Snelle levering en prachtige producten. Zoals op website omschreven. Mooi verpakt, heel blij mee!
Veja o que dizem as avaliações
Ik heb een prachtige aquamarijn ketting besteld bij zentana. Ik werd helemaal enthousiast toen ik hem zag, ontzettend bedankt. Ook zat er een zilverdoekje bij geleverd , ontzettend leuk , en in een le... Ver mais
Op zich mooie armbandjes maar te klein. Bijna twee weken geleden geretourneerd en niets meer gehoord. Emails vertuurd, meerdere keren gebeld en voicemail ingesproken. Zijn niet te bereiken! Zeer teleu... Ver mais
Mooie en betrouwbare producten. Stenen die echte emotionele waarde hebben (geen plastic) En sieraden die zelfs bij een bal de spotlights zullen veroveren. En dat voor iedere prijsklasse , en elke s... Ver mais
Detalhes da empresa
Ontdek betekenisvolle en unieke sieraden met edelstenen, symbolen en een diepere boodschap bij Zentana.
Informações de contato
Heerlerbaan, 74, 6418CH, Heerlen, Holanda
- 0850 60 5880
- info@zentana.nl
- www.zentana.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 28% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
De bijzondere knoop er direct uit bij…
De bijzondere knoop er direct uit bij beide en dus te veel los draad om te dragen ,
Heb ze beide weggegooid , balen en zonde vh geld

Resposta da Zentana
Geweldig mooi sieraad en snel in huis…
Geweldig mooi sieraad en snel in huis bedankt 🤩
Bestelling was net op tijd en netjes…
Bestelling was net op tijd en netjes ingepakt.
Armband komt over een met het geen wat ik besteld heb.
Mooi kettinkje en snel in huis.
Mooi kettinkje en snel in huis.
Ook snel antwoord op een vraag.
Een hele mooie armband en shel geleverd!
Een hele mooie armband en shel geleverd!
Ben heel tevreden
Product is zoals omschreven en van…
Product is zoals omschreven en van goede kwaliteit. Er staan veel foto’s op de site. Snelle verzending. Ik heb al vaker sieraden van Zentana gekocht en ben er erg blij mee!
Prima verzorgd
Ik had mijn bestelling weer heel snel binnen. Keurig verzorgd in een mooi doosje met zilverpoetsdoekje en een beschrijving van de werking van de maansteen in de oorbelletjes.
Ze zijn precies zoals afgebeeld. Top!
Mooie sieraden
Mooie sieraden. Er was een verkeerd artikel geleverd; mail gestuurd en het is meteen opgelost. Heel prettig contact!
Duidelijke site.
Duidelijke site.. Snelle levering.. En het product is naar wens.. Niets te klagen dus😃
De armband is prachtig en precies zoals…
De armband is prachtig en precies zoals op het plaatje. Daarnaast werd er al binnen een dag geleverd zodat ik snel kon genieten van mijn nieuwe aanwinst.
Mooie sieraden goede en mooie…
Mooie sieraden goede en mooie kwaliteit. De werking van de stenen is heel leuk om te lezen. Mooi verzorgde verzending met elke sieraad in aparte doosjes waarin je de sieraad jan bewaren.
Tevreden
Vlot geleverd en armbadje zeer goed van kwaliteit. Ik ga zeker nog aankopen doen.
Mooi product.
De producten zijn geweldig verpakt. Mooie beschrijving in het doosje. De armbanden zijn geweldig om te zien, te dragen. Erg tevreden mee. Vier sterren..omdat je altijd moet proberen om het laatste stapje te blijven maken.
Ben blij met het produkt
Hele mooie ketting
Hele mooie ketting. Ga hem met heel veel plezier dragen. Snelle levering en mooi verpakt.
Netjes en op tijd geleverd
Netjes en op tijd geleverd, prima
Mijn schoondochter was zeer tevreden…
Mijn schoondochter was zeer tevreden met haar kerst cadeau.