Für sich ne gute idee ABER !!! kein rtl oder sat1 ! Aufnahmen bei kabel1 aus lizenzrechtlichen gründen nicht möglich ! FAZIT : Das geld ist es nicht wert,habe das abo gekündigt ! Die sollten erst an d... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Som ny bruger - efter mange forgæves forsøg på at få TV til at fungere på YouSee - har YouTv givet mulighed for stabilt TV. Ordningen med valg, og mulighed for ændringer er optimal. Hos os fungerer Yo... Ver mais
Skjult prisstigninger på deres såkaldte point. Fakta er = de kan ikke levere det vi betaler for : så snart der er mere end godvillige fjolser på deres streaming chrasher det, billeder fryser, eller... Ver mais
A empresa respondeu
Vi streamer med Chromecast, og det fungerer rimeligt godt, der er små korte udfald, skyldes formodentlig netforbindelsen, har fået udskiftet modem. Min kone synes det er besværligt at skulle bru... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
YouTv er Danmarks nye tv- og streamingtjeneste – friheden til at nyde det bedste og mest aktuelle indhold, nøje udvalgt af … dig selv! Det er dig, der bestemmer, hvad du vil se. Og dig, der bestemmer, hvilke tv-kanaler og streamingtjenester du gerne vil have. Du kan tilmelde dig YouTv på vores hjemmeside. Download YouTv-app'en, og så er du i gang. Det eneste, du skal bruge, er en af dine skærme og en stabil internetforbindelse (vi anbefaler min. 20 Mbit). Ud over den ultimative valgfrihed, slipper du for komplicerede installationer, bindingsperioder og lange opsigelsesfrister. Det kunne faktisk ikke være nemmere.
Informações de contato
Teglholmsgade 1, 2450, København SV, Dinamarca
- support@youtv.dk
- youtv.dk
Pakken er god, MEN billedet fryser alt for ofte
Pakken og valgfriheden er god, men og der er er stort MEN, billedet fryser meget ofte. Lige nu har jeg set Deadline - og da det var frosset mange gange, skiftede jeg til DR.TV’s app, hvor der ingen problemer var. Øvrige streamingtjenester giver heller ikke problemer, hvorfor jeg ikke kan konkludere andet, end at det er Jeres app, som giver problemer.
Ud fra øvrige anmeldelser på trustpilot synes det at være et hyppigt forekommende problem. Det er ikke desværre ikke holdbart.

Resposta da YouTv
Jeg er tilfreds med udvalg og app på…
Jeg er tilfreds med udvalg og app på telefon/tablet. Når det kommer til app på AppleTV ja så må jeg sige at så er det slut med det positive. appen crasher temmelig ofte og der synes ikke være noget system hvornår det sker - og det er MEGA utilfredsstillende

App TV
Havde ikke kigget efter andre udbydere hvis i havde den app til Samsung
Tror i ville nå langt med den app

Billede fryser ofte
Synes ellers det har virket fint, men nu er billede begyndt at fryse ofte når jeg ser live tv via cromecast

Resposta da YouTv
Vi hoppede desværre for tidligt på…
Vi hoppede desværre for tidligt på YouTVs underudviklede løsning. Netflix, HBO, Viaplay osv. kører bare uden problemer, men med YouTV oplever vi konstant at appen driller, chromecast stream hakker, og app til Samsung TV aldrig kommer? Spar mig for standard svar og indrøm, at I ikke er lykkes.

Youkill Yourself
I har oppet jer en smule, dog ser vi stadig fejl (i ved hvilken), og priserne er jo til at brække sig over 😂. At priserne er fuldstændig vanvittige er en anden sag, men ja, priserne er ALT for høje! I kunne have det dobbelt af kunder ved at underbyde markedet, men som altid, vælger i at højne den. Tåbeligt når I om nogen ved, at I snart er fortid. Drop prisen med 100 kr. pr, abonnent og så vil i hurtigt have tjent dem ind igen med de flere abonnementer i så ville have, men som altid, så ved TDC mfl. ik’ end skid andet end storhedsvanvid, YouTv kunne blive revolutionen for jer, men i vælger at ødelægge det hele pga grådighed, som altid. Yousee Youfuck Yourself-up Youkill Yourself! Så lær dog for fan*en snart at grådighed ikke virker mere i Danmark! To stjerner er udelukkende givet til dem der vitterligt gider at arbejde for den taber koncern. Må underverdnen tage enhver chef og “leder”, eller mangel på samme som I, som medarbejder lider under konstant. Find et andet job, du har ét liv, lev det, med ordentlige vilkår og ordentlige forhold for dig og din fremtid. Ikke under tyranni og lortefoehold. YouTv er så langt bagud allerede, bare se PLUTOTV. 🤷♂️ Yousee youtv is yourmoney youwatch burn 🔥 ?

Mit tv
Er det tilfreds med mit you tv , og jeg selv vælger hvad jeg vil se til gode penge

Resposta da YouTv
Mulighederne for valg af kanaler er…
Mulighederne for valg af kanaler er ikke god nok.
F.eks. savner jeg at kunne tilvælge TV2 Play og NetFlex.

Resposta da YouTv
Synes det ærgerligt at man ikke kan…
Synes det ærgerligt at man ikke kan bruge det til alle appeltv, og smarttv. Der er apps som Viaplay bare mere fleksible eller YouSee..

Fint fleksibelt produkt
Fint fleksibelt produkt, men det har problemer med billedkvalitet hos mig når det kører over chrimecast - savner en app til smart TV

Fungere som det skal
Fungere som det skal. Jeg valgte youtv da alle de kanaler som jeg bruger er i denne pakke.

Fint udvalg men utilfredsstillende
Fint udvalg men utilfredsstillende, det ikke fungerer til Samsung smartTV

Har haft YouTv i 6 uger nu
Det har overrasket positiv.
Det er let at mixe nye kanaler og ændringerne er der med det samme.
Eneste minus er appen, live tv gad jeg godt som udgangspunkt, den startede med.
Som det er nu skal man vælge dato, så se nu, så vælge kanal, først derefter er man der.
Det bøvler børnene lidt med.
Hvis det bliver ændret er der 5 stjerner herfra.

Resposta da YouTv
Jeg har problemer med der er…
Jeg har problemer med der er forsinkelser i forhold til mund bevægelser og lyd.
Men ikke noget Youtv gad at bruge tid på at hjælpe med de skrev de ikke havde resurser til det men jeg kunne få en månede til halv pris.
Tænker ikke jeg bliver ved med at beholde abonnement.

Resposta da YouTv
App der ofte er uden forbindelse.
Der er ofte fejl hvor at deres app bare står og snurrer på appleTV 4K. De ved det men prøver at tørre det af på en selv med at ens software ikke er opdaterede eller at ens internet er årsagen. Man kunne forvente at de i det mindste testede deres app på de forskellige produkter som deres brugere benytter……

Rigtig meget “buffering”
Rigtig meget “buffering”. Det sker desværre alt for tit. Vi har rigtig god WiFi dækning og en høj hastighed. Alligevel er der ved afspilning af Live-TV på YouTv appen tit still billede og “buffering”. Det sker overhovedet ikke, hvis man afspiller film og serier fra f.eks. HBO, Netflix eller ViaPlay. Det er ret irriterende, at se nyheder med 3-5 pauser pga. det.

Anden gang på 14 dage I spørger
Anden gang på 14 dage I spørger, så svaret er det samme som sidst.
Udmærket men kører lidt ustabilt i forhold til Telia, som jeg havde tidligere

Resposta da YouTv
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.