Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

ON-GE-LOOFLIJK waardeloze zoef 2 ramen robot. halfjaar ergernis noooooit enig resultaat en slechte service. GEKOCHT ECOVACS w2 omni pro 200 euro duurder maar wat een genot!!!!!!! Professioneel appa... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Direct bij het eerste gebruik deed de Zoef niet wat hij hoorde te doen. De klantenservice tweemaal een mail gestuurd, nooit reactie gehad. Geen aanrader.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

2 dagen voor t feest geeft cateraar geannuleerd - zoef zeer slecht bereikbaar (telefoon nr niet actief en andere telefoonnr's die via internet te vinden zijn, zijn niet actief of horen niet bij dit... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Op 7 juni 2019 een bestelling gedaan en direct moeten betalen via ideal. Op 10 juni heeft Zoef.com de bestelling geannuleerd. Het geld zou binnen drie werkdagen teruggestort worden. Heeft nog steeds n... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Empresa de buscas online

Informação fornecida por fontes externas variadas

Klanten die het gehele bestelproces doorlopen ontvangen van ons een reviewverzoek voor Kiyoh. Kijk ook daar eens, via onderstaande link, voor nog meer positieve ervaringen van klanten met ons bedrijf. https://www.kiyoh.nl/zoef_com/.

Informações de contato

1,1

Muito Ruim

O TrustScore é 1 de um total de 5

172 avaliações

Top geregeld!

Goede communicatie over mogelijkheid van aansluiten zodat juiste kabels bij verhuur van beamer worden meegeleverd. Alle vragen worden goed beantwoord per telefoon of email. Transport met koerier goed geregeld!

20 de junho de 2014
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

een teleurstelling

dartborden niet goed afgeleverd, kapotte afstandsmatten geen goede statieven, tafelvoetbal spellen waren vies en vuil.

Later probleem dartborden wel opgelost door Moonen maar dit ging niet vanzelf. Koste een hoop tijd en gezeur.

20 de junho de 2014

Beste John,

Bedankt voor de feedback en zoals we zojuist telefonisch hebben besproken, vinden we het vervelend dat de verwachting van de bestelling niet naar wens was bij de aflevering.

Fijn vinden we het te horen dat de oplossing die de leverancier heeft aangedragen en uitgevoerd er voor heeft gezorgd dat de bestelling uiteindelijk naar wens was. Uiteraard gaan we er mee aan de slag om dit in de toekomst te voorkomen al dan niet sneller op te lossen.

Zoals per mail gestuurd komen we vanuit Zoef.com hier nog bij u op terug.

snelle communicatie + prima beamer

Ik kon zonder meerkosten de beamer twee dagen tevoren ophalen.
Alleen het terugontvangen van de borgsom leverde enige vertraging op. Dat was met een enkel emailtje toch weer snel opgelost.

19 de junho de 2014

Nette service

Breed aanbod van producten, goede service en soepele leveringsinterval. Tevreden

12 de junho de 2014
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Prima

Materialen waren ok.
Champagne glazen geleverd onder de lippenstift, te vies! Het ophalen was top, levering daarentegen slecht. Geen service of hulp, zeer onhandige jongen.

4 de junho de 2014
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

In één woord geweldig!!!!

Mochten jullie bestek glazen borden enz. Gaan huren? Kunnen jullie beter bij de ZOEF gaan huren. Ze zijn de beste en ze brengen en halen de spullen weer op wat je gehuurd had. En je hoeft de spullen ook niet af te wassen. In de toekomst ga ik zeker vaker bij de Zoef spullen huren in één woord GEWELDIG!!!!

15 de maio de 2014
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

super makkelijk en goed geregeld

hoi beste zoef
als weer iets wil huren doe ik dat bij jullie
alleen moet je wel op letten dayt de levering goed gadaan word en niet bij mijn factuur adres
maar een mailtje en het word goed herstels super
tot de volgende keer

15 de maio de 2014

perfect geregeld

Afstemming was lastig online, maar telefonische service adequaat. Uiteindelijke service vanuit de verhuurder was prima!

Prima afhandeling!

Bierpullen gehuurd en ik zou deze zelf komen ophalen en terugbrengen op locatie Breda. Betaling gemakkelijk en nadat ik een vraag had gesteld de volgende dag netjes een antwoord.

Voor een eventuele volgende keer zeker weer een optie om via deze site opnieuw te huren.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Alles wat je nodig hebt, hebben zij!

Het was een prettige ervaring. Met de order ging het biet direct goed. Als je iets ziet op de site, dan komt het van een andere leverancier bv buiten de stad. Dat verandert soms je product, maar gelukkig lost de klantenservice dat goed op door met je mee te denken! Ook de partners waar Zoef mee samenwerkt zijn erg aardig en servicegericht!

Beste Figen,
bedankt voor uw reactie. Wij werken met verschillende leveranciers en zoeken zo altijd de meeste ideale order bij elkaar in het voordeel van de klant. Soms kan een artikel afwijken maar dat bespreken wij altijd met de klant om een optimaal resultaat te krijgen. We zien u graag weer terug
mvg zoef.com

Prima

Zou 5 sterren zijn geweest als de afstand tot het afhaalpunt kleiner was geweest

8 de abril de 2014
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goede, goedkope en snelle service

Goede en snelle service, wel vond ik het wat vreemd dat de borg pas enkele dagen na inleveren van het product pas werd teruggestort op mijn bankrekening.

18 de março de 2014

Beste Fanny,
bedankt voor uw review en fijn dat u zo tevreden bent. Wij storten de borg binnen 7 werkdagen terug. Helaas kunnen wij dit niet sneller.
mvg zoef.com

Uitstekend geregeld!

Het boeken, ophalen en terugbrengen ging uitermate snel en praktisch!
De sneeuwketingen zagen er goed uit. Keurig verpakt en de handleiding was ook nog (goed leesbaar) aanwezig.

9 de março de 2014
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.