www.zen-lifestyle.nl Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Voor de inrichting van onze woonkamer hebben we hulp gekregen van stylist Cora bij Zen Lifestyle. Wat een fijne ervaring! Ze kwam met een compleet andere indeling dan wij zelf hadden bedacht en het re... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gemakkelijk besteld en chille afhaallocatie waar je gemakkelijk kunt parkeren. Mega snel geholpen door Daan en Xavier, waarbij er ook werd geholpen met de tafel in onze bus.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De klantenservice laat helaas flink te wensen over. Na de aankoop verandert de toon merkbaar en is de service allesbehalve wat je bij een aankoop in deze prijsklasse zou verwachten. Inmiddels ben... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij zijn ontzettend goed geholpen door Diana. We zijn geslaagd voor de prachtige boekenkast en voor het tv meubel. We zijn goed geadviseerd en we kijken dan ook ontzettend uit om alle artikelen te ont... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis
  2. também em
  3. Designer de interiores
  4. Loja de Móveis para Quartos

Bij Zen Lifestyle vind je meer dan 20.000 m² wooninspiratie voor ieder interieur. Ontdek onze eigen, herkenbare meubelcollectie én een zorgvuldig geselecteerd aanbod van mooie woonmerken. Van comfortabele banken en fauteuils tot eettafels, stoelen en kasten: alles om van jouw huis een plek te maken die écht bij je past. Je bent van harte welkom in onze showroom in Wijchen, waar onze interieuradviseurs voor je klaarstaan. Liever online shoppen? In onze webshop ontdek en bestel je eenvoudig een groot deel van onze collectie. Veel meubels zijn direct uit voorraad leverbaar, zodat je snel van je nieuwe interieur kunt genieten.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

966 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

204 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte kwaliteit en trage klachtenafhandeling

Ik heb op 30 juni een Monza bureaustoel besteld bij Zen Lifestyle. Na ruim 1,5 week wachten werd de stoel geleverd, maar bij het monteren bleek deze direct al niet in orde. De rugleuning rammelde, zat scheef en was duidelijk krom/gedraaid, waardoor je ook scheef in de stoel zat. Daarnaast werkte de achteroverleunfunctie niet.

Na contact met de serviceafdeling werd er een week later een nieuwe stoel geleverd, maar ook deze bleek opnieuw defect. Wederom waren de rugleuning en armleuningen krom en adviseerde zelfs de monteur om de achteroverleunfunctie niet te gebruiken, omdat er kans zou zijn dat deze afbreekt. De stoel is daarom direct weer meegenomen.

Inmiddels zijn we bijna vier weken verder en is er nog steeds geen oplossing. We worden geïnformeerd dat het intern besproken wordt met de servicemonteur, maar na een week wachten hebben we nog steeds geen duidelijkheid.

Twee stoelen achter elkaar met vergelijkbare gebreken is simpelweg onacceptabel. Voor een bureaustoel van € 250 mag je verwachten dat deze deugdelijk is en veilig gebruikt kan worden. Erg teleurstellend, zowel de kwaliteit van het product als de lange afhandeling van de klacht.

24 de julho de 2026

Beste Maxine,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

Het spijt ons dat je twee keer een stoel hebt ontvangen die niet aan de verwachtingen voldeed. Dat is uiteraard niet de kwaliteit die wij willen leveren en we begrijpen dat dit erg teleurstellend is.

Het klopt dat de afhandeling langer heeft geduurd dan wenselijk. In de tussentijd hebben wij de situatie intern onderzocht om tot een passende oplossing te komen. Inmiddels hebben wij je per e-mail benaderd om een afspraak in te plannen, zodat we dit voor je kunnen afronden.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld. We doen ons best om dit zo snel mogelijk naar tevredenheid op te lossen.

