Yogavivo Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan godt lide at der er mange forskellige videoer at vælge i mellem, god filtrer (såsom stil, varighed), høj kvalitet, forskellige stilarter af yoga og andre discipliner. Er fx lige i gang med et... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig skøn yoga! Jeg er solgt til dette koncept, og det er lige før, at jeg afmelder det yoga jeg går til udenfor mit hjem, da det er meget mere praktisk og nemt for mig at lave det herhjemme... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

YOGAVIVO er en stærk platform med virkelig mange tilbud i snart sagt alle genrer inden for yoga og meditation. Styrke, stræk, flow, restitution… Efter en rum tid på sitet har jeg kun oplevet engag... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig gode trænings videoer med stor variation. Dejligt at man kan vælge forskellige forløb med påmindelser, men også nemt at finde en træning til et specifikt behov. Alt sammen til en meget rimeli... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Academia de Ginástica
  2. Retiro de yoga

Sobre Yogavivo

Escrito pela empresa

Yogavivo gør yoga til en flydende, nem og tilgængelig del af hverdagen.

⋅ Træn derhjemme præcis når det passer dig

⋅ Mere end 100 forløb for hele kroppen eller specifikke områder

⋅ Over 2000 videoer med yoga og træning med Danmarks bedste yogalærere

⋅ Kom i bedre form & styrk din sundhed

Med Yogavivo streamer du yoga med de bedste undervisere i landet hjemme i din stue. Så skal du ikke ud ad døren når du endelig er kommet hjem!

Med et medlemsskab får du adgang til et hav af online yogavideoer med dansk instruktion, så du nemt kan dyrke yoga hvor og når som helst. Du får også adgang til vores ‘Fit & Move’ afdeling som er et online fitness- og træningscenter samt Yogavivos madunivers, med opskrifter fra førende kokke og ernæringsterapeuter.

Yogavivo har mange let tilgængelige forløb med korte programmer til din hverdag. Store ambitioner spænder ofte ben for vedholdenheden. Og så udebliver motivationen og resultaterne. Derfor giver kortere yogavideoer 2-3 gange om ugen dig meget mere, end du får ud af yoga i timevis en enkelt gang hver 4. uge. Ligeledes finder du særligt tilrettelagte forløb på Yogavivo der guider dig i mål med præcis det du ønsker – hvad enten det er mindre stress, mere smidighed, øget styrke, færre ryggener eller andet.

Grundtanken bag Yogavivo er at det skal være let tilgængeligt, overskueligt og der hvor du er.

God fornøjelse!

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

50 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Efter 14 dage med yogavivo

Efter 14 dage med yogavivo, er jeg meget tilfreds. Skulle lige finde ud af hvordan det virkede. Dygtige undervisere, og appen fungere også godt.
Jeg er meget tilfreds, og har fået lavet yoga hver dag, fordi det ikke krævet mere tid, end hvad du har, hvilket er fantastisk.

8 de janeiro de 2023
Avaliação não solicitada

Hej Tina 😊

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at det bare kører for dig, nu hvor du er kommet i gang, både ift. appen og de forskellige undervisere. 🙏

Du må have fortsat rigtig god fornøjelse med din praksis og en rigtig god start på ugen. ✨

Bedste yogaapp🤩🧘‍♀️

Fantastisk alsidige og uundværlige yogasessioner, -her er noget til til ALLE🧘‍♀️🤩

6 de janeiro de 2023
Avaliação não solicitada

Hej Charlotte 😊

Mange tak for den fine anmeldelse.

Det varmer at høre, at du har glæde af de forskellige videoer og føler, at der er til enhver smag. 🙏

Du ønskes fortsat rigtig god fornøjelse og en dejlig dag.

Yinpower

Dejligt med de mange fantastiske gode videoer med Kristine, der er noget til alle dele af kroppen 🧘‍♀️og i forskellig varighed👍

Hej Helle 😊

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du har glæde af Yogavivo og især Kristines Yinpower videoer samt mulighederne for forskellige varigheder af videoerne.

