Für sich ne gute idee ABER !!! kein rtl oder sat1 ! Aufnahmen bei kabel1 aus lizenzrechtlichen gründen nicht möglich ! FAZIT : Das geld ist es nicht wert,habe das abo gekündigt ! Die sollten erst an d... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Skjult prisstigninger på deres såkaldte point. Fakta er = de kan ikke levere det vi betaler for : så snart der er mere end godvillige fjolser på deres streaming chrasher det, billeder fryser, eller... Ver mais
A empresa respondeu
Vi streamer med Chromecast, og det fungerer rimeligt godt, der er små korte udfald, skyldes formodentlig netforbindelsen, har fået udskiftet modem. Min kone synes det er besværligt at skulle bru... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
YouTv er Danmarks nye tv- og streamingtjeneste – friheden til at nyde det bedste og mest aktuelle indhold, nøje udvalgt af … dig selv! Det er dig, der bestemmer, hvad du vil se. Og dig, der bestemmer, hvilke tv-kanaler og streamingtjenester du gerne vil have. Du kan tilmelde dig YouTv på vores hjemmeside. Download YouTv-app'en, og så er du i gang. Det eneste, du skal bruge, er en af dine skærme og en stabil internetforbindelse (vi anbefaler min. 20 Mbit). Ud over den ultimative valgfrihed, slipper du for komplicerede installationer, bindingsperioder og lange opsigelsesfrister. Det kunne faktisk ikke være nemmere.
Informações de contato
Teglholmsgade 1, 2450, København SV, Dinamarca
- support@youtv.dk
- youtv.dk
As pessoas também visitaram
Oplever flere gange at TV programmet…
Oplever flere gange at TV programmet stopper Eller fryser som man siger og det er uanset om det er live TV eller bare almindelig.

Resposta da YouTv
Good product for the ptrice
It is a good price-quality compromise. Football streaming might not be HD, but quite good anyway.
Det er okay
Jeg er glad for at der er mulighed for at vælge de kanaler som man vil, men det er for dyrt og selv om vi streamer via cromecast virker det ikke altid som det skal. Derfor kun 3 stjerner

Resposta da YouTv
jeg ved sgu ikke rigtig med youtv
jeg ved sgu ikke rigtig med youtv, skal man have fat i dem, så foregår der pr. mail man kan ikke ringe.....så søsterselskab til yousee,og så skal det være så vanskelig 🤔

Resposta da YouTv
Vil gerne have alle mine penge tilbage for jeres l ort
Youtv er og bliver det værste l ort i forhold til de streaming tjenester jeg ellers bruger det ene øjeblik efter det andet så kan man lige pludselig ikke komme ind eller komme ud af youtv og er nødt til at genstarte hvilket ikke altid virker eller os så er der problemer med signalet selv om mit internet signal køre som det skal uden problemer med mine andre streaming tjenester og nu kan man lige pludselig ikke se bbc earth fordi i skriver ophold i sendefladen selv om bbc earth viser programmer men jeg overvejer seriøst at opsige jeres l ort og vil gerne have alle mine penge tilbage det vil ikke være for meget og det gør det ikke bedre når man tænker på hvem der ejer youtv som sjovt nok også ejer yousee så det er og bliver kæmpe l ort med l ort på

Resposta da YouTv
Antallet af tilladte afspilninger bør svare til antallet af tilladte devices
Youtv har en fin sammensætning af programmer og er konkurrencedygtig på markedet. Men det holder ikke, at antallet af tilladte afspilninger ikke svarer til antallet af tilladte devices. Helt galt går det, når man søger efter en oversigt over tilladte afspilninger fordelt på kanaler. Den findes ikke. Men efter i går ved jeg nu, at jeg kan afspille TV2's kanaler på 2 devices - selvom jeg har 5 til rådighed. Det var en god fodboldkamp, læser jeg i avisen her til morgen ...

Resposta da YouTv
Er glad for man ikke behøver og skal…
Er glad for man ikke behøver og skal have internet udbyder hos selv samme selskab og man frit kan vælge det der passer til ens behov løbende og hurtigere opsigelses frist en det var engang så man kan skifte kvit og frit alt i alt er youtv et godt valg der udfylder mine ønsker og ikke er afhængig af en tv boks og så kan man sætte på pause og spole frem og tilbage
Vi har YouTv og havde glædet os til at…
Vi har YouTv og havde glædet os til at se VM i cykling i nat. Men det blev en rigtig kort fornøjelse, da udsendelsen (tilsyneladende) var sat til at stoppe efter en time fra YouTvs side. Mange skriver også om det på Facebook, men lige i weekenden er der vist ikke folk på arbejde hos YouTv. Det fungerer simpelthen ikke.

Ris og ros
Jeg oplever desværre ofte, at signalet hakker og forsvinder. Især ved større begivenheder, hvor der er mange seere/brugere
Ellers er jeg tilfreds

Som ny bruger
Som ny bruger - efter mange forgæves forsøg på at få TV til at fungere på YouSee - har YouTv givet mulighed for stabilt TV. Ordningen med valg, og mulighed for ændringer er optimal. Hos os fungerer YouTv med Apple TV - der er tre individuelle TV-apparater, som alle fungerer trådløst, og uafhængigt af hinanden. Vi har stadig bredbånd mm. fra YouSee.
Tak for tiden sammen!
Tak for tiden sammen, du startede som et udviklingsprojekt, men er langsomt blevet bedre med app til android tv og opgradering af billedkvaliteten på nogle kanaler.
Nu er din mission som prøveballon for YouSee Play overstået, og din tid som et billigt og godt alternativ til klassiske tv-pakker slut.
Alt i livet har en slutdato, det gælder desværre også for YouTv.
Nekrologen er eneste mulige udfald, når YouSee Play i dag præsenteres. Pas på overskriften hvis du læser om produktet, for 10 point til kr. 299 lyder genkendeligt, men der er et stort problem.
Hos YouTv koster alle kanaler 1 point, hos YouSee Play alt fra 1-4 point. Med mit kanalvalg hos YouTv til kr. 299 stiger prisen til kr. 499 hos YouSee Play.
Jeg er kunde hos YouTv indtil det lukkes, derefter er det slut.
Virker fint dog IKKE HBO max
Fungerer også via wifi, jeg vil dog sige at hbo max overhovedet ikke har virket, når jeg prøver og locke ind. Jeg har bedt hbo om ny adgangskode via mail uden held.
Fantastisk streaming tv
Fantastisk streaming tv, meget nemt at bruge, ingen udfald, god info om kanalerne /programmerne og perfekt at kunne udskifte dem, er meget tilfreds og kan kun anbefale YouTv videre til andre der er trætte af diverse tv-pakker hvor halvdelen af kanalerne er ubrugelige.
Når vi tænder for vores tv så er…
Når vi tænder for vores tv så er opstart meget langsomt. Og det gælder altid kun YouTv.
Vi kan kun se Lorry lokal tv, vil vil gerne se tv2 fyn lokal.

Resposta da YouTv
Apple TV appen er virkelig dårlig
Apple TV appen er virkelig dårlig, den lukker sig selv ned hvergang man scroller up i hovedmenuen. Ellers en udemærket service.

Det er gode nok
Fremragende og til en overkommelig pris
Bruges primært til live sport
Bruges primært til live sport, rigtig god pris i forhold til alternative løsninger og for det meste en rigtig god forbindelse.
En smule tendens til lidt grynet billedkvalitet ind imellem.
Virker fint på computer
Virker fint på computer, men når man streamer til TV via Chromecast er der ofte udfald.

Resposta da YouTv
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.