I ordered a newborn outfit online. It arrived late and was large enough for a 6 month old. It also did not come with the boots or beanie as the picture depicted on the website, but rather its expected... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Mooie nieuwe winkel en barst van de leuke kleurtjes! Charlien is altijd in de weer en kiest supertoffe collecties uit. Duurzaamheid is geen vage term maar door regelmatig een preloved sale te houden... Ver mais
TOP webshop/ Ik moet jammer genoeg 1 stuk retourneren wegens te kleine maat, maar werd zonder probleem aanvaard. Hele lieve dame waar ik zeker eens langsga om mijn stijl die retrotoets te geven! dikke... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
As pessoas também visitaram
Snelle en correcte service.
Vlotte bestelling via de overzichtelijke website van Retro Verso. Het pakje werd supersnel geleverd en was mooi en verzorgd ingepakt. Ik ben ook heel blij met de bestelling zelf, het betreft een heel mooi en kwalitatief bloesje. Daarnaast zat er een handgeschreven briefje bij om mij te bedanken voor mijn bestelling, dat vond ik zeer attent. Ik ben een zeer tevreden klant!
vlotte communicatie en vriendelijke…
vlotte communicatie en vriendelijke opvolging
Vriendelijke bediening
Fijne webwinkel.
Fijne webwinkel.
Alles netjes geleverd, binnen een paar dagen. Prima ingepakt, geen grote doos, met lief persoonlijk berichtje.
Blij mee
Een aanrader.
Snelle levering, mooie kleedjes en goede kwaliteit. De maten kloppen goed met de omschrijving bij de kleedjes.
Alles prima!
Mooie kleding en snelle verzending!
RETRO VERSO = TOP
Zeer snelle en correcte service. Kleedje en bomber waren ook exact zoals op de foto. Met een persoonlijke dank u wel van de zaakvoerster TOP!
Hele leuke winkel
Hele leuke winkel, prettige ervaring. Mooie kleren en veel keuze. Het zou nog leuker zijn als bepaalde merken ook maten maken/verkopen die groter zijn dan een 44.
bestelling kon op tijd opgehaald worden…
bestelling kon op tijd opgehaald worden in winkel.
Vriendelijke service
Perfecte levering van een perfecte handtas
Op een dinsdag, laat in de namiddag besteld. De dag erna was de koraalrode handtas reeds in mijn bezit, geleverd met bpost. Perfecte, enorm snelle dienstverlening. Retroverso heeft een prachtig aanbod. Klantvriendelijkheid staat centraal bij Charlien. Ik ben een tevreden klant en absoluut verliefd op mijn Kacie-tas.
Super vriendelijke dame !
Winkel waar je eens wat anders vindt…
Winkel waar je eens wat anders vindt dan bij de grote ketens. Prijs kwaliteit is prima. Advies en glimlach van de eigenares krijg je gratis. Een adresje waar ik zeker terug kom!! En kleuren!!
Leuke kledingwinkel met vriendelijke…
Leuke kledingwinkel met vriendelijke verkoopster, eigenaar
Alles bestens und sehr schnell
Alles bestens und sehr schnell! Kannte den Artikel (Rock) schon, war hier vor Ort aber in meiner Größe nicht mehr vorrätig, deswegen meine Bestellung hier.
Ik heb al een paar keer kledij besteld…
Ik heb al een paar keer kledij besteld bij Retro Verso en was telkens zeer tevreden over de service. Er zat ook elke keer een leuk berichtje bij.