We hadden 2 wasbakkranen besteld van jullie merk. De aansluitflexibels waren te kort. We vroegen verlengstukken. We kregen maar één paar verlengflexibels toegestuurd. Dus we kunnen maar één kraan aans... Ver mais

We kwamen aan in de winkel en hadden geen idee hoe wa aan onze zoektocht moesten beginnen. Dankzij Daniel hadden we binnen het uur een goed idee wat we van mogelijkheden hadden en was onze volledige b... Ver mais
Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor Brigitte. Na een misverstand, nam zij mijn dossier meteen ter harte en zorgde ze ervoor dat alles van begin tot einde correct werd opgevolgd. Haar... Ver mais
Joke heeft goed geluisterd naar onze behoeftes en wensen en stelde dan heel gericht de items voor ook dingen waar we nog niet aan gedacht hadden. Ons showroom bezoek voelde daardoor aan als heel nutti... Ver mais
X²O Badkamers, dat is de badkamerspecialist op maat van uw budget én van uw smaak. Doe badkamerinspiratie op in onze showrooms of neem een kijkje op onze website.

Mechelsesteenweg 317, 2550, Kontich, Bélgica
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Het filiaal in Kontich heeft ons zeer goed begeleid, geïnformeerd en geadviseerd.
Geen koopdruk na het eerste verkennend bezoek.
zeer vriendelijke en correcte medewerker (in opleiding)
Het was hetzelfde artikel van hansghohe douche kop is goed aangekomen. Bedankt
goed geholpen in de winkel bij een aankoop van een douchescherm, goede voorbereiding voor levering en netjes en zonder schade geleverd. heel blij met X²O
Vriendelijke personeel die ook weten waarover ze het hebben
Een rariteit de dag van vandaag m.
wij hebben samen gezocht naar een oplossing om onderdelen te kunnen bestellen
Heel vriendelijk en behulpzame medewerkers met zelfs tijd voor wat leuke grapjes.
Met een paar kleine vraagjes het perfecte bad gevonden.
Snel geleverd met prima afspraken.
Heel tevreden , ik raad X2O aan iedereen aan ! TOP
Tinka heeft mij goed geholpen zoals elke keer!
Voor onze bestelling in de winkel geholpen door een superlieve dame,het product was zeer goed verpakt om beschadiging te voorkomen,wij zijn heel tevreden over onze aankoop.
Steeds hebben wij een zeer goede ervaring gehad. Goede info, goede voorstellen,
Goede begeleiding in de winkel.
Maar na aangeven dat ik nog even wil wachten met bestellen omdat ik nog een loodgieter moet zoeken blijven ze mij week na week opbellen...
Net een stalker, verschrikkelijk.

Resposta da X²O Badkamers / X²O Salles de bains - X²O - Kontich
Na een eerste ontgoochelend bezoek om een ontplofte douchedeur te melden,werden we bij ons tweede bezoek wel degelijk begrepen ,gehoord en zeer goed geholpen,met oog voor onze uitzonderlijke ervaring.Dankjewel dan ook aan de vrouwelijke winkeliersvereniging die ons ter woord gestaan heeft en ons ECHT geholpen heeft.
Hele fijne jongedame die ons verder geholpen heeft
Zeer behulpzaam en goede uitleg in de winkel. Achteraf nog een telefoontje gekregen om te vragen hoever we met ons project stonden en of we nog extra vragen hadden.