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf. Ik bestel daar nooit meer iets. Wat een slechte service. Na 20 weken op 3 zeer prijzige kasten te hebben gewacht wordt er van 1 kast het verkeerde model geleverd, van 1 kast werken de deurtjes niet en op alle kasten hangen druipers van de verf. Daarnaast sluiten de schappen en staanders niet netjes op elkaar aan, schots en scheef. Dit hebben wij direct na levering gemeld. Nu zijn we inmiddels 10 weken verder en is na heel vaak zelf navraag doen de voorgestelde oplossing van Zen: Opnieuw 24 weken wachten op vervangende kasten, het (forse) aankoopbedrag bij hen besteden aan iets dat we niet nodig hebben of naar de geschillencommissie. Ze willen totaal niet meedenken of de koop ontbinden zodat wij verder kunnen.

Update:
Wat in de vriendelijke reactie hieronder niet vermeld wordt is dat de kast uberhaupt niet meer in de gewenste kleur geleverd kan worden omdat er een breuk is ontstaan met de leverancier. Dit melden ze pas nadat we navraag doen wat de levertijd zou zijn als we toch de kasten opnieuw zouden laten leveren.

24 de julho de 2026

Beste WM,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We vinden het vervelend dat de levering en de kwaliteit van de kasten niet aan je verwachtingen hebben voldaan.

Na je servicemelding hebben wij de klacht in behandeling genomen volgens de geldende CBW-voorwaarden. Omdat herstel in dit geval niet mogelijk bleek, hebben wij een passende oplossing aangeboden in de vorm van omruiling of een herkeuze. De levertijd van de vervangende kasten is afhankelijk van onze leverancier. We begrijpen dat dit voor jou een teleurstellend vooruitzicht is, maar hier hebben wij helaas geen invloed op.

We begrijpen dat je liever de koop wilt ontbinden. Op basis van de toepasselijke voorwaarden en de wettelijke regeling zijn wij echter eerst verplicht en gerechtigd om de klacht op te lossen door herstel of vervanging. Daarom kunnen wij op dit moment niet aan dat verzoek voldoen.

We realiseren ons dat dit niet het antwoord is waarop je had gehoopt. Ons standpunt hierover is eerder ook met je gedeeld. Uiteraard staat het je vrij om, zoals aangegeven, contact op te nemen met de Geschillencommissie als je het niet eens bent met onze oplossing.

_____________________________________________________________

Update:
We begrijpen dat deze situatie erg teleurstellend is en dat het vervelend is dat er na de levering problemen met de kasten zijn ontstaan.

De informatie dat de kasten niet meer in de oorspronkelijke kleur besteld kunnen worden, hebben wij zelf pas gisteren ontvangen. Daarom konden wij dit ook niet eerder met de klant delen.

We hebben gisteren opnieuw contact gehad en een korting aangeboden. Daarnaast is de eerder aangeboden herkeuze nog steeds mogelijk.

We blijven de situatie uiteraard verder bekijken en vinden het jammer dat dit zo is gelopen.

LET OP!!

LET OP!!! Mijn slechtste aankoopervaring ooit. Ik raad iedereen af om hier een aankoop te doen.

Ik heb een nieuwe tafel gekocht en deze zelf opgehaald in een volledig gesloten verpakking. Bij het uitpakken thuis bleek er al een duidelijke kras midden op het tafelblad te zitten.

Wat mij het meest heeft geschokt, is dat er in eerste instantie werd gesuggereerd dat ik de kras zelf zou hebben veroorzaakt tijdens het openen van de verpakking. Dat is volstrekt ongeloofwaardig. De verpakking wordt namelijk aan de zijkant geopend, terwijl de kras zich midden op het tafelblad bevindt. Dat verwijt voelde niet alleen onterecht, maar ook respectloos.

Daarna werd als oplossing voorgesteld om een meubelmaker langs te sturen om een splinternieuwe tafel te repareren. Ik heb echter een nieuwe, onbeschadigde tafel gekocht en niet een tafel die direct na aankoop gerepareerd moet worden.

