Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vandaag kaartjes gekocht en werd vrolijk geholpen door die aardige/vrolijke mevrouw achter de kassa. De mappen waren mooi aangevuld dus kon genoeg bekijken. Lekker praatje gehouden en gelachen Raa... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I was ordered 2 ETB, came perfect quality and 1-3 days like they said, i was there in person, so much stuff on load, most important, they have english/japanes cards, Soo i highly recomended this p... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb hele goede ervaringen met ZapToys zowel online als in de winkel. In de winkel is het goed geordend en daardoor, ondanks dat het vol is, overzichtelijk. Iets wat in Purmend was uitverkocht, was... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Brinquedos

Zaptoys gespecialiseerd in LEGO, Pokémon en Funko Pop!

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

194 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

AANRADER

Er werd precies gedaan wat er zou moeten gebeuren. Keurig afgeleverd en volgens mijn wensen!!! Hier zal ik zeker nog een keer iets pre orderen of bestellen!

18 de fevereiro de 2026

Top Winkel!

Geweldige winkel met geweldig personeel! Ik kom er ondertussen al een jaar of 3 en nog nooit een slechte ervaring gehad. Altijd goede producten en service.

17 de fevereiro de 2026

Gezellig

De mappen waren mooi aangevuld dus kon genoeg bekijken.
Lekker praatje gehouden en gelachen
Raad deze winkel zeer aan.

12 de novembro de 2025

Wat een verrassing

Afgelopen zondag voor het eerst in de winkel geweest met mijn kinderen. Wij zijn nog leek op het gebied vaan Pokemon. De mevrouw van de winkel nam uitgebreid de tijd om alles uit te leggen, zodat zelfs deze moeder nu wat van Pokemonkaartjes begrijpt. Ze hebben mooie mappen met losse kaartjes liggen, zodat we de favoriete pokemon konden uitkiezen. Wij komen zeker weer

26 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Helemaal niet klant vriendelijk

Helemaal niet klant vriendelijk. Verre van zelfs. Oude zuurpruim die liever met der zelf bezig is dan dat ze wilt verkopen

Update reactie, na reactie van de winkel.
U heeft helemaal niks uitgelegd dat is het probleem juist. Ik loop een rondje met mijn dochter en vraag vriendelijk of er nog meer lossen kaartjes waren. Het antwoord was snauwerig 'Ben ermee bezig'
Tjah bedoeld u dan dat ik even moet wachten of....
Ik hoorde nog achter mijn rug om tegen je collega zeggen 'make up your mind' maar dat had niet perse over ons hoeven gaan.
Maar als ik erna vraag of we dan misschien al mochten kijken krijg ik weer een snauw antwoord. 'NEE !
Pas om het moment dat ik de winkel verliet omdat je wel zag dat ik het apart vond kreeg ik pas een reactie dat het morgen ochtend klaar ligt.
Dus aub niet laten overkomen alsof u iets netjes heeft uitgelegd. Anders moet u even de camera beelden terug bekijken.
Ik kom speciaal even vanuit mijn werk met mijn dochter even kijken. U had ook de kaartjes er 10 min later in kunnen doen.
Zo niet had u dit beter op een aardige manier kunnen uitleggen. Dat heet klantvriendelijkheid.

25 de outubro de 2025
logotipo da Zaptoys

Resposta de Zaptoys

Beste Angelique,

Jammer dat u uw bezoek zo heeft ervaren, dat was uiteraard niet mijn bedoeling. Op dat moment was ik bezig met noodzakelijke werkzaamheden zodat alle klanten weer toegang zouden hebben tot het volledige assortiment. Ik heb uitgelegd dat dit de volgende dag gereed zou zijn.

Ik begrijp dat het vervelend en teleurstellend is als iets niet direct mogelijk is, maar soms is kort onderhoud nodig om de service voor iedereen te kunnen garanderen.

Chantel

Goede open communicatie

Goede open communicatie. Fijn contact en het is snel klaar gezet. Producten zijn netjes en zonder beschadigingen. Vriendelijke medewerkers.

24 de setembro de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.