Detalhes da empresa

1. Empreiteiro de adequação de interiores
  2. Loja de molduras
  3. Loja de pôsteres e gravuras
  4. Loja de papel de parede

Your Decoration BV is een jonge onderneming. De onderneming is in 2019 opgericht en de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van wanddecoratie producten. Op onze website vind je een ruime keuze aan o.a. fotolijsten, fotobehang, posters, schilderijen, kunst reproducties, posterstrips en passe partouts. Kortom: Wij hebben wanddecoratie voor elke ruimte in je huis!

Informações de contato

3,2

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

10 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ils se trompent et vous payez le retour

Livraison assez rapide.

Produuts (cadres puzzle) de qualité très moyenne (on sent que ça ne va pas tenir longtemps).
Un cadre dont les dimensions sont erronées, il est dit 'pour un puzzle taille 36x49' mais pourtant mon puzzle dépasse... ...et les frais de port retour seront à ma charge (soit 13€ !!!)
Je vais donc payer 13€ pour me retrouver sans cadre...

Trouvez sur un autre site ou mieux, allez en magasin si vs le pouvez...

14 de fevereiro de 2026

Bonjour,

Nous vous remercions sincèrement pour votre évaluation.

Les dimensions que nous utilisons conviennent à de nombreux puzzles standards. Nous vous conseillons toutefois de toujours vérifier attentivement les dimensions de votre puzzle. Il arrive parfois que les mesures indiquées sur la boîte ne correspondent pas exactement aux dimensions réelles du puzzle.

Si vous retournez l’intégralité de la commande, les frais d’expédition vous seront également remboursés. Les frais de retour restent cependant à votre charge. Heureusement, nous disposons d’une adresse de retour en France, ce qui vous évite d’envoyer le colis aux Pays-Bas.

Si vous avez d’autres questions, nous restons bien entendu à votre disposition.

Cordialement,

Service client

Dank ! Heel mooie baklijst

Heel mooie baklijst voor een redelijke prijs. Perfect verpakt en verstuurd. Ik ga zeker nog bestellen !
Kleine opm. Indien mogelijk, de voorgeboorde gaatjes iets meer naar de binnenkant. Door dat de canvas wat kleiner is voor het zwevend effect pakken de vijsjes nu maar juist aan de zijkant vh canvas kader. Voor de rest perfect.

25 de novembro de 2025

Goedemorgen,

Hartelijk dank voor jouw ontzettend mooie beoordeling. Daar maak je ons heel blij mee.

Ik ga het doorgeven aan onze productieafdeling, zodat zij dit mee kunnen nemen in het productieproces.

Graag tot een volgende bestelling en mooie dag gewenst.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

,op zich kadergoed maar om het uit en…

kader,op zich goed maar om het uit en in elkaar te steken moet ik altijd hulp vragen - zo moeilijk en onhandig...leveren wel zeer correct en goed ingepakt. dus moeilijk ineen te zetten!

31 de outubro de 2025

Goedemorgen,

Hartelijk dank voor jouw review. Goed dat je dit aangeeft.

Wij hebben inderdaad 1 fotolijst in ons assortiment die een andere opening heeft, dan je gewend kunt zijn.
Wij sturen bij deze fotolijst een QR code mee, die gescand kan worden. Je komt dan bij een video om te zien hoe de fotolijst geopend wordt. Deze video staat ook op onze site onder handleidingen.

Andere fotolijsten, die wij verkopen, hebben deze sluiting niet. Misschien kun je de volgende keer kijken naar de fotolijst Annecy. Die is veel gemakkelijker te openen.

Je kunt ook altijd navraag doen bij de klantenservice. Dan helpen wij jou graag verder. Op onze website staat wel hoe je met ons in contact kunt komen.

Ik wens je alvast een hele fijne dag en tot een volgende bestelling.

Geen bevestiging ontvangen

Bestelling geplaatst en betaald maar ik krijg geen bevestiging binnen op mijn e-mail adres. Even gebeld met de klantenservice en vriendelijk te woord gestaan en ik had een typefout in mijn email adres gemaakt. Alles verholpen en het pakket was al verstuurd en hebben de bevestiging nogmaals verzonden. Top geregeld.

