Banner for Zappie

Zappie Avaliações 232

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onze kinderen vinden het tot nu toe superleuk (wij hebben 2 boxes gehad). Mijn kind van 8 kan het alleen met de stappenplan. Kind van 5 met wat bijstand. Het is voor ons ook leerrijk en makkelijk om d... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bij het maken van de schieters was er voor onze achtjarige wat verwarring over hoe ze een onderdeel moest steken…deed het omgekeerd en dan kon het geen elastiekjes afschieten. Dus hier even moeten he... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Great for learning to build and mechanics around the product. Fun end result. Instructions are easy to follow but not easy enough for kid to build it without any help. Still a bit complex. The ping po... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer leuke ervaring, mijn kleinzoon kan net lezen en leest de handleiding hardop, hij leert gestructureerd werken ( kijkt eerst na of alles er wel correct in zit. Maakt met onze hulp (supervisie) het... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de brinquedos infantis
  2. Fabricante de brinquedos

Bij Zappie geloven we dat elk kind een maker is. Daarom bezorgen we elke maand een verrassingsbox vol duurzaam en educatief speelgoed waarmee kinderen zelf hun eigen speelgoed bouwen. Van een coole vliegtuigschieter tot de draaikunst met verf, elke box combineert spel, wetenschap en techniek op een manier die kinderen uitdaagt én echt leuk vinden. Zappie is er voor ouders (en grootouders) die hun kinderen willen stimuleren om nieuwsgierig, creatief en zelfverzekerd te worden, zonder uren zelf iets te hoeven bedenken of materialen bij elkaar te zoeken. Alles wat je nodig hebt zit in de box: duurzame materialen, duidelijke stap-voor-stap instructies en leuke verhalen over onze wetenschap en techniek. Onze missie? Kinderen inspireren om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te ontdekken met hun handen. Zelf bouwen, experimenteren en spelen. Sluit je aan bij honderden ouders die maandelijks kiezen voor gemak, kwaliteit en plezier. Ontdek Zappie en maak van jouw kind een échte maker!

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

232 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Vlotte levering,(klein)kinderen zijn…

Vlotte levering,(klein)kinderen zijn enthousiast er aan begonnen.

14 de setembro de 2025

Resposta da Zappie

Wat leuk om te horen dat de (klein)kinderen er enthousiast mee aan de slag zijn gegaan! En fijn dat de levering vlot is verlopen. Bedankt voor je review, we hopen dat ze met veel plezier blijven bouwen en spelen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle en goede service toen een pakket…

Snelle en goede service toen een pakket niet afgeleverd was.

13 de setembro de 2025

Resposta da Zappie

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service! We vinden het belangrijk dat alles goed aankomt en lossen het graag snel op als er eens iets misgaat. Dank voor je vertrouwen!

groot succes

groot succes! neefje begon meteen met bouwen en vele vliegtuigjes schoten door de kamer

8 de setembro de 2025

Resposta da Zappie

Wat leuk om te horen dat het zo'n groot succes is! We zien het al helemaal voor ons: een kamer vol rondvliegende vliegtuigjes. Cool dat je neefje er zo enthousiast mee aan de slag ging!

Bedankt voor je mooie review!

Perfecte service

13 de setembro de 2025

Resposta da Zappie

Bedankt voor je mooie review! Bij Zappie doen we ons best om het voor ouders makkelijk te maken en kinderen iets te geven waar ze echt plezier aan beleven. Fijn om te horen dat de service zo goed is ervaren.

Het vliegtuigjesstappenplan

Het stappenplan was gemakkelijk en snel te doorlopen. De onderdelen waren goed te vinden en in elkaar te zetten. Zelfs het stappenplan van het vliegtuigje was met een beetje vouwhulp te doen voor onze oudste kleuter. Het spannen van het toestel vergt nog wat hulp, maar wat een plezier tijdens de zonnige dagen buiten. Wedstrijdjes zijn al gehouden. Benieuwd naar de volgende unboxing.
Ook fijn overigens dat er rekening wordt gehouden met eerdere bestellingen.

