Wat een waardeloos bedrijf! Foutieve informatie over een produkt op hun website. Als je wil retourneren zelf betalen, maar de schuld ligt bij hun. Telefoonnummer is buiten gebruik en ze reageren niet... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik heb een prachtige aquamarijn ketting besteld bij zentana. Ik werd helemaal enthousiast toen ik hem zag, ontzettend bedankt. Ook zat er een zilverdoekje bij geleverd , ontzettend leuk , en in een le... Ver mais
Mooie en betrouwbare producten. Stenen die echte emotionele waarde hebben (geen plastic) En sieraden die zelfs bij een bal de spotlights zullen veroveren. En dat voor iedere prijsklasse , en elke s... Ver mais
Ik ben zeer tevreden over Zentana, mooie sieraden en minerale, heb mijn schoondochter een gelukte armbandje gegeven ( ze probeert zwanger te raken en heeft daar wat geluk bij nodig . Ik bestel graag b... Ver mais
Detalhes da empresa
Ontdek betekenisvolle en unieke sieraden met edelstenen, symbolen en een diepere boodschap bij Zentana.
Informações de contato
Heerlerbaan, 74, 6418CH, Heerlen, Holanda
- 0850 60 5880
- info@zentana.nl
- www.zentana.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 26% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Een fijne site prachtige sieraden en…
Een fijne site prachtige sieraden en snelle levering. Een mooie verpakking.

Resposta da Zentana
Voor de tweede keer een mooie armband…
Voor de tweede keer een mooie armband gekocht en ben er heel blij mee, word ook super snel geleverd, denk er over na over een tijdje nog zo’n mooie armband te kopen

Resposta da Zentana
Een super ervaring met Zentana .
Zentana heeft een duidelijke website.
De verzending was echt heel erg snel.
‘s Avonds besteld en de volgende dag al in huis.
De klantenservice is goed bereikbaar en heel erg vriendelijk en ze denken goed mee.

Snelle levering mooi verpakt
Snelle levering mooi verpakt

Resposta da Zentana
Het juweeltje is heel mooi nog mooier…
Het juweeltje is heel mooi nog mooier dan op foto mooi verpakt en snel geleverd

Katten hangertje
Zeer snel bezorgd. Zeer mooi en verzorgd verpakt. Het is heel mooi en verfijnd. Een echte aanrader

Prima!
Vlotte levering en snelle prettige reactie op e-mail. Artikel kwam goed overeen met omschrijving en afbeelding.

Resposta da Zentana
Snelle levering,mooie artikelen en als…
Snelle levering,mooie artikelen en als een kadootje verpakt .
Zal er Zeker vaker wat bestellen.

Prachtige armband
Snel geleverd en ziet er heel mooi uit! Precies wat ik verwachtte 😊

Resposta da Zentana
Het geluksarmbandje is erg mooi en ziet…
Het geluksarmbandje is erg mooi en ziet er leuk uit ben er super blij mee en fijn bedrijf ik had even een vraag en werd gelijk geholpen ik zou hier zo weer wat bestellen en snelle service

Snel bezorgd en kwaliteit is goed
Snel bezorgd en kwaliteit is goed

Resposta da Zentana
Het was snel verstuurd en zoals op de…
Het was snel verstuurd en zoals op de foto prachtige stenen.
1 minpunt ondanks er een kaartje bijzit welke stenen het zijn , dan is het als leek erg moeilijk te beoordelen welke sommige nu zijn en dat is erg jammer.

Resposta da Zentana
Is al de zoveelste keer dat ik bij…
Is al de zoveelste keer dat ik bij jullie bestel
En altijd netjes verstuurd en netjes verpakt

Snel en netjes geleverd
Snel en netjes geleverd. Tevreden met aankoop.

Mooie artikelen.
Ja, de bestelling was mooi verpakt.
De artikelen zijn heel mooi.
Er was wel 1 artikeltje waar ik twijfelde in de echtheid van de kristal.
Ik voelde geen enkele energie.
Ik moet zeggen dat ik nergens energie voelde.
Ik zal dus al de artikelen ontladen/opladen en activeren om te zien of deze wel de energie geven wat ik van verwacht.

Top! Geen opmerkingen…
Al een aantal keer producten besteld bij Zentana en iedere keer ontzettend goed bevallen. Mooie spullen (niet anders als op t plaatje) en snelle bezorging. Bedankt!

Prachtig 😃
Prachtige ketting en doordat er elastiek in zit kan hij ook om je pols. Snelle levering en kan gewoon lekker door de brievenbus. Ik ben zeer tevreden over deze website😊
Alleen is het Hellen en niet Jaap😄