposta da Yogavivo
For det første at der er så mange videoer at vælge imellem med dygtigt instruktører.
For det andet at man kan vælge både korte og lange lektioner, så der altid lige er mulighed for at lave øvelser.

Resposta da Yogavivo
Yogavivo er den fedeste platform med de bedste undervisere... brugerfladen er nem, favoritter nemme at finde - og søgefunktionen er fin til at finde nye og målrettede videoer..
Det bedste er videokvalitet, båden med lyd og billede - og så er der så mange skønne instruktører med dejlige behagelige stemmer som jeg synes er meget vigtigt..
Kan kun anbefales - det er pengene værd ..

Resposta da Yogavivo
Jeg er glad for at bruge Yogavivo. Der er videoer til alle behov, store som små. Så mange muligheder at det kan være en smule uoverskueligt😊

Resposta da Yogavivo
Virkelig mange dygtige og skønne undervisere 🍀

Resposta da Yogavivo
Har haft et abonnement på Yogavivo i snart et halvt år, og jeg er yderst tilfreds med indhold og kvalitet i de videoer, jeg har benyttet.
I starten havde jeg nogle tekniske problemer med at streame. Jeg skrev til Yogavivo og fik meget hurtigt venlig og professionel rådgivning.
Har anbefalet abonnement på Yogavivo til flere af mine bekendte.

Resposta da Yogavivo
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.