1 de outubro de 2025

Goedemiddag Henk,

Hartelijk dank voor het achterlaten van de ontzettend mooie beoordeling. Goed om te lezen dat wij van de klantenservice jou goed konden helpen en dat je alle informatie toch nog hebt gekregen.

Graag tot een volgende bestelling en fijn weekend gewenst.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ontzettend fijne ervaring met de…

Ontzettend fijne ervaring met de klantenservice, die zelf aanbood een andere lijst toe te sturen toen ik de verkeerde besteld had.

5 de setembro de 2025

Goedemiddag Els,

Hartelijk dank voor jouw erg mooie beoordeling. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het handelen van de klantenservice.

Met plezier zeg ik tot een volgende bestelling en mooie dag gewenst.

Eerste en laatste aankoop

De service na verzending was erg slecht. Ondanks 7,95 euro verzendkosten om het pakket op mijn thuisadres te laten leveren, werd het afgeleverd in een afhaalpunt ruim 3 km verder en met beperkte openingsuren. De klantenservice was vervolgens erg slecht. Ze konden me niet vertellen wat er misgelopen was, en waren (initieel) niet bereid om tot een oplossing te komen. Uiteindelijk heb ik na wat mailverkeer een compensatie van 4 euro gekregen.

Ook de kader zelf is van bedenkelijke kwaliteit. Hij rammelt, hangt door, en het papier valt er quasi uit.

Dit was mijn eerste en tevens laatste aankoop bij Your Decoration.

21 de agosto de 2025

Goedemiddag,

Hartelijk dank voor de beoordeling via Trustpilot.

Jammer dat jouw eerste bestelling via ons niet naar verwachting is gelopen.
Daarvoor bied ik mijn excuses aan.

Uitgelegd heb ik dat niet aan ons teruggekoppeld is waarom het pakket bij een DPD punt is afgeleverd. Daarvoor heb ik een klacht ingediend bij DPD om het verder uit te zoeken. Ik had ook kunnen gaan gissen, maar dat had jou ook niet geholpen.
Een onderzoek kan tot enkele weken duren, dit heb ik ook jou doorgegeven.

Waarom wij maar 4 euro vergoeding hebben gegeven, is omdat de kosten die wij onder verzendkosten verstaan, niet alleen de verzendkosten zijn. Daarin zitten ook kosten de verpakking en al nog meer.

Mocht uit het onderzoek van DPD iets komen, waardoor alles duidelijker wordt, dan wordt dit uiteraard met jouw gecommuniceerd via de e-mail.

Your Dcoration

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De bezorgkosten zijn afgestemd op post…

De bezorgkosten zijn afgestemd op post nl ze versturen met dpd die veel goedkoper is en waar bezorging niet top is veelal moet je bij deze verzender pakket ophalen bij zgn service punt waar de eigenaar een verschrikkelijke man is

8 de abril de 2025

Leere Versprechungen, Tomme løfter, Empty promises

hello, ordered from Norway via Amazon. Seller states that he can deliver, but this did not work. No response without repeated requests. We'll see how the refund works out.
hallo, aus Norwegen ueber Amazon bestellt. Verkaufer gibt an liefern zu koennen klappte nicht. Ohne wiederholte Nachfragen keine Reaktion. Warten mal ab wie das mit der Rueckerstattung klappt.
hei, bestilt fra Norge via Amazon. Selger sier at han kan levere, men dette fungerte ikke. Ingen svar uten gjentatte forespørsler. Vi får se hvordan refusjonen fungerer.

9 de março de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

PAS OP: de kleuren van de lijsten kloppen niet

PAS OP: Er wordt gesjoemeld met de foto's op hun site en de werkelijkheid.
Op hun site is er een wezenlijk verschil tussen "Kent" Platina Aluminium en "Kent" Zilver Hoogglans.
Ik krijg zojuist bericht op de mail, dat ze beiden glanzend zijn en het verschil nauwelijks te zien is.
(Gek toch, de foto's op hun website zijn wel duidelijk verschillend)
Als koper wordt je bedot, en moet je eigenlijk een proefstukje bestellen

25 de outubro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.