Banner for X²O Badkamers / X²O Salles de bains - X²O - Oostende

X²O Badkamers / X²O Salles de bains - X²O - Oostende Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

Torhoutsesteenweg 655, 8400 Oostende, BE

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer vriendelijk en professioneel geholpen door Ilse! Ze nam uitgebreid de tijd om naar ons te luisteren en goed te begrijpen wat onze wensen en eisen waren. We kregen duidelijke uitleg en voelden ons... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij werden goed geholpen door de verkoopster in de winkel. Kregen de nodige informatie. Na grondig nameten van het product, besteld via de website. Het werd na 2 dagen geleverd. Wij stelden vast dat... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Divers aanbod, top kwaliteit, prachtige combinaties en geholpen door iemand met een luisterend oor en goede kennis van zaken. Niets was te veel. Op een aangename relaxte manier. Op voorhand genieten g... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Acessórios para Banheiros

X²O Badkamers, dat is de badkamerspecialist op maat van uw budget én van uw smaak. Doe badkamerinspiratie op in onze showrooms of neem een kijkje op onze website.

Waarom X²O Badkamers?

Dubbel zo blij met korting op jouw badkamer
Dubbel zo blij met jouw badkamer, da’s ook gaan voor de scherpe prijs. Voor elk budget vind je bij X²O een badkamer waarvan je gaat watertanden. Bovendien profiteer je bij X²O Badkamers steeds van deals op het volledige assortiment.
Dubbel zo blij met jouw keuze
Voor elk budget en voor elke smaak hebben wij een badkamer. Doe inspiratie op in onze (interactieve) showrooms of neem een kijkje op de website.
Dubbel zo blij met onze service
Onze gepassioneerde badkamerspecialisten met grondige productkennis helpen je graag om een badkamer samen te stellen, op basis van jouw specifieke situatie. Omdat we zo overtuigd zijn van onze kwaliteit en service bieden we tot 10 jaar garantie op verschillende items. Ook onze klantendienst staat altijd met een glimlach voor je klaar. Voor de aankoop van je badkamer, tijdens de aankoop, maar vooral ook na de aankoop van je badkamer. Tot jij 100% tevreden bent!

Informações de contato

Dubbel zo blij mee

Eindeloze badkamer inspiratie bij jou in de buurt!

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

170 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

2.931 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

regendouche

vriendelijke verkoper in de showroom Oostende, gaf goede uitleg en onderhoudstips

26 de junho de 2025

Beste Edwin,

Wat leuk dat je zo tevreden bent over onze verkoper in de showroom in Oostende. We geven je compliment zeker door! Graag tot een volgende keer.

Vriendelijke verkoopster

Vriendelijke verkoopster , veel info gekregen en behulpzaam!

25 de junho de 2025

Beste Didier,

Hartelijk dank voor je fijne review! Wat fijn dat je zoveel goede info hebt gekregen en dat onze verkoopster je zo behulpzaam heeft kunnen helpen. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Vriendelijk ontvangen

Vriendelijk ontvangen
Veel uitleg gekregen
Professionele aanpak voor offerte en nieuwe ideeën.
Kortom : ik kom zeker terug

25 de junho de 2025

Beste Sonia,

Fijn om te horen dat je vriendelijk bent ontvangen en dat je tevreden bent over onze professionele aanpak en de nieuwe ideeën. We kijken ernaar uit je snel weer te verwelkomen!

Gepaste antwoorden en uitleg

Geduldige verkoopster
Antwoord en uitleg over al onze vragen gekregen
Dit leidt tot de uiteindelijke keuze bij onze aankoop

5 de maio de 2025

Beste,

Hartelijk dank voor je fijne reactie! Wat leuk om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn en duidelijke uitleg hebben gekregen. We zijn blij dat dit heeft bijgedragen aan jullie uiteindelijke keuze. Veel plezier met de aankoop! 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een service zoals het hoort

De heer Ramesh is top, zeer professioneel en kent zijn producten door en door .

5 de junho de 2025

Beste Denny,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden over Ramesh! We zijn blij te horen dat zijn professionaliteit en productkennis zo goed bij u zijn overgekomen.