Toen ik aangaf dat ik dit niet accepteer, werd zelfs voorgesteld om genoegen te nemen met slechts 50% van het aankoopbedrag. Dat vind ik onbegrijpelijk.

De manier waarop mijn klacht is afgehandeld en de wijze waarop ik te woord ben benaderd, hebben mijn vertrouwen volledig weggenomen. In plaats van verantwoordelijkheid te nemen voor een beschadigd geleverd product, kreeg ik het gevoel dat de schuld eerst bij mij werd neergelegd.

Voor mij is klantenservice juist belangrijk op het moment dat er iets misgaat. Op dat punt is Zen Lifestyle volledig tekortgeschoten. Ik zal hier nooit meer iets kopen en raad anderen aan om goed na te denken voordat zij hier een aankoop doen.

23 de julho de 2026

Beste Hajar,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We vinden het jammer dat je onze dienstverlening op deze manier hebt ervaren.

Toen je melding maakte van de beschadiging hebben wij direct gekeken naar een passende oplossing. Volgens de geldende voorwaarden mogen wij een klacht in eerste instantie oplossen door herstel of, wanneer herstel niet mogelijk is, door het product om te ruilen. Omdat herstel in dit geval niet mogelijk bleek, hebben wij direct aangeboden de tafel om te ruilen. Daarnaast hebben wij, als alternatief, een passende korting aangeboden wanneer je ervoor zou kiezen de tafel te behouden en de beschadiging professioneel te laten retoucheren. Dit is een oplossing waar vaker naar tevredenheid voor wordt gekozen.

Aangezien je ervoor hebt gekozen de tafel zelf bij ons af te halen, hanteren wij ook dat een vervangend exemplaar door de klant wordt opgehaald. Dit is ons gebruikelijke beleid bij afhaalorders. Desondanks stonden wij open om samen naar een passende oplossing te kijken.

Tijdens het contact is de communicatie helaas dusdanig geëscaleerd dat onze medewerkers op een manier zijn benaderd die wij niet acceptabel vinden. We begrijpen dat een beschadigd product voor teleurstelling zorgt, maar verwachten wel dat gesprekken respectvol blijven.

Het spijt ons dat we er samen niet zijn uitgekomen. Wij hebben steeds de intentie gehad de klacht conform de geldende voorwaarden op te lossen door middel van een omruiling.

Toppers Daan en Xavier

Daan en Xavier hebben heel fijn geholpen en onze hond Ted was meteen dol op ze!

18 de julho de 2026

Beste Hille,

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Wat fijn dat de bezorging goed is verlopen. Leuk dat de hond de bezorgers zo leuk vond! We wensen je veel plezier met je nieuwe meubels.

Fijne service

Fijne medewerkers

18 de julho de 2026

Beste Guus,

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat de service fijn is, daar doen we ons best voor.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De bezorger belde vriendelijk op tijd…

De bezorger belde vriendelijk op tijd op dat ze er binnen 20 minuten zouden zijn! De bank werd netjes binnengebracht!

16 de julho de 2026

Beste Ilona,

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Wat fijn dat de bezorging goed is verlopen. We wensen je veel plezier met de nieuwe bank!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne service door bezorgers!

Super bezorging! Gebeld van te voren, aardige mannen! Helemaal top!!

14 de julho de 2026

Beste Henrieke Van Ginkel,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de bezorging zo prettig is verlopen en dat onze bezorgers je vooraf netjes hebben gebeld.

We geven je complimenten graag aan hen door. Veel plezier met je aankoop!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top geholpen door Dean en Xavi bij het…

Top geholpen door Dean en Xavi bij het afhaalmagazijn!

11 de julho de 2026

Beste Noah Donkers,

Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat je zo goed bent geholpen door Dean en Xavi in ons afhaalmagazijn. We geven jouw complimenten graag aan hen door.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pas op voordat je hier iets koopt

Pas op voordat je hier iets koopt.

