Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Zitus är bara ett extrasteg mellan mig och leverantören. De kostar extra men tllför mig inget. Vid problem eller byte av levernantör blir det som hyresgäst: hyresvärden-Zitus-leverantören där Zitus ä... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

-5 stjärnor ger jag. Hade Telenor 1000/1000 tv grundutbud och ett telefonabonemang för 513 i månaden. Tv var gratis under mitt första år. Nu har dom dragit in det här skiten i fastigheten så nu blev j... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vid skrivande stund har jag och över 100 hushåll varit utan internet i 4 dagar. Zitius driftsida uppdateras sällan och med nära 0 till information. Dvs. när sidan ens går att nå, vilket den inte gör... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Zitius hyr in sig i olika stadsnät och betalar för transporten av 20–40 olika tjänsteleverantörer hem till ditt jack, alternativ två är att alla dessa leverantörer av tjänst hyr var och en sin fiber h... Ver mais

1,6

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

59 avaliações

Jag hatar Zitius

Jag hatar Zitius, under flera veckors tid har internet slutat fungera och det verkar aldrig bli en permanent lösning. Om det bara handlade om att byta bredband så skulle jag göra det men eftersom Zitius sköter stadsnätet så funkar inte det.

8 de maio de 2023

Varning för detta bolag!

Varning för detta bolag!
Nykvarnsbostäder har jätteproblem med detta bolag! Hyresgästerna blir drabbade av ständiga driftstörningar! Detta bolag struntar helt I att åtgärda problemet! Månaderna går och Nybo har anlitat detta riktigt usla bolag förgäves ! Anlita inte detta företag!

8 de maio de 2023

Dyra

Höjer priset för bredbandsleverantörer vilket gör att dom måste höja gentemot konsumenter. Zitius under all kritik, men så blir det när dom får ha monopol på marknaden.

18 de março de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi hade Luleås egna stadsnät innan…

Vi hade Luleås egna stadsnät innan Rikshem valde att byta till Zitius med resonemanget att "det ska öka valmöjligheterna bland konsumenterna" eller något annat komplett skitsnack. Vad var resultatet av bytet då? Visst, det fanns kanske några fler leverantörer att välja mellan, men priset gick från 0kr/månad till minst 400kr/månad för 100mbit. Samtidigt så gick lustigt nog kvalitén ner då uppkopplingen är ostabil och kan gå ner i timmar/dagar. Vi har just nu varit utan internet i nästan 2 dagar.

Så sjukt skrattretande att tjänsten som ingår "gratis" i hyran ligger på 1mbit/s. Är det år 2003?

25 de janeiro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Som dotterbolag till Telia är de under…

Som dotterbolag till Telia är de under all kritik!
Alla lägenheterna har fått fel nummer, vilket innebär att om de kopplar på en kund så kopplar de bort andra. Bredband2 kräver dator för att få fram mac adress och ipv4 adress. Telia behöver inget av det, men vill inte kontakta Zitius support. Det finns inget kontaktnummer, ingen mailadress.
Telia borde ta sig an dem igen och göra rätt! Uruselt!

17 de novembro de 2022

Fruktansvärt bolag

Fruktansvärt bolag! Meddelar aldrig om driftstörning sker, tar inget ansvar för att driftstörning sker, har inga kontaktuppgifter på hemsidan som fungerar, och har en absolut vedervärdigt kundbemötande. Är du bostadsrättsförening eller fastighetsägare - bli ALDRIG kund till detta skräpbolag.

27 de setembro de 2022

Riktigt uselt företag

Riktigt uselt företag
Blåser kunder på fiberilstallationer
Grävde inte ens ner kabeln utan tryckte endast ner den max en decimeter och skickade sedan en ordentlig faktura på det hårda arbetet

9 de março de 2022

Obefintlig support

Obefintlig support och ingen notis om driftstörningar vid två tillfällen då möss har tagit sig in Zitius uppenbarligen dåligt byggda fiberstationer. Det vore ju trevligt med information om när det senaste mössangreppet beräknas vara åtgärdat.....

25 de fevereiro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zitius och Fiber Till Alla kommer med lovnader de väljer att gå tillbaka på.

Zitius och Fiber Till Alla lovade när försäljaren var på dörren här för några år sen att det inte var något problem alls att beställa i efterhand för det var ju bara att skicka en montör.

