YUMMII YUMMII Avaliações 218

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte en madkasse der skulle leveres til en ven - det viser sig nu at han aldrig har modtaget den! Så ikke tilfreds

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har været tester for Yummii Yummii drikkedunk 1 l. Må sige man skal lede længe efter et mere lækkert design. Blankt rustfitstål med bambuslåg. Bæredygtig og lækker. Holder fint på temperaturen om... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Yummi er det rigtige om deres produkter! Så lækre og stilfulde produkter! Deres 600 ml termoflaske med bambuslåg er så god! Jeg har ofte oplevet termoflasker enten blev kolde eller varm uden på a... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de utensílios de cozinha

Escrito pela empresa

Hos YUMMII YUMMII sætter vi familiens sundhed først. Vi tror på, at når vi vælger løsninger uden kemi og mikroplastik, så tager vi det bedste valg for både børn og voksne – og det giver automatisk en mere naturlig og ansvarlig vej i hverdagen. Derfor har vi skabt en one-stop shop med madkasser, drikkeflasker og tilbehør i sikre materialer som glas, bambus og rustfrit stål 18/8. Alt er testet efter de højeste standarder, så du kan føle dig tryg ved, at produkterne lever op til fødevaremyndighedernes krav i Danmark og EU. Vores univers handler ikke om at være perfekt, men om at gøre det nemt at vælge løsninger, der støtter familiens trivsel – og samtidig skærer ned på plastik og engangsemballage helt af sig selv.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 75% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Stadig ingen varer modtaget :(

Jeg bestilte nogle madkasser 9/4. Der står levering 1-3 dage. Pengene er trukket, men jeg har ikke modtaget nogen varer. Ej heller er de på vej. Spændende om jeg snart modtager dem.

20 de abril de 2026

Hej Laura
Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og vi er virkelig kede af, at du ikke modtog din pakke som forventet 💚 Det forstår vi godt er frustrerende.
Jeg har været inde og kigge på din ordre, og jeg kan se, at pakken blev leveret for nogle uger siden. Når det er sagt, er det selvfølgelig stadig vigtigt for os, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem.
Derfor har jeg også skrevet til dig efterfølgende på mail for at høre, om der er noget, vi kan gøre for at rette op på oplevelsen og hjælpe dig videre. Vi vil altid gerne finde en løsning, så du står tilbage med en god følelse.
Vores tilbud står stadig – du skal bare svare på mailen, så finder vi ud af det sammen 😊
Tak igen for din feedback – den betyder meget for os, og vi tager den med videre.

Super gode varer + hurtig levering

Super gode varer + hurtig levering

8 de abril de 2026

Resposta da YUMMII YUMMII

Tusind tak for din anmeldelse 😊
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du er glad for både vores produkter og den hurtige levering.

PostNord mistede min pakke

PostNord mistede min pakke, men de sendte en ny til mig efter 3 uger uden nogen opdatering fra PostNord. Super god service og meget venlig kundeservice 😊 Derudover modtog jeg ved en fejl en ekstra pakke som jeg også har fået lov til at beholde.
Rigtig god oplevelse trods udfordringerne med PostNord

30 de março de 2026

Kære Augusta,
Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os 😊
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice – også selvom der desværre opstod udfordringer med leveringen.

Hvor er det dejligt at høre, at løsningen fungerede godt for dig, og at du endte med en positiv oplevelse 🌿

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top service og stor anbefaling herfra!

Låget til min "Travel Mig" fra YUMMII gik desværre i stykker, pudsigt nok præcist 1 år efter jeg oprindeligt lagde min bestilling, og derfor skrev jeg til dem og spurgte om reklamationen dækkede det ødelagte låg.
INTET PROBLEM!

4 dage efter jeg skrev til dem omkring låget, kunne jeg helt uden beregning hente et helt nyt låg, på en helt ny termokop - godt nok i en anden farve end den jeg oprindeligt havde købt, men farven er flot og mere eller mindre underordnet, så længe låget holder tæt.

Efterfølgende fik jeg en opfølgende email om min nye termokop var kommet helskindet frem.

Top service og stor anbefaling herfra!

5 de março de 2026

Kære Benjamin,
Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os 😊
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse – og at vi kunne hjælpe med en løsning på dit låg.

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for din nye termokop, og at alt nåede godt frem 🌿

God service!

Jeg kom til ved fejl til at komme lågene til glasboksene i min opvaskemaskine (selvom der udtrykkeligt står, at det må man ikke..) Jeg skrev til Yummiyummi - som straks fandt to låg på lageret til mig. Jeg bestilte nogle flere stål-kasser som er så gode, og de har så lagt nye låg til mine glansbokse med i pakken. Så god service! Tusind tak 🍀

12 de março de 2026

Kære Mette,
Tusind tak for din søde anmeldelse – det gør os virkelig glade at læse 😊
Og hvor er det bare dejligt, at vi kunne hjælpe dig med nye låg – også selvom det var lidt en “hov”-situation.

Tak for dine pæne ord og for din støtte 🌿

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Synes at lågene hurtigt springer op på…

Synes at lågene hurtigt springer op på de store madkasser jeg har købt. Man skal have et elastik på børnenes madpakke for at sikre låget ikke går op.

2 de março de 2026

Kære Lena,
Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os 😊
Det lyder bestemt ikke, som det skal være, og der kan muligvis være tale om en lille produktionsfejl.
Du må meget gerne sende os en mail på info@yummiiyummii.com med dit ordrenummer, så finder vi en god løsning sammen 🌿

Vi elsker Yummi Yummi's produkter

Vi elsker Yummi Yummi's produkter, specielt madkassen til min datter som hun har i brug hver dag i vuggestuen. Jeg oplevede at et af hængslerne var blevet lidt slap i det, kontaktede deres kundeservice og må bare sige, jeg modtog en VERDENS KLASSE service. Jeg er så imponeret over det her firma at de har fået en trofast kunde for livet!

6 de março de 2026

Kære Nynne,
Tusind tak for din virkelig flotte anmeldelse – det gør os så glade at læse 😊
Det betyder alverden for os at høre, at du er glad for produkterne, og at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice.
Og hvor er det bare dejligt at høre, at vi har fået en kunde for livet 🌿

Ubrugelige glasbeholdere

Har ændret min bedømmelse da Yummii Yummii efterfølgende tog kontakt til mig og tilbød en meget tilfredsstillende refundering og god kundeservice. Så tak for det!

For ikke lang tid siden købte jeg en pakke med deres glasbeholdere to små og to store med opdelte rum (large 2 og large 3) For det første er da mega tunge, men det store problem ligger i at de på ingen måde holder tæt. Maden løber over i dem, der kommer rigtig meget kondens i beholderne og lågene forsegler på ingen måde. De er faktisk ubrugelige. Det stemmer ikke overens med prisen.

10 de fevereiro de 2026

Kære Nicoline,
Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.
Det er vi virkelig kede af at høre – det lyder bestemt ikke, som det skal være.

Du må meget gerne sende os en mail på info@yummiiyummii.com med dit ordrenummer, så vi kan kigge nærmere på det og finde en god løsning sammen 🌿

Fantastisk produkt!

Hurtig levering, super godt produkt.
De bedste madkasser vi har prøvet!!
Vi har udskiftet alle madkasser i huset til disse,
da de kan tåle at gå i opvaskemaskinen og IKKE er lavet af plastik som kan lugte, slides af og ender i maden.
De lukker derudover godt og børnene kan selv åbne dem. De er alle pengene værd!

25 de janeiro de 2026

💚💚💚

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice! Jeg modtog en madkasse med en produktionsfejl på lukningen, som gjorde den svær at lukke og åbne. Jeg skrev til deres kundeservice og sendte billeder af fejlen. præcis 12 minutter efter var der svar om at de beklagede fejlen og ville sende en ny med det samme. Det er godt nok god kundeservice. Dem kan man roligt bestille fra.

26 de janeiro de 2026

Resposta da YUMMII YUMMII

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget for os at høre 😊
Hvor er det dejligt, at du oplevede hurtig og god hjælp, da der opstod en fejl.
Vi sætter stor pris på dine ord og din tillid til os 🌿

Rigtig hurtig levering

Rigtig hurtig levering. Og hurtig svar på kundeservice

5 de janeiro de 2026

Kære Louise,
Tusind tak for din anmeldelse – det er vi virkelig glade for at høre 😊
Hvor er det dejligt, at du har oplevet både hurtig levering og kundeservice 🌿

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super oplevelse at handle med YUMMII…

Super oplevelse at handle med YUMMII YUMMII.
Snorlige ordrebehandling og forsendelse.
Da det viste sig at der var en mindre reklamation, blev den behandlet hurtigt og professionelt.
5 store✴️ herfra.

12 de dezembro de 2025

Kære Peter,
Mange tak for din anmeldelse – det sætter vi virkelig stor pris på 😊
Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem – også med håndteringen af reklamationen.