Mijn ervaring met dit bedrijf is buitengewoon teleurstellend. Zolang alles goed verloopt, lijkt de service professioneel en klantgericht. Maar zodra je een klacht hebt, verandert die houding volledig. Vanaf dat moment voelde ik mij niet als een gewaardeerde klant, maar als een probleem dat zo snel mogelijk moest worden afgehandeld.

Mijn fauteuil voldeed op meerdere punten niet aan wat mij tijdens de aankoop was voorgespiegeld. De kleurstaal waarop ik mijn keuze heb gebaseerd, werd onder zodanige lichtomstandigheden getoond dat deze een vertekend beeld gaf van de werkelijke kleur. Hierdoor week de geleverde fauteuil zichtbaar af van de kleur die ik op basis van de presentatie mocht verwachten. Daarnaast ontbrak de telefoonhouder die ik verwachtte en zat er ook nog een duidelijke afwijking in de stof.

Wat deze ervaring echt onacceptabel maakte, was de manier waarop mijn klacht werd behandeld. In plaats van serieus onderzoek te doen of verantwoordelijkheid te nemen, werd mijn klacht stelselmatig gebagatelliseerd. De houding van de klantenservice kwam op mij over als arrogant, star en vooral defensief. Er leek geen enkele bereidheid te bestaan om daadwerkelijk naar een oplossing te zoeken. Alles was erop gericht om iedere vorm van aansprakelijkheid af te wijzen en mijn klacht zo snel mogelijk van tafel te vegen.

Pas nadat ik mijn rechtsbijstand had ingeschakeld, veranderde de opstelling van het bedrijf. Uiteindelijk ontving ik alsnog een financiële vergoeding. Dat roept een logische vraag op: als het bedrijf werkelijk van mening was dat er niets mis was, waarom bleek een financiële compensatie dan ineens wél mogelijk zodra er juridische bijstand werd ingeschakeld?

Voor mij bevestigt dit dat een klacht pas serieus wordt genomen wanneer een klant zich juridisch laat vertegenwoordigen. Dat is niet de manier waarop een betrouwbaar en integer bedrijf met zijn klanten hoort om te gaan. Juist op het moment dat er iets misgaat, laat een organisatie zien waar zij werkelijk voor staat.

Deze kwestie heeft mij onnodig veel tijd, energie en frustratie gekost. Van een onderneming die zichzelf als premium positioneert, mag je verwachten dat zij verantwoordelijkheid neemt, transparant communiceert en haar klanten met respect behandelt. Mijn ervaring was precies het tegenovergestelde.

Mijn vertrouwen in dit bedrijf is volledig verdwenen. Ik zal hier nooit meer iets kopen en kan anderen, op basis van mijn eigen ervaring, niet adviseren om dat wel te doen.

31 de março de 2026

Beste Egon van Alst,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We vinden het jammer om te lezen dat je zo op deze situatie terugkijkt.

Tijdens het traject hebben wij de klacht zorgvuldig beoordeeld. De fauteuil is geleverd conform de gekozen stofstaal en de ondertekende order. Wat betreft de telefoonhouder is later gebleken dat hierover tijdens een eerder contact met de verkoper een miscommunicatie is ontstaan. Hoewel dit niet op de order stond vermeld, hebben wij ervoor gekozen om hierin alsnog met je mee te denken en de fauteuil retour te nemen.

We begrijpen dat het traject voor jou niet naar wens is verlopen en dat dit tot teleurstelling heeft geleid. Dat betreuren wij. Ondanks dat we niet op alle punten dezelfde kijk hebben op de situatie, hebben we geprobeerd tot een passende oplossing te komen.

Het spijt ons dat we je vertrouwen niet hebben kunnen behouden en we wensen je veel succes voor de toekomst.