We zullen uw compliment zeker aan hem doorgeven, dat zal hem zeer motiveren!

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen in onze winkel.

Het X²O Team

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wanpraktijken met kortingen

Nog net voor het einde van een kortingperiode besteld, enkel om te ervaren dat er de maand nadien nóg grotere kortingen waren. X2O erop aangesproken dat ik dat niet netjes vond maar men wou er niks aan doen. Klanten de indruk geven dat het tijdelijke kortingen betreft en uiteindelijk betalen ze méér door tijdens de kortingperiode te bestellen. Niet OK!!
Jullie antwoord is ook niet juist. Het artikel dat ik kocht stond de maand nadat ik het kocht WEL lager geprijsd dan wanneer ik het kocht. Jullie zouden dit verschil hebben kunnen terugbetalen. DAT was goede service geweest. Nu heeft jullie klantendienst mij enkel geantwoord dat ze niets voor mij konden doen.

11 de junho de 2025

Beste,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We begrijpen dat het teleurstellend kan aanvoelen wanneer u een bestelling plaatst tijdens een promotieperiode en nadien merkt dat er opnieuw kortingen zijn.

Onze promoties worden bepaald op basis van verschillende factoren, zoals voorraadniveau, aankoopvolumes, seizoenstrends of specifieke leveranciersafspraken. Dankzij onze strategie van groot volume inkopen kunnen we scherpe prijzen aanbieden, maar dat betekent ook dat acties kunnen variëren in de tijd.

Onze collega's van de showroom hebben u hierover ook telefonisch gecontacteerd om de situatie toe te lichten. Graag willen we ook verduidelijken dat het specifieke product dat u aankocht op dit moment niet goedkoper geprijsd staat dan tijdens de periode waarin u bestelde.

We streven er steeds naar om onze acties zo transparant mogelijk te communiceren en waarderen uw feedback – die helpt ons om de ervaring voor al onze klanten te blijven verbeteren.

Mocht u nog verdere vragen hebben, dan staat ons team van de klantendienst of uw dichtstbijzijnde showroom graag voor u klaar.

Vriendelijk en correct

26 de maio de 2025

Beste Dany,

Fijn om te horen dat je onze service als vriendelijk en correct hebt ervaren. We helpen je graag weer!

Ramesh of Ramesch?🤔

Ramesh of Ramesch?🤔 Uit de winkel Oostende was verschrikkelijk behulpzaam! Wijzelf zagen de bomen door het bos niet meer, hij zag het en kwam ons net op het juiste moment helpen. Een aangenaam gesprek, to the Point en enkele schetsen verder hadden we onze droom-badkamer voor ogen! Echt een leuke ervaring! En voor de prijs per je het zeker niet laten liggen! Wij hadden mooie kortingen! Zeker een aanrader!!

24 de maio de 2025

Beste Ulrike,

Wat een fantastische review – heel erg bedankt! 😊

Wat fijn om te horen dat Ramesh uit onze winkel in Oostende je zo goed heeft geholpen. We geven je compliment zeker door! Het doet ons enorm plezier dat hij precies op het juiste moment is bijgesprongen en jullie met zijn advies en schetsen geholpen heeft om jullie droom-badkamer vorm te geven.

En top dat jullie ook tevreden zijn over de prijs en kortingen – helemaal zoals het hoort!

Dankjewel voor je warme woorden en aanbeveling. We hopen jullie snel nog eens te mogen verwelkomen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We waren zeer tevreden over de hulp van Ilse …

We waren zeer tevreden over de assistentie van Ilse bij onze zoektocht naar de items voor onze douchekamerrenovatie

23 de maio de 2025

Dag Jean Pierre,

Hartelijk dank voor jullie mooie review! Wat fijn om te horen dat Ilse zo goed heeft kunnen helpen bij jullie zoektocht naar de juiste items voor de douchekamerrenovatie. We geven jullie compliment zeker aan haar door. Veel succes met de verdere renovatie en hopelijk tot ziens!