Du må have fortsat rigtig god fornøjelse og en rigtig dejlig mandag. 🙏

Inspirerende

Det er fint, at man har flere søgefiltre, så man enten kan vælge yogastil eller instruktør.
Og videokvaliteten er fin.
Jeg er også glad for at modtage nyhedsbreve med programmer, som i juletiden.

Hej Gitte 😊

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at du har glæde af Yogavivo og de forskellige muligheder og aspekter, som fx søgefilteret, videoernes kvalitet samt nyhedsbrevet.

Vi ønsker dig fortsat rigtig god fornøjelse med din praksis. 🙏

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så dejligt med rigtig meget at vælge…

Så dejligt med rigtig meget at vælge imellem uanset stil, tempo, tid … og med hensyn til og for eventuelle skavanker. Guides igennem af dygtige undervisere.

Hej Jytte 😊

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er bare skønt at høre, at du har glæde af de forskellige muligheder som fx stilarter, tempo, tid, undervisere og hensyntagen, der sikrer, at man kan være med, der hvor man er.

Du må have fortsat rigtig god fornøjelse og en god start på ugen. 🙏

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Yoga med høj kvalitet hjem i stuen når…

Yoga med høj kvalitet hjem i stuen når det passer mig. Jeg har brugt yogavivo i mange år og bliver stadig overrasket over hvor mange dygtige yogalærer der er at finde. Jeg bliver meget inspireret.

26 de dezembro de 2022

Hej Maj 😊

Tusind tak for din anmeldelse.

Hvor dejligt at høre, at du har glæde af Yogavivo som helhed og de forskellige undervisere, vi har med - og skønt at høre, at du føler dig inspireret. ✨

Vi ønsker dig fortsat rigtig god fornøjelse og et rigtig godt nytår!

Super kvalitets varer

Super kvalitets varer, gode priser og hurtig levering.

14 de dezembro de 2022

Hej Bettina 😊

Tak for en fin anmeldelse - tænker den måske er tiltænkt et andet sted, da Yogavivo ikke har fysiske varer, men er en online yoga platform.

Du må have en rigtig dejlig jul og et godt nytår. ✨

Yogavivo

Rigtig gode videoer som jeg bruger hver dag og giver mig en bedre livskvalitet.

6 de dezembro de 2022

Hej Thomas 😊

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at du har glæde af Yogavivo på daglig basis og føler, det gør en forskel for dig. 🙏

Du må have fortsat rigtig god fornøjelse og en rigtig dejlig julemåned. 🎄

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mange spændende sessioner med stor…

Mange spændende sessioner med stor varians.

6 de dezembro de 2022

Hej Doth 😊

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har glæde af Yogavivo og at du føler, der er god variation i videoerne.

Du må have fortsat rigtig god fornøjelse og en dejlig dag. 🙏

Inspirerende træning

Yogavivo er let at bruge og der er mange forskellige muligheder. Der er mange gode undervisere. Dejligt med jule-yoga hver dag og trænings-programmer med forskellige temaer.

30 de novembro de 2022

Hej Anne Mette 😊

Tak for din fine anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at du har glæde af Yogavivo og af julekalenderen og de forskellige videoer og undervisere i videobiblioteket.

Du må have en rigtig dejlig december og fortsat rigtig god fornøjelse. 🎄

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fleksibel og motiverende måde at dyrke yoga på

Super gode og varierede videoer med dygtige instruktører, flere forskellige videoer og træningsformer som tilgodeser mange behov, nemt at finde rundt på siden og feks lave egne playlister

30 de novembro de 2022

Hej Hanne 😊

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har glæde af Yogavivo - både i forhold til undervisere, typer af videoer og træningsformer, og i forhold til at finde rundt på siden og oprette playlister. 🙏

Du må have fortsat rigtig god fornøjelse og en skøn start på julemåneden. 🎄

Her er yoga for alle

Her er yoga for alle, både korte og lange sessioner. Jeg ville ikke undvære det.

