⭐⭐⭐⭐⭐ Super tevreden over Yellow Lightning Cards! 🙌 De prijzen zijn goed, het aanbod Pokémon-producten is heel uitgebreid en mijn bestelling werd snel verzonden. Alles was netjes en stevig verp... Ver mais
Helaas doosje met gebogen kaarten ontvangen en miste een klein deel van bestelling. Andere doosjes helemaal goed. Gemiste deel van bestelling alsnog snel verzonden. Kleine compensatie voor kromme kaa... Ver mais
Found this website through my cousin and have happily ordered multiple times this past month! Great prices and deals, and always delivered the next day in great condition! Will keep purchasing from th... Ver mais
Er was iets misgegaan met de bestelling. YLC nam volledige verantwoordelijkheid en heeft alles uiterst netjes opgelost en zelfs iets extra bij gekregen. Toppers
Steenplaetstraat 6, Unit 414, 2288AA, Rijswijk, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Snelle levering en de producten waren goed verpakt!
Mooie kaartjes voor bij mijn collectie
Ik heb al vaker wat gekocht bij Yellow lightning. Echt een top bedrijf. Alle bestellingen netjes ingepakt en snel verstuurd binnengekregen.
Makkelijk te bestellen en goede kwaliteit
Ik ben zeer tevreden en zou er zeker nog een keer iets kopen
Kaarten snel ontvangen, sealed, verpakking niet beschadigd. Wel was ik eerst een beetje sceptisch omdat dit een nieuwe website voor mij was en er geen optie was om met klarna te betalen.
Heel fijn betrouwbare website met eerlijke prijzen.
Toegankelijke en vriendelijke eigenaar.
Alleen maar positieve ervaringen mee
Een half jaar geleden heb ik voor het eerst bij yellowlightningcards besteld. Ik had een boosterbox besteld en de verpakking was erg goed en stevig, waardoor deze veilig aan kwam!
Voor een andere bestelling was er een probleem, hiermee heeft yellowlightningcards mij erg vriendelijk te woord gestaan, waarvoor hulde!
Ik werd netjes gebeld dat de bestelling iets later zou arriveren dan gepland. Daarnaast kreeg ik ook nog een gratis boosterpack voor het ongemak.
Top service van deze eigenaar en ga hier zeker vaker bestellen!
Pokemon kaarten worden snel verzonden en goed verpakt.
Uitstekende ervaringen met dit bedrijf, betrouwbaar voor mijn pokemon producten.
alles was netjes verpakt en geleverd
Hele goede ervaring. Persoonlijk gebeld omdat een onderdeel van de order niet aanwezig was. Samen tot een mooie oplossing gekomen. Zeer tevreden en daarbij een prettig gesprek aan overgehouden! zeer vriendelijk en zeker aan te raden.
Erg goede webshop. Ik heb contact gezocht met de webshop en kreeg binnen enkele minuten een correct en professioneel bericht met daarin de juiste informatie. Tevens zijn mijn bestelde pakketten altijd erg snel verstuurd en ontvangen. Kortom, een erg fijne webshop voor, in mijn geval, pokemon producten.
Op aanraden van een collega van mij besteld via Yellow Lightning, vlak na mijn eerste bestelling nog direct 2x besteld.
Keurig nette verpakking, zeer mooie prijzen, onwijs actieve gezellige berichten in whatsapp groep met super leuke aanbiedingen!
Verzending binnen maximaal 2 werkdagen wat echt super is. Nu met de 500 leden ook nog giveaways … ik zal hier zeer zeker vaker gaan bestellen!
Mooie producten tegen normale prijzen. Vlotte verzending.
Prima bedrijf. Komt afspraken en beloftes na. Vriendelijk.
Een aanrader wat mij betreft.
Goede communicatie en scherpe prijzen.
Netjes en snel bezorgd.