Låget til min "Travel Mig" fra YUMMII gik desværre i stykker, pudsigt nok præcist 1 år efter jeg oprindeligt lagde min bestilling, og derfor skrev jeg til dem og spurgte om reklamationen dækked... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg bestilte en madkasse der skulle leveres til en ven - det viser sig nu at han aldrig har modtaget den! Så ikke tilfreds
Jeg har været tester for Yummii Yummii drikkedunk 1 l. Må sige man skal lede længe efter et mere lækkert design. Blankt rustfitstål med bambuslåg. Bæredygtig og lækker. Holder fint på temperaturen om... Ver mais
A empresa respondeu
Yummi er det rigtige om deres produkter! Så lækre og stilfulde produkter! Deres 600 ml termoflaske med bambuslåg er så god! Jeg har ofte oplevet termoflasker enten blev kolde eller varm uden på a... Ver mais
A empresa respondeu
Hos YUMMII YUMMII sætter vi familiens sundhed først. Vi tror på, at når vi vælger løsninger uden kemi og mikroplastik, så tager vi det bedste valg for både børn og voksne – og det giver automatisk en mere naturlig og ansvarlig vej i hverdagen. Derfor har vi skabt en one-stop shop med madkasser, drikkeflasker og tilbehør i sikre materialer som glas, bambus og rustfrit stål 18/8. Alt er testet efter de højeste standarder, så du kan føle dig tryg ved, at produkterne lever op til fødevaremyndighedernes krav i Danmark og EU. Vores univers handler ikke om at være perfekt, men om at gøre det nemt at vælge løsninger, der støtter familiens trivsel – og samtidig skærer ned på plastik og engangsemballage helt af sig selv.
Købmagergade 45, 1150, København K, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 75% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg havde bestilt fire madkasser, men desværre var der en produktionsfejl på den ene. Jeg kontaktede firmaet, som hurtigt reagerede på min henvendelse og desuden var super høflige at skrive med. De sendte uden omkostninger en ny madkasse til mig med det samme.
Tak for jeres fine service, og gode produkter. Kan helt sikkert anbefales!

Resposta da YUMMII YUMMII
Efter at have været i kontakt med firmaet over fejl i leveringen oplevede jeg en god service. De beklagede over at jeg ikke havde modtaget min ordre og at de ville sende den hurtigst muligt og at jeg ville få 50 % samt en pakke bivoks med som undskyld for lang leveringstid. Jeg har nu modtaget min ordre og er super glad for madkasserne.
Alt i alt god service!

Resposta da YUMMII YUMMII
Min hustru og jeg har nu af 2 omgange købt produkter hos Yummiiyummii og dertil har vi haft spørgsmål til nogle af produkterne. Vi har fået meget hjælp og den bedste kundeservice til dato. Det er ikke sidste gang vi køber noget herfra
Jeg har aldrig fået så god kundeservice som hos Yummii Yummii!
Da jeg skulle lede efter en madkasse til min datter var det kun YummiiYummii, som dækkede mine kriterier. Den er miljø-og kemivenlig samt bæredygtig, så jeg købte en madkasse og bivoks fra dem.
Jeg har igen skulle købe noget derfra og i den forbindelse skulle jeg bruge deres kundeservice. Jeg fik den bedste service og havde en rar og god samtale med dem. Jeg må sige, at jeg både elsker deres produkter men i ligeså høj grad også deres service! Det bliver her jeg fremover køber alt madopbevaring!
Jeg kan kun varmt anbefale yummi yummi. God kvalitet og god service. Top karakter her fra! ☺️
Gode produkter, som er nemme at rengøre. Hurtig levering. Ekstra gave med i den ene bestilling
Hurtig betjening og forsendelse! Og lækre produkter.
Bestilte en termokop. Modtog den to dage senere. Super kval. Holder temperaturen og er nem at drikke af og gøre ren.
Styr unna termokoppen (f.eks. varm kaffe, varm te). Den holder ikke godt nok på varmen og er lunken etter 60 minutter.

Resposta da YUMMII YUMMII
Meget god kundeservice holder hvad de lover. Varen er top kvalitet, jeg er meget tilfreds med at handle hos Yummii Yummii, og kan varmt anbefale andre at handle der.
Julie
Fantastiske produkter! Så god kvalitet og nemme at få låget af og på😊
Pakken blev leveret 45 min bilkørsel fra hvor jeg ønskede det. Har ikke kunne hente det endnu
Endelig lykkedes det mig at finde en plastikfri madkasse til min salat, så jeg kan have madpakken med i rygsækken uden at få dressing ud over det hele 😊
De er de bedste bøtter som findes smukke at se på opvarmingen i top. Bruger kun dem jeg har 👍🏻
Fremragende kundeservice efter jeg fik fat på Casper på mail :-) største anbefaling herfra
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.