Toppers

Toppers, zelfs stoel in elkaar gezet

2 de julho de 2026

Beste Kevin Blonk,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen en dat onze bezorgers zelfs de stoel voor je in elkaar hebben gezet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De bezorgers waren erg betrokken hebben…

De bezorgers waren erg betrokken hebben mij goed gehokpen, snelle levering binnen korte tijd was t klaar.
Dankjewel Jeroen & Tim

2 de julho de 2026

Beste Gulsen Kaya,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door Jeroen en Tim en dat de levering snel en prettig is verlopen.

We geven de complimenten natuurlijk aan hen door. Veel plezier met je aankoop!

Vrolijke bezorging

Vrolijke bezorging, snel en heel vriendelijk. Ik ben super geholpen.

1 de julho de 2026

Beste Fur,

Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat onze bezorgers je zo goed hebben geholpen. Fijn dat de bezorging snel, vriendelijk én met een glimlach is verlopen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zo goed geholpen door Denzel en hun bezorgdienst, echte TOPPERS!!!

Zo goed geholpen door Denzel, hij dacht echt met ons mee, TOP VERKOPER en de bezorgdienst Jeroen en Daan, hebben de kast keurig op z'n plaats gezet, ook Jeroen en Daan zijn TOPPERS!!!

29 de junho de 2026

Beste Maja,

Bedankt voor je leuke en enthousiaste 5-sterrenreview! Wat leuk om te horen dat Denzel je zo goed heeft geholpen in de winkel en dat de bezorging door Jeroen en Daan goed is verlopen. We geven je complimenten door en wensen je veel plezier met de nieuwe kast!

Super bezorgers Jeroen en Daan

Super vriendelijke bezorgers, netjes telefoontje half uur vooraf. Keurige levering! Bedankt Jeroen en Daan!

29 de junho de 2026

Beste Annemiek,

Bedankt voor je 5-sterrenreview, daar zijn we heel blij mee! Wat fijn dat de bezorging goed is verlopen. We wensen je veel plezier met je nieuwe aankoop!

2 x barkruk opgehaald

2 x barkruk opgehaald, waren eerder op voorraad dan verwacht.... helaas de verkeerde stof.
Maar de service is heel goed. Daan en Xavier hebben mij geholpen. Voordat ik het wist hadden ze de barkrukken al in de auto geladen. Top bezorgers👍🏻

Beste Don,

Bedankt voor je 5-sterrenreview, daar zijn we heel blij mee! Wat fijn dat we uw probleem naar wens hebben kunnen oplossen, we geven je complimenten door. We wensen je veel plezier met de nieuwe barkrukken!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Daan en Xavier hebben ons super…

Daan en Xavier hebben ons super geholpen. Zelfs in de hittegolf!!

Beste Noah,

Bedankt voor je 5-sterrenreview, daar zijn we heel blij mee! Wat fijn dat Daan en Xavier jullie zo goed hebben geholpen. Ook in de hitte doen we ons best om de juiste service te bieden en we zijn blij om te horen dat dat goed is gegaan!

Top service

Top service! Daan en Xavier

Beste Maartje,

Bedankt voor je 5-sterrenreview, daar zijn we heel blij mee! We geven je complimenten door aan Daan en Xavier!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeroen en Tim waren super vriendelijk…

Jeroen en Tim waren super vriendelijk en mijn eettafel is weer gerepareerd binnen een half uur!

24 de junho de 2026

Beste M K,

Bedankt voor je 5-sterrenreview, daar zijn we heel blij mee! We wensen je veel plezier met de tafel en hopen je in de toekomst nog eens te zien.

Jeroen en tim toppers!

24 de junho de 2026

Beste Maaike,

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Wat fijn dat de bezorging door Tim en Jeroen goed is gegaan. We geven je complimenten aan hen door en wensen je heel veel plezier met je nieuwe meubels.

Vriendelijk werken goed

22 de junho de 2026

Beste Anja,

Bedankt voor je 5-sterrenreview, daar zijn we heel blij mee!