Für sich ne gute idee ABER !!! kein rtl oder sat1 ! Aufnahmen bei kabel1 aus lizenzrechtlichen gründen nicht möglich ! FAZIT : Das geld ist es nicht wert,habe das abo gekündigt ! Die sollten erst an d... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Som ny bruger - efter mange forgæves forsøg på at få TV til at fungere på YouSee - har YouTv givet mulighed for stabilt TV. Ordningen med valg, og mulighed for ændringer er optimal. Hos os fungerer Yo... Ver mais
Skjult prisstigninger på deres såkaldte point. Fakta er = de kan ikke levere det vi betaler for : så snart der er mere end godvillige fjolser på deres streaming chrasher det, billeder fryser, eller... Ver mais
A empresa respondeu
Vi streamer med Chromecast, og det fungerer rimeligt godt, der er små korte udfald, skyldes formodentlig netforbindelsen, har fået udskiftet modem. Min kone synes det er besværligt at skulle bru... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
YouTv er Danmarks nye tv- og streamingtjeneste – friheden til at nyde det bedste og mest aktuelle indhold, nøje udvalgt af … dig selv! Det er dig, der bestemmer, hvad du vil se. Og dig, der bestemmer, hvilke tv-kanaler og streamingtjenester du gerne vil have. Du kan tilmelde dig YouTv på vores hjemmeside. Download YouTv-app'en, og så er du i gang. Det eneste, du skal bruge, er en af dine skærme og en stabil internetforbindelse (vi anbefaler min. 20 Mbit). Ud over den ultimative valgfrihed, slipper du for komplicerede installationer, bindingsperioder og lange opsigelsesfrister. Det kunne faktisk ikke være nemmere.
Informações de contato
Teglholmsgade 1, 2450, København SV, Dinamarca
- support@youtv.dk
- youtv.dk
Komplet ubrugelig
Komplet ubrugelig
Ingen app til mit TV og streamer man via telefon er der hele tiden udfald !
4-5 gange under en film!!

plads til forbedring
fin ide, men synes at deres app er ret ustabil og crasher når man bruger airplay

Vi streamer med Chromecast
Min kone synes det er besværligt at skulle bruge sin telefon, men ellers kører det OK.
MEN: hvorfor er TV 2 Play ikke en mulighed ?
Vi har valgt kanaler ud fra, at vi ser meget sport, men mangler til tider
EUROSPORT.
Med venlig hilsen
Kurt Hjortgaard Olsen

Jeg er virkelig træt af
Jeg er virkelig træt af, at der fortsat ikke findes en app til LG tv. Der har stået på hjemmesiden i månedsvis, at den er lige på trapperne.

Ustabil streaming
Har store problemer med at se film, serier og lign. Filmene stopper efter et par minutter, og billede kommet frem med” hov noget gik galt, prøv igen eller cast noget andet” så vi har ingen glæde af alt det vi skulle kunne streame. Billedet fryser tit fast, hvilket er irriterende. Skal nok se på om vi ikke skal finde en anden løsning.

Et produkt under udvikling
Umiddelbart får man meget for pengene i sammenligning med andre udbydere. Men youTv app til Appletv er vist ikke helt færdig, og virker noget ustabil, hvilket kan irritere. Det er også lidt klodset at man max kan have 5 enheder tilknyttet (og ikke 5 samtidige brugere som vist er mere normalt) . Men vi håber at der fortsat produkt udvikles på appen så at det på den lange bane bliver et godt produkt .

Resposta da YouTv
App'en fungere heller ikke til apple TV
bruger det kun til PL fodboldkampe, og det er ikke altid lige at den kamp jeg ønsker at se, er med. App'en fungere heller ikke til apple TV - hvilket jeg først fandt ud af da jeg havde tilmeldt mig. Bare sådan lidt øv.

Resposta da YouTv
Apple TV APP crasher konstant, men fejlen bliver ikke rettet.
Vi er glade for den måde youtv skulle virke på og prisen, men appen på apple tv crasher næsten hvergang man skifter kanaler under Mit Mix, så det er lige før det er ubrugelig. Vi har 200mbit fiber og alle andre streaming apps virker fint bare ikke youtv. Vi har reinstalleret.. genstartet prøvet alt.. sådan har det været i 3 måneder, og sådan var det ikke i starten, så sikkert pga en IOS opdatering. Samme fejl har vi på alle vores apple tv. Så få dog rettet de fejl youtv !! Det er 2 måneder siden denne fejl blev indrapporteret første gang, og der sker intet !. ellers forsvinder jeres kunder.

Resposta da YouTv
Godt produkt med nem oprettelse, men See ...
Godt produkt og billigt i forhold til konkurrenterne. Nem oprettelse. Signalet er generelt rigtig fint, men billedet på See hakker indimellem - jeg ved dog ikke, om problemet ligger hos See eller YouTv.

Ustabil streaming
Jeg har gennem det det seneste års tid været glad for YouTV, men her på det seneste fungerer det slet ikke. Liveudsendelser hakker konstant og står bare og loader i tide og utide. Dette har aldrig været et problem tidligere. Har prøvet at streame til min chromecast via flere enheder men problemet er det samme.
Overvejer nu kraftigt anden udbyder.

Resposta da YouTv
Jeg synes live-delen hakker utrolig…
Jeg synes live-delen hakker utrolig meget! Og så mangler der lidt en app til Samsung tv!

Bruger kun fodboldkanalerne
Bruger kun fodboldkanalerne, og der er det det bedste(prismæssigt) alternativ, hvis man ikke vil betale kassen for 20 kanaler man alligevel ikke bruger, når man køber en boks.
Til gengæld er der stor plads til forbedring. Der er tit problemer med at se kanaler mere end 1 gang. Man kan være 5, og når man er 2 siger den tit at der er for mange som bruger brugeren i øjeblikket.
Et kæmpe minus er at der ikke er nogen casting funktion i appen.

Samtidige afspilninger
Umiddelbart er vi godt tilfredse med Youtv.
Desværre har vi i dag fundet ud af at de vilkår vi meldte os 'ind' på, er blevet ændret, uden at vi har hørt noget om det.
Ganske specifikt drejer det sig om samtidige afspilninger på streams fra TV3+, TV3 Sport og TV3 Max, hvor der nu kun er 1 afspilning der kan lade sig gøre på samme tid.
Da vi startede var teksten:
Der er nogle regler fra kanaldistributøren, som gør, at man på NENT kanaler (TV3 +, TV3 Max, etc.) maksimalt på afspille 2 samtidige streams. Det samme er gældende for TV 2's kanaler. Det betyder, at du sagtens kan afspille op til 4 samtidige streams, så længe det ikke er fra samme kanalfamilie, altså 2 på TV 2's, 2 på NENT's, etc.
Nu er teksten:
Som eksempel tillader TV3+, TV3 Sport og TV3 Max kun 1 afspilning ad gangen, hvor der tillades 2 afspilninger på samme tid på TV3, TV3 Puls og See.
Vi ser det som en klar forringelse, og jeg undrer mig over at det ikke bliver kommunikeret ud til os brugere.
-------------
Tilføjet efter at Youtv har svaret:
Tak for 'svaret'.
Ja, jeg er udmærket klar over at aftelevilkårene er blevet ændret, det behøver du ikke skrive i dit svar.
Men det betyder jo så også at de aftalevilkår vi oprettede det med, er blevet forringet, men stadig til samme pris.
Det hænger ikke sammen i min verden!
Jeg troede at det var et 'ordentligt' selskab jeg havde fundet, men at I bare synes I kan lave om på vilkårene, uden at informere og uden at kompensere, virker meget forkert.

Resposta da YouTv
Virker fint og som det skal
Virker fint og som det skal. Kunne dog godt tænke mig støre fleksibilitet i abonnementer. Jeg har mix med 3, men kunne da godt tænke mig 4-5 og her skal jeg så helt op på 10, hvilket jeg synes er spild. Indfør pris pr. kanal i stedet

Fin, men mangler app til LG TV
Fin, men mangler app til LG TV, er der noget nyt med den.? Vores Nokia 8000 falder ud ca. 2 gange hver aften og skriver fejl, hvorfpr gør den det?

Resposta da YouTv
Det er indimellem det falder ud
Det er indimellem det falder ud, men ellers tilfreds

Ideen om 100% fritvalg er virkelig god
Ideen om 100% fritvalg er virkelig god. Desværre mangler en del af de nordiske publicservicekanaler.
Apple TV appen er noget ustabil og er crashet jævnligt. Der mangler også et simpelt skærmbillede hvor man kan swipe hurtigt og skifte kanal.

Problemer med YouTv i browser og på apple TV
Hej,
Jeg har to udfordringer.
1) Når jeg med min macbook (macOs Monterey+chrome) bruger screen mirroring, så oplever jeg at der kun afspilles lyd og ikke tv-billede. Det har tidligere virket fint, så der må været sket noget i forbindelse med en opdatering et eller andet sted.
2) På Apple TV oplever jeg at appen ofte lukker ned, hvis jeg vil "slide" imellem de forskellige film og serier der bliver vist foroven. I det hele taget er den meget ustabil når jeg browser rundt. Apple TV'et er opdateret med nyeste version.
Håber I kan hjælpe

Resposta da YouTv
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.