Nu, när jag äntligen kan ta mig råd till att installera fiber från de, så får jag besked om att de inte har planer om att göra fler installationer här jag bor och jag blir då utan bredband *till trotts* för vad Zitius's försäljare ljög om.

Ingen hos Zitius verkar vara interessert i att hjälpa då de troligen skiter långt i båda egna löften- och i enskilda kunder. Varför heter det "Fiber Till Alla" när det i verkligheten enbart är fiber till de som Zitius väljer att installera hos?

Här är vad Zitius skriver när jag i dagsläget försöker beställa. Till tross för att de lovade att det inte skulle vara något problem alls.

Vad roligt att du är intresserad av en bredbandsanslutning
hos Zitius i Leveransperiod 2!

I dagsläget har vi inga aktiva säljkampanjer i ditt område.

Vår ambition är att så många som möjligt ska få tillgång till en snabb och stabil bredbandsanslutning. Även om vi inte kan erbjuda dig en idag ser vi över nya tekniska lösningar.

Vi hör av oss om en anslutning blir aktuell i framtiden.

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst här.

27 de outubro de 2021

Nej tack…

Internetabonnemangen är för dyra. De utnyttjar sin rätt som monopolförsäljare i vissa områden.

28 de junho de 2021

Zitius DHCP funkar ofta dåligt

Zitius DHCP funkar ofta dåligt, tyvärr.
I drygt 10 år har jag haft Bahnhof som leverantör för att jag gillar dem. Tyvärr är jag hänvisad till att använda Zitius fibernät, eftersom de är underleverantör till Bahnhof.
De gånger jag har driftstörningar, är det alltid samma fel. Zitius DHCP fungerar inte. Detta har jag påtalat vid flera tillfällen, men inget verkar ske för att åtgärda problemet.
Nu överväger jag att byta leverantör igen, fast det känns trist.

14 de abril de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dåliga bryr sig inte dugg vad man säger…

Dåliga bryr sig inte dugg vad man säger till dom. En sån enkel sak att bara sätta igång internet kunde dom inte göra. Och prata med dom får man inte göra då dom hänvisar till internetleverantör som hänvisar till zitius då det är dom som sätter igång det. Inte ens svårt för dom att göra det men dom verka inte ha någon arbetslust där överhuvudtaget och inte bry sig om sina kunder. Sätta igång internet tar nån minut för dom att göra men nej vänta ska man göra tills dom bestämmer sig för det och då pratar vi flera dagar

19 de fevereiro de 2021

Zitius

Dessa jobbar för Familjebostäder. De får jättemycket pengar för att allt inom nätverket m.m.av Familjebostäder som jag bor hos. Jag hade stora problem med att få TV och bredband. Så jag gick in på deras hemsida = Zitius. Sedan slussas man vidare till Zmarket. Trodde det var en gratis tjänst för det står inte vad jag kunde se iallafall att det skulle kosta något. Men sen kom det som ett plåster på såret. De skulle ha 25:-/månad står det i specifikationen. Så nu helt plötsligt måste jag betala ännu mer än vad det var tänkt. Jag måste kolla med Sappa TV om hur det är med denna avgift? Och jag kollade med Sappa TV och sa: det andra bolaget inte tog ut en avgift fast jag beställde även via Zmarket. Deras svar från Sappa TV: ja det är en service avgift som Zitius tar ut för att vi ska leverera Tv till dig. Wow snacka dålig stil då det faktiskt inte stod att de skulle ta en avgift. För då hade jag inte beställt via Zmarket utan köpt direkt från Sappa TV. För mig är 25:- väldigt mycket då jag har sjukersättning. Jag hade räknat ut hur mycket jag kommer att ha råd med. Alltså hur mycket exakt när det blir till ordinarie pris. Sappa TV hade nämligen kampanj. Men jag måste ju klara av att betala även efter en kampanj. Så uselt av både Zitius och även Sappa TV som inte var hjälpsamma och dessutom så var det så att de på Sappa TV skulle ha ringt tillbaka till mig men gjorde inte det. Så det var bara därför jag använde mig av Zmarket i första hand. Dessutom så är Sappa TV mycket stöddiga och tycker de är bättre på allt än vad du är. Så var de mot mig iallafall. Rekommenderar ingen av dem.

30 de novembro de 2020

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.