31 de agosto de 2025

Resposta da Zappie

Wat een leuke review, dankjewel!

Superleuk om te horen dat het stappenplan zo goed te volgen was (ook voor jullie oudste kleuter) en dat het vliegtuigje al voor wedstrijdjes heeft gezorgd. Dat is precies waar we het voor doen: bouwen, leren én vooral plezier maken!

En ja, we houden altijd rekening met eerdere bestellingen. We kijken ernaar uit om jullie binnenkort weer te verrassen bij de volgende unboxing.

Leuke boxen

Leuke boxen, redelijk goed door kinderen zelf in elkaar te zetten. Soms met een klein beetje hulp, maar het is wel echt hun projectje. Duidelijke uitleg en goede kwaliteit. Steviger dan ik had verwacht.

25 de agosto de 2025

Resposta da Zappie

Dankjewel voor je mooie woorden! Superleuk om te horen dat de boxen echt als “hun eigen projectje” voelen, dát is precies ons doel: kinderen laten bouwen en trots maken op wat ze zelf hebben gemaakt.

En fijn dat de kwaliteit je verrast heeft! We werken bewust met stevige, duurzame materialen.

Dankjewel!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Makkelijk in elkaar te zetten

Het pakket was er snel. Onze dochter wilde graag beginnen. We ontdekten dat er een fabricage fit in een video zat. We krijgen heel snel en nieuwe toegestuurd. Super service.
Wat onze dochter van 8 zo mooi vindt zijn de duidelijke plaatjes waardoor ze zonder hulp de vliegtuigschieter in elkaar heeft gezet.

24 de agosto de 2025

Resposta da Zappie

Wat een leuke review, bedankt dat je dit deelt! Fijn om te horen dat jullie dochter zo enthousiast aan de slag ging en het project helemaal zelf kon maken met de duidelijke plaatjes. Goed dat je ons wees op het foutje, en superfijn dat de nieuwe meteen is aangekomen. Heel veel plezier met de vliegtuigschieter!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle en verzorgde levering en erg…

Snelle en verzorgde levering en erg leuk product!

12 de agosto de 2025

Resposta da Zappie

Wat fijn om te horen, dankjewel!

We vinden het super dat je blij bent met de levering én de Zappiebox. We blijven ons best doen om elke maand een verrassende box te bezorgen.

Veel bouwplezier en tot de volgende!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De kinderen vinden de boxen erg leuk

De kinderen vinden de boxen erg leuk. De kinderen zijn al wel iets ouder, 7 en 9 jaar, maar hierdoor kunnen ze de box helemaal zelf in elkaar zetten. Leuk product, mooi geleverd en heel leuk om mee te spelen.

9 de agosto de 2025

Resposta da Zappie

Wat leuk om te horen dat jullie kids zo enthousiast zijn!
En tof dat ze het zelf al helemaal in elkaar kunnen zetten. Daar doen we het voor! Fijn dat het goed in de smaak valt, bedankt voor je leuke review!

Leuk pakket

Leuk pakket, wel erg prijzig.

30 de setembro de 2024

Resposta da Zappie

Wat fijn om te horen dat je het pakket leuk vond!

Ik begrijp dat je aangeeft dat de prijs wat hoog kan zijn. Daarom hebben we ook een voordelig abonnement: al vanaf 21,95 per box, inclusief verzending! Zo krijg je elke maand een verrassend én leerzaam bouwpakket in huis, van duurzaam premium berkenhout, geen plastic rommel.

Hopelijk tot snel bij Zappie!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Als mijn kleinzoon Ted (bijna 6 jaar)…

Als mijn kleinzoon Ted (bijna 6 jaar) zegt tijdens het bouwen ineens uit zichzelf ‘ahhh dit is toch echt genieten’ dan weet je dat je een gaaf product op de markt hebt gezet een vraagt ook gelijk wanneer komt het volgende pakketje….

12 de agosto de 2025

Resposta da Zappie

Hey Marjolein, We lezen deze review met een grote glimlach op ons gezicht, hier worden we blij van. Heel erg gaaf dat hij het zo leuk vindt en dat onze boxen in de smaak vallen. Veel plezier met de volgende pakketjes!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De box kwam mooi optijd en mijn zoon…

De box kwam mooi optijd en mijn zoon van negen wilde er het liefst meteen mee aan de slag. Helaas mocht dat pas de volgende ochtend. Hij zette de katapulten zelf in elkaar door het duidelijke voorbeeld. Hij vond dat erg interessant om te doen! Vervolgens speelde hij er de halve dag mee en nu nog pakt hij de katapulten geregeld om er met zijn broertje mee te spelen. Erg geslaagd dus!

3 de agosto de 2025

Resposta da Zappie

Dank je wel voor je review! Wat mooi dat je zoon meteen enthousiast was en zelf aan de slag ging met de katapulten. Fijn om te horen dat hij er ook na het bouwen nog vaak mee speelt, samen met zijn broertje. Dat is precies wat we willen bereiken.

Goede service!

De vliegtuigbox kwam binnen, dus mijn zoontje en ik wilde enthousiast aan het knutselen gaan beginnen. Helaas ontbrak het elastiek. Gebeld met zappie en de volgende dag werd een nieuwe box geleverd. En raad eens... er zaten nu 2 elastieken bij waardoor we nu 2 volledige vliegtuigschieters kunnen maken! Super tof! Bedankt voor het meedenken en de goede service!

14 de agosto de 2025
Avaliação não solicitada

Resposta da Zappie

Wat fijn om te horen dat jullie zo enthousiast aan de slag wilden, en dat het uiteindelijk zo goed is opgelost. Dank je wel voor je begrip en je positieve review. We blijven ons best doen om elke ervaring met Zappie leuk en zorgeloos te maken.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goede communicatie snel levering. Proefset is één van de minder interessante sets van de abonnement en dat vond ik een beetje jammer want dan wordt mijn kind minder enthousiast over de rest.

3 de agosto de 2025

Resposta da Zappie

Wat fijn om te horen dat je onze service en communicatie als positief hebt ervaren, dankjewel!

We waarderen je eerlijke feedback enorm, dit helpt ons om de proefset in de toekomst beter te laten aansluiten bij de verwachtingen van ouders én kinderen.

We begrijpen helemaal wat je bedoelt. We doen ons best om voor de proefbox een set te kiezen die goed laat zien wat Zappie te bieden heeft. Elke box is anders, maar altijd even zorgvuldig samengesteld, met uitdaging en plezier. We nemen je opmerking mee, want we willen natuurlijk dat de eerste kennismaking meteen nieuwsgierig maakt naar meer!

Nogmaals bedankt voor je review, en veel plezier met bouwen!

– Team Zappie

Bonding time

Mijn 6-jarige zoon vond het helemaal geweldig! En ik ook!
😇

26 de julho de 2025

Resposta da Zappie

Wat superleuk om te horen! Fantastisch dat jullie er samen zo van genoten hebben. Hopelijk bezorgen we jullie nog veel meer bouwplezier met Zappie!

Leuk

Leuk! Proefbox besteld en de kids een hoop plezier van beleefd

1 de agosto de 2025

Resposta da Zappie

Wat super om te horen dat jullie zoveel plezier hebben gehad met de proefbox.
Hopelijk smaakt het naar meer, want we hebben nog veel meer leuke boxen!

Leuke pakketjes

Leuke pakketjes. Makkelijk te maken en alles zit in het pakket! Dus ook leuk om mee te nemen en op locatie te bouwen.

22 de julho de 2025

Resposta da Zappie

Wat leuk om te horen! Dank voor je mooie review!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.