Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Behagelig og rolig stemning. God dybdegående massage, kan klart mærke det har hjulpet når der lige går nogle dage efter sidste behandling og kroppen slapper af. Jeg har været afsted 2 gange nu og min... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Suzi var meget imødekommende og opmærksom på mine behov. Spurgte afklarende ind til hvad hun skulle fokusere på og hvor jeg havde 'ondt'. Desuden var Suzi meget opmærksom på at 'tilpasse' behandlingen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helle er en super behagelig kvinde, og det var tydeligt, at hun havde god erfaring. Jeg havde det meget bedre med min ryg efter behandlingen og har bestilt nye tider 👍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde massage i Aalborg med Kim. Han er en meget professionel massør. Han lyttede til mine behov og udførte dem. Jeg havde brug for at prøve en god massage i Danmark for at løsne spændinge... Ver mais

A empresa respondeu

4. Fisioterapeuta
  5. Clínica de Fisioterapia
  6. Massagista esportivo

Escrito pela empresa

Hos Zency er vi ikke kun massører – vi er specialister i velvære, energi og livsglæde. Vi er et fællesskab af nøje udvalgte, certificerede behandlere, der deler passionen for at skabe balance i både krop og sind. Vores klinikker findes lige dér, hvor du har brug for os – tæt på dig og din hverdag. Hos os handler det om dig. Derfor holder vi os løbende skarpe med videreuddannelse, nye teknikker og frisk viden. Alt sammen så du får en behandling, der mærkes – hver eneste gang. Vi glæder os til at se dig på briksen! Varme hilsner, Team Zency 🌿

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var fantastisk at få massage af…

Det var fantastisk at få massage af Julie. Havde ikke lige prøvet massage før, men oplevede det meget trygt og afslappende. Jeg havde det rigtig godt efter behandlingen. Kan varmt anbefale hende til andre.

13 de janeiro de 2026

Kære Anna Maria

Hvor er det dejligt at høre, at din første massageoplevelse hos Julie var så tryg og afslappende! 💆‍♀️ Tusind tak for din varme anbefaling – det betyder meget for os.

Morten fra Zency 🌿

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En helt igennem professionel massage

En helt igennem professionel massage, der gav mig det ønskede resultat for min ryg, der var skadet efter fald.

12 de janeiro de 2026

Kære Jørgen

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟 Det glæder os at høre, at massagen hjalp din ryg efter faldet og levede op til dine forventninger.

Morten fra Zency 💆‍♂️🌿

Wellnes

Rigtig god massage og hyggelig atmosfære. Behandler let at tale med.

9 de janeiro de 2026

Kære Lone

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊 Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med både massage og atmosfære.

Morten fra Zency 💆‍♀️✨

Dygtig og imødekommende

Carsten er fantastisk dygtig og imødekommende. Behagelige og rolige omgivelser - kan KLART anbefales

4 de janeiro de 2026

Kære Jesper

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med massage hos Carsten – han er virkelig dygtig og skaber en rolig atmosfære, hvor man kan slappe helt af 🙌

Morten fra Zency 💆‍♂️💚

Zency Hedehusene

Claus er virkelig dygtig og professionel. En grundig behandling der er 100% tilpasset de behov min krop specifikt har. Kan klart anbefale Claus. 1 time har gjort underværker og jeg kommer helt sikkert igen.

23 de dezembro de 2025

Kære Christine

Hvor er det dejligt at høre, at Claus i Hedehusene har gjort så stort et indtryk! 🙌
Vi er glade for, at behandlingen blev skræddersyet til netop dine behov – præcis sådan skal det være.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Morten fra Zency 💚💆‍♀️

God professionel oplevelse

19 de dezembro de 2025

Kære Heidi

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord 💚
Det glæder os, at du havde en professionel oplevelse med din massage – det er lige præcis dét, vi stræber efter hver gang.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Morten fra Zency 💆‍♂️✨

En rigtig god behandling

En rigtig god behandling, fik løsnet en del i skulder og lænd, glæder mig til næste gang

17 de dezembro de 2025

Kære Henrik

Tak for din anmeldelse og de fine ord om behandlingen 🙏
Det glæder os, at du fik løsnet op i skuldre og lænd – og at du allerede ser frem til næste gang! 💆‍♂️
Vi står klar til at tage godt imod dig igen 💚

Fantastisk massage

Fantastisk massage. Og dejligt at det er en der forstår ens smerter

16 de dezembro de 2025

Kære Henrik

Tusind tak for dine pæne ord og de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐
Det betyder meget for os, at du føler dig mødt og forstået – det er netop dét, massage handler om 💆‍♂️
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen! 😊

Morten fra Zency 💚

Professionel, imødekommende og grundig

Kit var grundig, yderst professionel, kom med gode råd og øvelser ift. Mine smerter. Ud over det, var hun meget imødekommende og det var var en rigtig god oplevelse.
Der var god information både inden, under og efter.

15 de dezembro de 2025

Kære Maria

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fine ord om Kit 💚
Det glæder os, at du oplevede både faglighed, grundighed og omsorg – og at informationen før, under og efter gav tryghed og værdi.
Vi håber, vi får lov at tage imod dig igen snart! 😊

Behagelig stemning

Behagelig stemning. Kompetent massage.

14 de dezembro de 2025

Kære Dorthe

Tusind tak for dine pæne ord 💚
Vi er glade for at høre, at du oplevede en behagelig stemning og fik en kompetent massage – det betyder meget for os! 😊

Skøn følelse

Jeg har en skøn følelse i mine skuldre

10 de dezembro de 2025

Kære Hanne 💚
Tusind tak for din fine anmeldelse – det glæder os meget, at du kan mærke forskellen i dine skuldre efter massagen 💆‍♀️✨
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget imødekommende og kompetent.

Meget imødekommende og kompetent.
Rigtig god til at forklare problematikkerne og hvad der kan gøres.
Rigtig god behandling.
Følte at jeg fik valuta for pengene.

Kære Preben 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du både følte dig godt behandlet og fik værdi for pengene 💆‍♂️✨
Vi sætter stor pris på, at du fremhæver vores faglighed og evne til at forklare tingene.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god til at lytte og ramme de…

Super god til at lytte og ramme de rigtige punkter og løse op for spændingerne - og effekten var tydelig med det samme.

Kære Peter 🙌
Tusind tak for dine rosende ord! Det betyder meget, at du oplevede effekt med det samme, og at behandlingen ramte præcis dér, hvor den skulle 💆‍♂️
Vi er glade for at kunne gøre en forskel.

Dejlig massage

Dejlig massage. Hjælper meget med de spændinger jeg har efter en låsning i ryggen.

Kære Peter 🙏
Tusind tak for din tilbagemelding! Det glæder os at høre, at massagen har hjulpet med spændingerne efter din låsning i ryggen. Massage kan virkelig gøre en forskel 💆‍♂️

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hjemmesiden fungerer IKKE

Hjemmesiden fungerer IKKE, I kan hverken kontaktes på tlf. ej heller kan jeg ombooke / aflyse min tid hos jer!!!?

Kære Helle,

Tak for samtalen i telefonen.

Jeg er ked af du havde problemer med at kontatkte os på telefonen i fredags.

Det er naturligvis vores ansvar. Vores udbyder af firmatelefoni, Relatel (en del af YouSee), oplevede problemer i fredags. Det kom op at køre i weekenden og vi er i dialog med dem for at finde ud af hvad fejlen var.

Du bør selvfølgelig altid kunne komme i kontakt med os. Du kan dog også altid:
- Skrive en mail til os
- Skriv direkte til behandleren
- Aflyse og ombooke gennem linket på din mail

Jeg ringede til dig 2 gange og indtalte besked på din svarer i fredags kl. 16 men fik desværre ikke fat på dig.

Jeg er ked af vi ikke kunne løse det i stedet.

Vi vil naturligvis kigge ind i om vi skal skifte udbyder af vores telefoni for at undgå sådanne tilfælde i fremtiden.

Rigtig glædelig december til dig.

De bedste hilsner Morten, Zency

Fantastisk oplevelse hos Aslak L. 🌟

God til at behandle og til at give permanent løsning 🤝

2 de dezembro de 2025

Kære Rivan 🌟
Tusind tak for din flotte anmeldelse af Aslak og din behandling hos Zency. Vi er glade for at høre, at du har oplevet en varig effekt – det er præcis det, vi stræber efter 💪

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Fantastic

It was all was my Body now need.
Very good and relaxing Session.
Thank you Linda

1 de dezembro de 2025

Dear Melanie 😊
Thank you so much for your kind words about Linda and your massage experience. We're truly happy to hear it was just what your body needed and that you left feeling relaxed and restored.

Warm regards
Morten from Zency

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hjalp mig væk med min skævhed i hoften…

Hjalp mig væk med min skævhed i hoften jeg havde fået mig, så nu har jeg ikke de problemer med udstrækning jeg havde i den ene side

1 de dezembro de 2025

Kære Brian 🙏
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at vi kunne hjælpe dig med skævheden i hoften og ubehaget ved udstrækning. Det er præcis sådan en forskel, vi stræber efter at gøre for hver eneste klient 💪

Virkelig god service

Jeg måtte aflyse i sidste øjeblik og var parat til at betale for behandlingen. Men Shahin forbarmede sig 😊og vi aftalte ny tid i februar, når han er tilbage.
Flot service !
De bedste hilsner, Arne

27 de novembro de 2025

Kære Arne 😊
Tak for din flotte anmeldelse – og for din forståelse og fleksibilitet. Shahin er både dygtig og godhjertet, og vi er glade for, at I allerede har en ny tid i kalenderen! Vi glæder os til at tage imod dig igen i februar 💆‍♂️

Morten fra Zency

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais