YUMMII YUMMIIAvaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg bestille en madkassepakke og silikone opbevaring mandag. Jeg fortrød mit køb og skrev en mail tirsdag om den kunne annulleres. Da jeg ikke høre noget ringer jeg onsdag får fat i en der mildest tal... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Låget til min "Travel Mig" fra YUMMII gik desværre i stykker, pudsigt nok præcist 1 år efter jeg oprindeligt lagde min bestilling, og derfor skrev jeg til dem og spurgte om reklamationen dækked... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har været tester for Yummii Yummii drikkedunk 1 l. Må sige man skal lede længe efter et mere lækkert design. Blankt rustfitstål med bambuslåg. Bæredygtig og lækker. Holder fint på temperaturen om... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Yummi er det rigtige om deres produkter! Så lækre og stilfulde produkter! Deres 600 ml termoflaske med bambuslåg er så god! Jeg har ofte oplevet termoflasker enten blev kolde eller varm uden på a... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de utensílios de cozinha

Escrito pela empresa

Hos YUMMII YUMMII sætter vi familiens sundhed først. Vi tror på, at når vi vælger løsninger uden kemi og mikroplastik, så tager vi det bedste valg for både børn og voksne – og det giver automatisk en mere naturlig og ansvarlig vej i hverdagen. Derfor har vi skabt en one-stop shop med madkasser, drikkeflasker og tilbehør i sikre materialer som glas, bambus og rustfrit stål 18/8. Alt er testet efter de højeste standarder, så du kan føle dig tryg ved, at produkterne lever op til fødevaremyndighedernes krav i Danmark og EU. Vores univers handler ikke om at være perfekt, men om at gøre det nemt at vælge løsninger, der støtter familiens trivsel – og samtidig skærer ned på plastik og engangsemballage helt af sig selv.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 60% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

29 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Produkttestet af Bento Large 2

Jeg var produkttester på deres Bento Large 2. Jeg har haft den med på længere ture, hvor jeg har kunne have min madpakke med og også brugt den til opbevaring af rester fra aftensmaden. Den holder maden kold, da den er lavet af stål, hvilket er rart.

Mit eneste minus er, at man let kan se fedtede fingre på den blanke overflade, men det er rent kosmetisk. Den er let at rengøre.

Tak for din anmeldelse og for at teste vores Bento Boks! 🌱

"Bento Yummii Yummii contains food for my Tummy". 😜👌🥑🍌🍇🥕🍓🥪🌯🍪🧃😁👍

Vi har fået den fornøjelse at skulle teste Bento Large. Bento Large fungere super godt for os! Der skal gerne være plads til en del forskelligt, mad, snacks osv. Når vi tager på tur med vores søn, og det krav opfylder Bento Large med et rum. Samtidig holder det vores mad køligt, og det sætter vi stor pris på, specielt her henover sommeren! 👌😁
Vi bruger den både som madkasse, men også som opbevaring i køleskab, til grøntsager og bær.
Designet er flot, og det største plus for os er at det er bæredygtigt! 😁👍🌱

Vi skal afgjort prøve flere af deres produkter 😁👍

Resposta da YUMMII YUMMII

Tusind tak for din fine og uddybende anmeldelse, Lisette! Dejligt at I er vilde med vores produkter 🌱

Nem og Lækker.

Bento large med et rum er rigtig nem at bruge. Jeg har primært brugt den som køleskabsopbevaring, som et miljøvenligt alternativ til plastik. Den holder maden frisk og kold i køleskabet og er meget nemmere at stable end skåle mm., hvilket er fedt når man mealprepper og har alt for meget i køleskabet.

Når jeg har taget madkassen ud har madkassen (og maden) været kold et godt stykke tid efter, så derfor glæder jeg mig til at bruge den når jeg kan komme tilbage i min hverdag efter corona.

Jeg er meget tilfreds og overvejer stærkt at købe en af dem man kan bruge til mere flydende mad.

Ordre/Køb og forsendelsen foregik også rigtig gnidningsfrit.

Varme hilsner en produkttester.

Resposta da YUMMII YUMMII

Tak for din fine anmeldelse, Tine! Vi er glade for at du finder nytte i vores Bento Boks 🌱

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

PRODUKTTESTER - SKØN MADKASSE

Jeg har været så heldig at teste den lækre Bento 2 Large, som jeg er ovenud tilfreds med.
Den kan uden tvivl anbefales til både store og små.
Det er lidt ærgerligt (især med barnefingre) at den bliver så nemt fedtet, men absolut meget anbefalelsesværdig alligevel!
Vi skal klart have nogle flere i fremtiden og især skal jeg have fat i en med flere rum, det kunne også være lækkert.
Den er især virkelig god på udflugter, picnicture mm og så er den super nem at rengøre!

Resposta da YUMMII YUMMII

Tak for din anmeldelse Catalina! Fedtede fingre på stål kan man desværre ikke komme helt udenom, men stål har rigtig mange andre lækre kvaliteter som bl.a. at den holder maden kølig og frisk, og som du selv nævner er de nemme at rengøre. Glæder os at I trods alt er glade for jeres Bento Boks 🌱

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Termomadkasse 800 ml.

Termomadkasse 800 ml.
Super fin har brugt den til kolde retter og der holder den hvad den lover. så det gør den nok også i det varme. Men kunne godt bruge opbevaring til dressing og lign i låget.
Hurtigt levering

2 de maio de 2020

Resposta da YUMMII YUMMII

Tak for din anmeldelse Susanne! Det vil vi have in mente til fremtidig udvikling af vores produkter - dog har vi til dressing og andre små, flydende sager vores Bento Rounds, som du nemt kan have med på farten til dine retter 🌱

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super hurtig og nem levering

Super hurtig og nem levering.
Termomadkasse, er super!
Kan både holde maden varm og kold i mange timer. Så genial!
Og så medfølger der den fineste stofpose, man lige kan have termomadkassen i på farten.

2 de maio de 2020

Tusind tak for din anmeldelse, Nanna! 🌱

Kan varmt anbefale!!

Har både bento boxene round og termomadkassen og de er begge to en fornøjelse at bruge. De holder tæt så man ikke skal bekymre sig om at have flydende madvarer i tasken. Jeg har efterhånden brugt flere termoopbevaringsbokse, men denne her fungerer absolut bedst efter min erfaring. Selv efter 4 timer i termomadkassen dampede indholdet. Designet er heller ikke til at sætte en finger på. Det er minimalistisk og rart at håndtere. Kan varmt anbefale YUMMII YUMMII

1 de maio de 2020

Resposta da YUMMII YUMMII

Tak for din anmeldelse og pæne ord! 🌱

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lækkert produkt, god service.

Jeg bestilte min mellem termomadkasse en eftermiddag og havde den dagen efter inden middag. Madkassen kom i lækker indpakning og har et super flot design. Jeg har haft den med på picnic, haft den liggende i solen med iskolde madvarer og haft varm frokost med i den. Alt har den klaret til UG. Yummii Yummii har nogle fine beskrivelser på deres hjemmeside der tydeligt guider en til at vælge de rigtige produkter. Designer er lækkert og bæredygtigt, jeg vil helt sikkert anbefale produkterne til mine venner :-)

30 de abril de 2020

Resposta da YUMMII YUMMII

Tusind tak for din fine anmeldelse Victoria! Vi er glade for at du er tilfredse med vores service og produkter 🌱

En fornøjelse

Bento Medium fra YummiiYummii er en sand fornøjelse:
En robust kasse, i lækkert design og af bæredygtigt materiale, som jeg trygt lægger min madpakke i inden jeg begiver mig ud på dagens gåtur med min lille datter. God til frugt, brød og andre lækkerier. Når vi sætter os i solen for at nyde vores snack, er det en sand fornøjelse bare det at åbne kassen.

28 de abril de 2020

Resposta da YUMMII YUMMII

Tak for din anmeldelse, Marie! Vi bliver så glade, når folk finder værdi og glæde i vores produkter 🌱

Super lækker termoflaske

Super lækker termoflaske. Meget simpel og let. Er imponeret over at den kan holde noget varmt og koldt da den er meget tynd. Men min the har været varm hele morgenen.
Er desuden rigtig glad for hanken! Min sidste termokande havde en i stof og den gik hurtigt i stykker. Det kommer denne ikke til!
Alt i alt et skønt produkt!

27 de abril de 2020

Resposta da YUMMII YUMMII

Tak for din anmeldelse Emma! Skønt at du er glad for din YUMMII YUMMII termoflaske 🌱

Jeg elsker alt ved Yummii Yummii

Jeg elsker alt ved Yummii Yummii. Jeg har flere af deres produkter og det er uundværligt. Det gælder både deres madkasser, runde bøtter og især deres termoflaske. Det er så lækkert med koldt vand hele dagen.

27 de abril de 2020

Resposta da YUMMII YUMMII

Tak for dine søde ord, Maja! Vi er glade for at du finder værdi i vores virksomhed 🌱

Uundværlig

Der er kun et ord om den 600 ml termoflaske.... Og det er fantastisk 😊 Der er helt sikkert mange i min familie der får sådan en i gave af mig.... Man kan da ikke leve uden😉

26 de abril de 2020

Resposta da YUMMII YUMMII

Mange tak for din anmeldelse Lotte! Glæder os at du er glad for din termoflaske 🌱

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg fik en af deres glasflasker med…

Jeg fik en af deres glasflasker med tefilter i, og efter en måned sprang glasset. Dette har sikkert været en produktionsfejl, og jeg regnede bare med at få en ny. Efter at have været i butikken hvor den var købt, stod jeg stadig uden flaske, for de var holdt op med at sælge deres skrammel. Og nu er det pludseligt ikke til at få fat på dem. Jeg synes det er sygt lavt, når man har givet næsten 400 kr for en skide vandflaske, og man har givet så meget for at den skulle holde i mange år.