Tak for de 5 stjerner 🌿

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk kundeservice og gode produkter

Havde modtaget en termomadkasse i størrelse large i julegave, da den jeg ønskede mig i medium var udsolgt. Da jeg ikke kan se noget info om retur skriver jeg til Yummiyummi. Nogle dage efter får jeg besked om at jeg bare kan registrere den via linket og derefter sende retur.
Desværre kan jeg kun vælge returneringsårsag ‘defekt’ i systemet hvilket ikke er tilfældet.
Jeg skriver mail til dem igen, og får samme aften (lørdag kl 21.30) svar fra Molly som fortæller og guider mig i hvad jeg skal gøre. Da det ikke virker laver hun returneringen for mig og sender en label til retur. Hun svarer hurtigt en lørdag aften! Det er klasse.

Jeg er i forvejen rigtig glad for mine andre madkasser fra YummiYummi og er slet ikke i tvivl om at jeg bliver glad for den nye når jeg kan få den bestilt :)

10 de janeiro de 2026

Resposta da YUMMII YUMMII

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os 😊
Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice – også selv på en lørdag.
Tak for din tålmodighed og for at du handler hos os 🌿

Jeg bestilte et sæt med 3 madkasser

Jeg bestilte et sæt med 3 madkasser. Jeg var overbevist om, at jeg havde bestilt dem med rum (så der ville være tre rum i). Dog fik jeg 3 madkasser med forskellige rum.

Jeg har sendt virksomheden to mails da jeg ønsker at ombytte til de korrekte eller få penge retur - dog uden held?
Jeg bestilte kasserne 24/11-25.

—————

Opdateret:

Casper fra virksomheden både ringede og sendte en mail. Der havde været udfordringer med mailsystem og derfor det sene svar!
Han var lynhurtig og yderst hjælpsom.

Det var mig selv der fra start havde bestilt forkert uden at være opmærksom på dette. Casper hjalp, og sendte straks de madkasser jeg selv troede jeg havde bestilt uden ekstraregning samt bivoks og en ekstra rund madkasse.

Tak for jeres hjælp! Vi glæder os til at tage madkasserne i brug!

8 de dezembro de 2025

Kære Trine,
Tusind tak for din anmeldelse – og for at opdatere den, det sætter vi virkelig stor pris på 😊
Hvor er det dejligt at høre, at I fik en god løsning, og at I nu er klar til at tage madkasserne i brug.
Tak for din tålmodighed og dine pæne ord 🌿

Leveringstiden var lidt lang

Leveringstiden var lidt lang, og det var ærgerligt, at der kom tilbud på 40% på mange af tingene, inklusive det jeg købte, lige efter jeg havde købt det. Men produktet er virkelig lækkert og fejler absolut ingenting.

14 de novembro de 2025

Kære Claus,
Tusind tak for din anmeldelse – og for din ærlige feedback 😊
Det er vi kede af at høre med leveringstiden og timingen på tilbuddet.

Hvor er det dog dejligt at høre, at du er glad for produktet 🌿

Tilfreds med produkterne

Tilfreds med produkterne (jeg havde købt en pakke med tre små metalmadkasser med hhv. 1, 2 og 3 rum i), men da jeg modtog varerne var der en fejl i leveringen, så jeg fik to af den samme slags madkasse. Jeg har ikke haft overskud til at klage eller returnere, så jeg har bare brugt det, jeg fik tilsendt.

10 de novembro de 2025

Kære Lykke,
Tusind tak for din anmeldelse – og for at dele din oplevelse 😊
Det er vi kede af at høre med fejlen i leveringen – det er bestemt ikke meningen.
Du er stadig meget velkommen til at skrive til os, hvis du vil finde en løsning 🌿

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gode produkter og super kundeservice

Gode produkter og super kundeservice.
Pakken jeg bestilte blev desværre ødelagt under fragt, ringede til kundeservice og der blev hurtigt sendt en ny afsted. - Efterfølgende blev der fulgt op på sagen, med en mail fra kundeservice.

Handler her gerne igen og har allerede en del kollegaer, der er misundelige på mine nye plastikfrie madkasser.
Godt arbejde! ⭐

10 de outubro de 2025

Kære Anders,
Tusind tak for din anmeldelse – det gør os virkelig glade at læse 😊
Hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med både produkt og kundeservice – og at vi fik løst problemet hurtigt.
Tak for din anbefaling 🌿
Team Yummii Yummii 💚

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais