Toch ook nog zeker vergeten te noemen Fleurrrrr!!!! Zo een vriendelijke meid .. meteen antwoord en oplossing als je een vraag hebt!.. ja dat speelt ook een belangrijke rol in het leven opdeez aard👏👏... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
In december een pakket ontvangen dat ernstig beschadigd was. Waarschijnlijk door vervoerder laten vallen en geen melding gemaakt. Yakelos heeft mij een nieuwe fles olie gestuurd met daarbij een verra... Ver mais
Beste team van Yakelos, Ik wil graag jullie bedanken voor jullie toewijding en harde werk om de beste olijfolie ter wereld te produceren, vooral die van Yakelos zelf, die absoluut heerlijk is. Ik h... Ver mais
Top kwaliteit olijfolie. Altijd goed en op tijd geleverd . Zeer goede klantenservice
Detalhes da empresa
Vloeibaar goud! Gezond & Lekker
Informações de contato
Meer en duin 271, 2163HE, Lisse , Holanda
- 0645278910
- info@yakelos.com
- yakelos.com
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fantastische biologische olijfolie
Fantastische biologische olijfolie, weer een pakket van 3 flessen voor mijzelf besteld kreeg er een leuk cadeautje bij . En 3 kerstpakketten voor mijn kinderen,
Super vriendelijke mensen , en perfecte en keurige levering . 👌🤗een blije klant
De bestelling wordt snel geleverd d en…
De bestelling wordt snel geleverd d en de olijfolie is van zo' n goede kwaliteit en zo lekker!
Heerlijke olijfolie voor alles: bakken om je stokbrood in te dippen om sausjes te maken etc.
Heerlijke olijfolie voor bakken, braden en koud over allerlei gerechten. Nadeel: de flessen zijn snel leeg!
Zo super lekkere olijfolie
Zo super lekkere olijfolie.
Mijn volgende 3 flessen zijn weer onderweg.
De lekkerste olijfolie.
Vriendelijke groeten Ans
Beste olijfolie en beste…
Beste olijfolie en beste klantenservice! Dikke 5 sterren.
Pakket zoek, service top!
Nadat mijn pakje met olijfolie was zoekgeraakt bij PostNl heeft Yakelos de schade op zich genomen en mij gratis een nieuwe fles toegestuurd. Super service en het is ook nog een fijne en lekkere olijfolie!
Zuivere ,rijke olie
Zuivere ,rijke olie. Beter dan de "lampenolie"...uit de supermarkt! Elke dag een borrelglaasje of door salades voor smaak en voldoende onverzadigde enkelvoudige vetzuren voor je lichaamsfuncties!
Elke keer weer een fijne meevaller dat…
Elke keer weer een fijne meevaller dat de bezorging zo snel is en ook nog eens gratis. En dat voor de heerlijkste olijfolie ever.
Wat een heerlijke olijfolie
Wat een heerlijke olijfolie, vol van smaak en een echte aanrader!
Komt jullie olijfolie rechtstreeks uit…
Komt jullie olijfolie rechtstreeks uit Tunesië?
En is het 100% bio?
Eerlijk antwoord graag?
De mooiste olijfolie komt misschien wel uit Tunesië. Maar geen Europeaan die dat weet, want de EU houdt met importregels de Tunesische olijfolie uit de schappen. Dus kopen Spaanse producenten het vloeibare Tunesische goud op en mengen dat met hun eigen, kwalitatief mindere olie. Tunesië huilt.

Resposta da Yakelos
Superproduct!
Echt een topproduct! correcte en snelle levering gebruik deze al jaren, juiste kleur,juiste verpakking( donkere fles) juiste smaak ( oleocanthal)
Iedereen zou dit dagelijks door/in de voeding moeten gebruiken
Ik ben enthousiast over de kwaliteit…
Ik ben enthousiast over de kwaliteit van de olie, maar niet helemaal over de communicatie; iets meer dan een jaar geleden kocht ik nog 3 flessen van een liter voor 45 euro. Nu 3 flessen van 750 ml voor 49 euro en dat geld dan nog als een speciale aanbieding...
Ik weet dat Europese olijfolie duurder is geworden, of dat ook geldt voor olijfolie uit Tunisie weet ik niet. Wat ik wel weet is dat op de site ter slimme stimulering van de verkoop, nog steeds de oude grote flessen staan afgebeeld en je er met moeite erachter moet komen dat het om veel slankere flessen van 750 ml gaat...Toch niet helemaal kosher voor zo'n mooi bedrijf...

Resposta da Yakelos
BESTE OLIJFOLIE TER WERELD!!!
Beste team van Yakelos,
Ik wil graag jullie bedanken voor jullie toewijding en harde werk om de beste olijfolie ter wereld te produceren, vooral die van Yakelos zelf, die absoluut heerlijk is. Ik hoop van harte dat jullie bedrijf nog meer succes zal behalen in de toekomst. Jullie verdienen niets minder dan het allerbeste!
De beste olijf olie ever
De beste olijf olie ever. Heerlijk zacht, perfect voor je sauzen en dressings.
Geen BBQ (kamado) zonder Yakelos bij…
Geen BBQ (kamado) zonder Yakelos bij ons. Van steak tot prei, alles wordt er beter van.
Heerlijk olijfolie
Heerlijk olijfolie. Zowel in salades, scheutje oor de stamppot, al om mee te koken en bakken. Bezorging gaat heel snel. Vrijdags besteld, zaterdag in huis.
Een van de beste bedrijven wat betreft…
Een van de beste bedrijven wat betreft service en snelle levering !!
Maar waar het eigenlijk om gaat is de Olijfolie ⭐️ om even in superlatieven te gaan.. Fantastisch / verrukkelijke / volle smaak en je mag er ook nog mee bakken , ik bestel iedere maand drie flessen en geef mijn kinderen ook een fles .. nu de nieuwe variant besteld en ik weet zeker dat deze mij ook zal bevallen.
Snelle levering. Heerlijke olijfolie! Ook aan onze dochters cadeau gedaan! Heel blij mee!