24 de abril de 2020

Hej Emma,

Først og fremmest beklager vi at din flaske er gået i stykker - vi går højt op i kvalitet, hvorfor vores produkter er lavet i slidstærke og langtidsholdbare materialer. Når det så er sagt, kan der selvfølgelig engang imellem forekomme produkter med mindre produktionsfejl, hvilket du tydeligvis er uheldig at have fået.

Vi bestræber os på at give den bedst mulige købsoplevelse, om du handler hos os på vores webshop eller hos en af vores forhandlere, hvorfor din reklamation selvfølgelig skal håndteres på bedste vis. Vi er dog en smule uforstående overfor din melding om at du ikke kan komme i kontakt med os, da vi har været i dialog med dig pr. mail og her har forsøgt at hjælpe med reklamationen, trods at butikken hvor du har købt flasken ikke længere er blandt vores forhandlere. Vi er som altid interesseret I at løse problemet og afhjælpe defekten, hvorfor vi gerne vil forsøge at få en afklaring på denne sag - kontakt os derfor på info@yummiiyummii.com eller tlf. +45 61102133.

Kvalitet og god kundeservice

Super tilfreds med produktet fra YunmiiYummi.
Jeg har bestilt en termoflaske der fra - den store- som vi er SÅ glade for herhjemme. Flasken har er lækket design og jeg er VILD med den stofpose der følger med til opbevaring. Er plus for mig ved en termoflaske er at den kan holde væsken kold/varm og det vigtsige af alt, at den holder tæt. Dette lever flaksen op til.

Derudover har YummiiYummii en god kundeservice og hurtig levering. Jeg køber helt sikkert produkter derfra igen og giver dem min varmeste anbefaling.

22 de abril de 2020

Resposta da YUMMII YUMMII

Tusind tak for din anmeldelse og søde ord, Dohaa! Vi er glade for at I er glade for vores produkter 🌱

Bedste hilsner, Team YUMMII YUMMII

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er vild med min termoflaske fra…

Jeg er vild med min termoflaske fra Yummii Yummii :-) Jeg har primært brugt min termoflaske til koldt vand og vandet holder sig koldt hele formiddagen , så hver gang jeg har haft brug for en slurk har jeg fået dejligt køligt vand.
Flasken holder tæt, låget er let at skrue af og på og den medfølgende pose beskytter flasken under transport ..

21 de abril de 2020

Resposta da YUMMII YUMMII

Tak for din anmeldelse Dorthe! Det glæder os at du finder glæde i din termoflaske fra YUMMII YUMMII 🌱

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den er nem at have med rundt

Den er nem at have med rundt, har haft koldt smoothies i den og iskaffe, det fungerer godt, holder det dejligt koldt... og passende størrelse 😃 350 ml. Flaske.. og god at drikke af, ihvertfald kolde drikke😃 den varme drikke må vente lidt😃
Hurtigt levering, dejligt nemt.

21 de abril de 2020

Hej Lise,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌱

Uundværlig madkasse

Bæredygtighed er et centralt omdrejningspunkt i min livsstil, hvorfor jeg selvsagt er stor tilhænger af bæredygtige og miljøvenlige produkter. Af samme årsag er jeg efterhånden beriget med flere produkter fra Yummi Yummi, som jeg finder yderst anbefalelsesværdige, idet de i min hverdag er uundværlige. Jeg er særligt glad for Bento Box Medium, idet den - som følge af størrelsen - kan benyttes til både frugt, middagsmad og snacks. Virksomheden har hjertet med i alt, hvad de gør, hvorfor der tilmed ikke er en finger at sætte på hverken design, materiale eller funktionalitet. Jeg giver hermed mine varmeste anbefalinger.⭐️

19 de abril de 2020

Hej Caroline,

Tusind tak for din uddybende anmeldelse og de meget fine ord! Vi er glade for at du er glad for os og vores produkter 🌱

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nem bestilling og hurtig levering.

Nem bestilling og hurtig levering.
Bestilte en Bento box med 3 rum. Flot design og den holder maden frisk en hel dag i børnehaven. Kan klart anbefales.

17 de abril de 2020

Hej Anne,

Tak for dine fine ord! 🌱

Lækker bæredygtig kvalitet.

Lækker bæredygtig kvalitet.
Dejligt den er opdelt i 2 rum.
Super service. 🤗

17 de abril de 2020

Hej Lena,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌱

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God behandling af kunder. Hurtig rettelse og leveringe

Jeg har bestilt en termomadkasse hos Yummii Yummii, som var leveret næste dag. Men den var med en lille fejl. Så fik jeg en ny madkasse sent samme dag. En meget god service.

23 de setembro de 2019

Hejsa,

Mange tak for din fine anmedelse - Den er vi mega glade for her hos Yummii Yummii. Vi sætter pris på de 5 stjerner.

Du ønskes en dejlig dag
Vh // Yummii Yummii 🌱🌿👏

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais