Für sich ne gute idee ABER !!! kein rtl oder sat1 ! Aufnahmen bei kabel1 aus lizenzrechtlichen gründen nicht möglich ! FAZIT : Das geld ist es nicht wert,habe das abo gekündigt ! Die sollten erst an d... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Som ny bruger - efter mange forgæves forsøg på at få TV til at fungere på YouSee - har YouTv givet mulighed for stabilt TV. Ordningen med valg, og mulighed for ændringer er optimal. Hos os fungerer Yo... Ver mais
Skjult prisstigninger på deres såkaldte point. Fakta er = de kan ikke levere det vi betaler for : så snart der er mere end godvillige fjolser på deres streaming chrasher det, billeder fryser, eller... Ver mais
A empresa respondeu
Vi streamer med Chromecast, og det fungerer rimeligt godt, der er små korte udfald, skyldes formodentlig netforbindelsen, har fået udskiftet modem. Min kone synes det er besværligt at skulle bru... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
YouTv er Danmarks nye tv- og streamingtjeneste – friheden til at nyde det bedste og mest aktuelle indhold, nøje udvalgt af … dig selv! Det er dig, der bestemmer, hvad du vil se. Og dig, der bestemmer, hvilke tv-kanaler og streamingtjenester du gerne vil have. Du kan tilmelde dig YouTv på vores hjemmeside. Download YouTv-app'en, og så er du i gang. Det eneste, du skal bruge, er en af dine skærme og en stabil internetforbindelse (vi anbefaler min. 20 Mbit). Ud over den ultimative valgfrihed, slipper du for komplicerede installationer, bindingsperioder og lange opsigelsesfrister. Det kunne faktisk ikke være nemmere.
Informações de contato
Teglholmsgade 1, 2450, København SV, Dinamarca
- support@youtv.dk
- youtv.dk
Udmærket koncept
Alle tiders koncept med at man kan tegne og afslutte abonnement med kort varsel efter behov.

Resposta da YouTv
Jeg er generelt tilfreds med YouTV
Jeg er generelt tilfreds med YouTV, både hvad pris og udvalg angår. Fra tid til anden oplever jeg dog at det hakker lidt, eller undertekster og billede er ude af sync. Dette forventer jeg dog bliver bedre, når den meget længe ventede app til LG tv kommer, så jeg ikke skal køre over Chromecast.

Resposta da YouTv
Appen på Sony tv hakker tit en del
Appen på Sony tv hakker tit en del. Det sker 1-flere gange hver aften. Jeg tjekker hver gang min internetforbindelse, og den er der ikke noget galt med. Det sker hovedsageligt, når jeg benytter live tv i appen. Jeg har ingen problemer med andre streamingtjenester.

Fint tilbud
Fint tilbud, da jeg kun bruger få kanaler ifb med sport. Men appen til Apple tv er smækfyldt med fejl. Den smider mig ud af appen konstant, når jeg prøver at bevæge mig rundt i menuerne. Og lad nu vær med at svar, at det ikke er konstant, for det er det. Jeg har endnu ikke oplevet, ikke at blive smidt ud af appen, når jeg prøver at scrolle. Det er bestemte scrolls som trigger appen til at smide mig ud, og det har aldrig virket.

Resposta da YouTv
Ikke muligt at spole frem i programmet
Ikke muligt at spole frem i programmet. Ja, så er app'en nytteløs.

Resposta da YouTv
De fleste funktioner virker ikke, men live TV ok
Fin til live TV, men funktioner som Chrome Cast, start forfra, og TV arkiv virker typisk slet ikke. - bruger Android TV

Resposta da YouTv
Alt for ustabil desværre og mangler…
Alt for ustabil desværre og mangler funktioner.
Feks en så simple ting som at vælge egen rækkefølge på kanaloversigt.
Enkle kanaler logger ud / melder fejl mindst en gang i timen.
Testet på ATV4K og GoogleTV
Glæder mig til vores fiber er klar senere på året, så jeg kan rykke min aftale.

YouTv virker ok… meen!
YouTv virker ok, og ideen med bataling af kanaler på denne måde er også ok.
Men! Appen til Apple produkter har en stor fejl..
Når man bladrer rundt i menuerne, skal der ikke meget til for at den lukker ned og appen skal startes op på ny, det er vildt belastende !!
Hvis man glemmer at trykke selekt inden man trykker pil ned for at trykke højre eller venstre, så lukker appen ned, og man skal så starte den op igen..
Håber det snart bliver lavet.

Resposta da YouTv
Syntes man får noget for pengene
Syntes man får noget for pengene, hvad angår udvalg af kanaler/streaming.
Dog er jeg godt træt af at den hele tiden mister forbindelsen til mit tv når jeg bruger AirPlay.

Programmet virker
Programmet virker, men det er tungt. TV-guide er meget, meget mangelfuld, det er svært at vælge. Det er besværligt at skifte mellem kanalerne, og der er ingen genvejstaster.

Resposta da YouTv
Apple TV app crasher konstant når man…
Apple TV app crasher konstant når man surfer rundt mellem menuer og programmer. Android Google TV app er stabil.

Det arveligste møg
Det arveligste møg, der ikke fungere ordentligt på nogen af alle mine platforme. Tilmeldte, og frameldte mig samme dag, og det koster mig åbenbart kr. 199,-
Jeg føler mig direkte ført bag lyset.

Ingen app til LG tv
Ingen app til LG tv, for et år siden sendte jeg en forespørgelse på dette og svaret var at i arbejde på det, men ikke have nogen dato, det ser ud til at svaret stadig er det samme

Vi er glade for YouTv
Vi er glade for YouTv, men der kan godt arbejdes med brugerfladen, så det bliver endnu bedre at betjene.

Resposta da YouTv
Jeg synes at programmerne hakker…
Jeg synes at programmerne hakker gevaldigt, hvilket mildest talt er irriterende. Når det ellers virker er det ok.

Resposta da YouTv
Mangler app til smart tv ligesom søster…
Mangler app til smart tv ligesom søster YouSee har eller funger det godt

Resposta da YouTv
Har ikke app til LG fjernsyn og…
Har ikke app til LG fjernsyn og streaming via webrowser virker dårlgt. så LG fjernsyn ejer hold dig vaek. Cromecast virker desværre heller ikke særlig godt.

Resposta da YouTv
Desværre ikke nok kanaler i forhold til…
Desværre ikke nok kanaler i forhold til prisen..
Filmene hakket og stopper med meddele om fejl, 8 ud af 10 gange!
Opsætningen og tilmeldingen er tilgengæld super nem og hurtigt
...

Ikke tilfreds
Ikke tilfreds, den går ud 4-5 gange hver gang jeg ser en fodboldkamp på 3+

Resposta da YouTv
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.