29 de novembro de 2022

Hej Annette 😊

Mange tak for den fine anmeldelse.

Det varmer at høre, at du har glæde af Yogavivo og synes, at der er noget for alle, også i forhold til de forskellige varigheder på videoerne. 🙏

Vi ønsker dig fortsat rigtig god fornøjelse og en dejlig 1. december. 🎄

Virkningsfuldt

God og grundig guiden i øvelserne, samt forklaring på, hvad hver enkelt øvelse er nyttig for😊

29 de novembro de 2022

Hej Diana 🎄

Tusind tak for din anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at du har glæde af undervisernes måde at forklare og guide dig igennem øvelserne. 🙏

Du må have fortsat rigtig god fornøjelse og en god start på julemåneden. ✨

Mange og gode instruktioner

Mange og gode instruktioner. Mange forskellige stilarter og genrer. En klar anbefaling

19 de novembro de 2022

Hej Katja 😊

Mange tak for den fine anmeldelse.

Det er bare skønt at høre, at instruktionerne er gode og at du føler der er tilpas mange stilarter og genrer at vælge imellem.

Vi ønsker dig fortsat rigtig god fornøjelse og en rigtig dejlig aften. ✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mange gode øvelser at vælge imellem

Mange gode øvelser at vælge imellem. Kompetente undervisere. Noget for enhver smag og alle behov.

1 de novembro de 2022

Hej Gitte 😊

Tusind tak for din anmeldelse.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du har glæde af Yogavivo, af underviserne, og at du føler, at der er noget til enhver smag og ethvert behov. 🙏

Du må have fortsat rigtig god fornøjelse og en skøn weekend!

Jeg elsker jeres videoer

Jeg elsker jeres videoer, og får mindst lige så meget om det som at tage til en rigtig yogatime.
Jeg har især fundet meget glæde med Kristine Maries videoer

27 de outubro de 2022

Hej Nanna

Mange tak for din anmeldelse.

Det er så skønt at høre, at du har glæde af Yogavivo både i form af selve indholdet i videoerne samt forklaringerne. 🙏

Du må have fortsat rigtig god fornøjelse og en rigtig dejlig aften.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Professionelt, omfattende og brugervenligt.

Meget stort udvalg af forskellige videoer. Altid kompetent og nænsomt ført igennem med gode forklaringer og dejlig stemning. Virkelig godt at der også er videoer med teoretiske forklaringer. Jeg er meget tilfreds.

26 de outubro de 2022

Hej Louise 😊

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har glæde af Yogavivo - både selve praksissen og de tilhørende vejledninger og forklaringer.

Du ønskes fortsat rigtig god fornøjelse. 🙏

Yogavivo er top-godt

Yogavivo er som den bedste slikbutik, bare med supersundt slik. Der er imponerende meget at vælge imellem, både i stilarter, og med fantastisk kompetente undervisere. Jeg føler mig altid guidet godt igennem en klasse, og får altid noget med mig, kropsligt, mentalt, åndeligt..

21 de setembro de 2022

Hej Ingeborg 😊

Tusind tak for den fine anmeldelse. 🙏

Hvor er det dejligt at høre, at du har glæde af de forskellige muligheder på Yogavivo - både undervisere, stilarter osv.

Du må have fortsat rigtig god fornøjelse. 🧘‍♀️

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg er glad for alle de tilbud der er

Jeg er glad for alle de tilbud der er. Og de gode undervisere

12 de setembro de 2022

Hej Ellen 😊

Mange tak for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du har glæde af Yogavivo både i forhold til indhold og undervisere. 🙏

Du må have en rigtig dejlig dag og fortsat rigtig god fornøjelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det fungerer super godt m videoerne og…

Det fungerer super godt m videoerne og jeg er ovenud glad for mit abonnement

14 de setembro de 2022

Hej 😊

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er så glade for at høre, at du er glad for dit medlemskab og har glæde af videoerne.

Du ønskes fortsat rigtig god fornøjelse og en skøn dag. 🌞

Team Yogavivo

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais