Für sich ne gute idee ABER !!! kein rtl oder sat1 ! Aufnahmen bei kabel1 aus lizenzrechtlichen gründen nicht möglich ! FAZIT : Das geld ist es nicht wert,habe das abo gekündigt ! Die sollten erst an d... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Som ny bruger - efter mange forgæves forsøg på at få TV til at fungere på YouSee - har YouTv givet mulighed for stabilt TV. Ordningen med valg, og mulighed for ændringer er optimal. Hos os fungerer Yo... Ver mais
Skjult prisstigninger på deres såkaldte point. Fakta er = de kan ikke levere det vi betaler for : så snart der er mere end godvillige fjolser på deres streaming chrasher det, billeder fryser, eller... Ver mais
A empresa respondeu
Vi streamer med Chromecast, og det fungerer rimeligt godt, der er små korte udfald, skyldes formodentlig netforbindelsen, har fået udskiftet modem. Min kone synes det er besværligt at skulle bru... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
YouTv er Danmarks nye tv- og streamingtjeneste – friheden til at nyde det bedste og mest aktuelle indhold, nøje udvalgt af … dig selv! Det er dig, der bestemmer, hvad du vil se. Og dig, der bestemmer, hvilke tv-kanaler og streamingtjenester du gerne vil have. Du kan tilmelde dig YouTv på vores hjemmeside. Download YouTv-app'en, og så er du i gang. Det eneste, du skal bruge, er en af dine skærme og en stabil internetforbindelse (vi anbefaler min. 20 Mbit). Ud over den ultimative valgfrihed, slipper du for komplicerede installationer, bindingsperioder og lange opsigelsesfrister. Det kunne faktisk ikke være nemmere.
Informações de contato
Teglholmsgade 1, 2450, København SV, Dinamarca
- support@youtv.dk
- youtv.dk
Jeg bruger Youtv hovedsageligt til at…se fodbold.
Jeg bruger Youtv hovedsageligt til at se fodbold. Vi kaster til vores chromecast fordi vores smart tv samsung q80t har ikke en youtv app. Så jeg er super glad for at kunne gøre det hos jer Men på det sidste har jeg oplevet at den har det med at gå i stå/ fryse midt i udsendelsen. Hvis det skete en enkelte gang imellem så vil det være til at leve med men adskillige gang i løbet af en halvleg er der pinlig dårlig. Vi har også oplevet at når vi har sat os ned for at se en film går filmen helt i stå og kan kunne start den igen ved at lukke filmen ned og start forfra.

Resposta da YouTv
Streamen har med at gå i stå
Streamen har med at gå i stå, når man bruger Chrome cast

Resposta da YouTv
Desværre er oplevelsen ikke super god.
Desværre er oplevelsen ikke super god.. Det virker som om, at i ikke har kapacitet til alle kunder? Har både viaplay og hbo kører flydende.. Hvilket youtv ikke gør. Så må desværre være skuffet over oplevelsen af you tv....

Resposta da YouTv
Ringe streaming på mobil app. + diverse
Streaming via mobil App er over tid blevet meget dårlig med mange udfald, selv om der sker via 5G netværk.
Kan i øvrigt se, at mit abonnement er tegnet med Youtv A/S grundlagt i august 2020 under Nuuday koncernen. Jeg er ikke orienteret om, at Youtv har skiftet navn eller på anden fusioneret med Yousee, men i pressenyheder fra 1. September lancerer Yousee nu streamingtjenesten Yousee Play med det bedste fra Youtv + mere. Det fremgår indirekte, at Youtv, der heller opretter nye kunder, indgår. Jeg har erfaring med, at alt, hvori navnet Yousee indgår betyder prisstigninger på alle mulige parametre. Det er kun et spørgsmål om, hvilken prisstigning, der skal tages i anvendelse hvornår.
En orientering fra Youtv til brugerne vil være på sin plads.

En måneds tid med YouTv…
Nu er der gået en måneds tid og jeg er ikke imponeret. Jeg har primært købt abonnement med tanke på Premier League fodbold. I de første par uge oplevede jeg ikke de store afbrydelser, men de kommer hyppigere nu, hvor livestreaming ofte stopper og starter. Det er simpelthen for meget og for ustabilt! Skuffende og frustrerende! Kører android og ny chromecast.

Resposta da YouTv
Vi har lidt problemer med dr 1 og tv2…
Vi har lidt problemer med dr 1 og tv2 men ikke de andre kanaler så vi ser lige tiden an:)
Den afbryder programmer og står og snurrer rundt , så kommer den selv i gang igen men det er tit på de 2 kanaler at den har problemer;)

Resposta da YouTv
Få nu lavet en bedre afspiller
Få nu lavet en bedre afspiller. Den har nu stoppet/gået ud 50 gange den sidste time, det er simpelthen udueligt.

Hakker/ustabil
Afspilning i app’en haller helt vildt. Sker ca hvert 5 min igennem en fodbold kamp!
Billig service, men på ingen måde tilfredstillende, så ustabilt det kører

Overvejende tilfreds
Overvejende tilfreds, men billedet fryser tit og er lidt uskarpt

Resposta da YouTv
Billigt og det kunne være smart!
Billigt og det kunne være smart!
Hvis det ikke havde været for prisen, ville jeg kun have givet en stjerne.
App'en er ustabil og lukker ned, når man navigerer rundt i den (mest på Apple TV).
Desuden virker TV guiden ikke så man kan åbne et igangværende program derfra, man kan ikke sortere kanaler selv, og streame på Safari-browser på trods af at app'en (som regel) virker på Apple produkter.
Det burde være fire helt grundlæggende kapabiliteter.
Ideen, om at man kun behøver at vælge de kanaler, man gerne vil se, er helt perfekt - den er bare dårligt udført!
Hej Kristian,
Jeg har sagt til jer nu, at i har visse udfordringer. Så må det være dig/jer, der griber bolden herfra, hvis i ønsker at ændre min opfattelse.

Okay tjeneste
Okay tjeneste, jeg oplever dog ofte på apple TV at app'en lukker ned. Desuden er det svært at få overblik inden i tjenesten. Det er dog en fed måde at bygge TV-pakken op på at man kan skifte mellem kanaler måned for måned

Resposta da YouTv
I skulle ikke engang have lov at have…
I skulle ikke engang have lov at have en enkelt stjerne. Jeg ved ikke hvor meget tid jeg efterhånden har brugt på at maile frem og tilbage med problemer omkring min streaming. Kan slet ikk forstå I overhovedet kan eksistere stadigvæk så ringe som jeres produkt er. Hold jer væk derfra

Resposta da YouTv
Det virker bare ikke godt nok
Det virker bare ikke godt nok, billed fryser konstant og prøver at indlæse, skal lukke ned hver gang og starte forfra.
Det er fejl i appen, man kan ikke komme ind på sine konto oplysninger, så man kan ændre betalingsmetode, eller for den sags skyld opsige sit abonnement.

Ingen support.
Ingen hjælp når appen ikke virker og man ikke kan se livesport som man har betalt for.

Resposta da YouTv
Har ventet i utålmodig spænding
Har ventet i utålmodig spænding, i en uge, på afsnit 3 af From på C More. Og så frigiver YouTv afsnit 4. Simpelthen så amatøragtigt.

Piv ringe !!
Piv ringe !!
Jeg har ikke prøvet noget mere piv ringe, hvis man streamer via appen er der en fejl hvert 10-15 min på appen så man skal starte forfra.. der findes ingen app til tv… hvis du vil ha noget stabilt for pengene så find noget andet

Resposta da YouTv
Mangler app løsning til Smart tv
Det virker fint via en app til fx Ipad, men der mangler i høj grad app til smart tv (fx Samsung)

Resposta da YouTv
Ok, men plads til forbedring
Appen til Apple TV er længe om at åbne, den lukker for nemt ned, programskift er lidt besværlig, man kan ikke sortere i kanaler(de sorteres vist efter den tid man har brugt på den enkelte kanal).
Godt er det, at man relativt nemt kan ændre kanaler, dette burde dog kunne gøres i appen.

Resposta da YouTv
Jeg er rigtige glad for YouTv, det vil jeg vælge igen til hver en tid.
Jeg er rigtige glad for YouTv,

Resposta da YouTv
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.