Veja o que dizem as avaliações
Een kleine 14 dagen na mijn bestelling op internet leverden 2 uiterst vriendelijke mannen alles netjes af. Alles was tot in de puntjes voorbereid en al een groot deel van de onderdelen was reeds... Ver mais
Detalhes da empresa
ZonnepanelenMetStekker.be maakt zonne-energie eenvoudig en toegankelijk voor iedereen. Wij zijn gespecialiseerd in plug-and-play zonnepanelen die je zelf kan installeren, zonder ingewikkelde werken of dure installateurs. Onze missie is om duurzame energie betaalbaar en laagdrempelig te maken, zodat iedereen kan besparen op zijn energiefactuur. Onze sets bestaan uit hoogwaardige zonnepanelen en gebruiksvriendelijke micro-omvormers die je eenvoudig aansluit via een stopcontact. Dit betekent dat je binnen korte tijd zelf groene energie kan opwekken, zonder technische kennis. Dankzij onze duidelijke handleidingen en persoonlijke ondersteuning begeleiden we je stap voor stap bij de installatie. Transparantie en klanttevredenheid staan bij ons centraal. We bieden eerlijke prijzen, snelle levering (2-5 werkdagen) en een vlotte service. Heb je vragen? Dan staat ons team klaar om je verder te helpen via mail of advies op maat. Daarnaast kan je op onze website eenvoudig jouw opbrengst en terugverdientijd simuleren, zodat je perfect weet wat je kan verwachten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Of je nu een appartement, huurwoning of huis hebt: met ZonnepanelenMetStekker.be zet je snel en eenvoudig de stap naar duurzame energie.
Informações de contato
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super vlot!
Na een eerste telefonisch contact zijn ze het na drie dagen komen installeren. Alles verliep zeer vlot! Mijn situatie had nog een extra verlengsnoer nodig maar dit was allemaal op voorhand duidelijk besproken geweest. Echt een aanrader!
Laat de zon maar schijnen.
Goede contact met de klant voor levering. Snelle levering. Zeer behulpzaam bij het leveren. Goede informatie gekregen van de installatie. Klein probleempje gehad met de wifi installatie maar geholpen en in orde. Fout lag bij mij.
Plug & Play thuisbatterij
Goed advies en goede uitleg mbt de thuisbatterij. Installatie ook zoals afgesproken en tip top in orde. Kortom, heel tevreden over mijn aankoop!
Aanrader!
Erg tevreden over de samenwerking met deze vakmannen. Zowel communicatie vooraf als installatie verliepen erg vriendelijk en zeer vlot.
Een set plug in besteld en een…
Een set plug in besteld en een batterij. Vlotte levering, heel veel uitleg en hulp gekregen van 2 jonge, enthousiaste mensen. Men mag altijd bellen, niks is hun teveel. Doe zo voort😉.
Echt een aanrader!!!
2 sets plug & play panelen besteld en…
2 sets plug & play panelen besteld en ben er echt content van! Service was heel goed en de montage ging super gemakkelijk. De app installeren was iets moeilijker, maar hiervoor hebben ze mij goed geholpen. Dus zeker een 10/10 voor de service
Ondertussen hun nieuwe batterij besteld, kijk er al naar uit om die te ontvangen!
Top service
Top service, waren zeer vriendelijk en weten waar ze mee bezig waren.
Super tevreden over de samenwerking
Super tevreden over de samenwerking. Geeft ook eerlijk advies ook wanneer het eventueel niet mogelijk is om zonnenpanelen te plaatsen. Graag had ik de panelen op mijn garage willen plaatsen maar door de aanwezigheid van veel schaduw van bomen hebben we samen een andere oplossing gevonden.
Top product en service
Top! Die mannen leveren zelf hen producten en weten wat ze verkopen. Leggen alles tot op de puntjes uit al wijst het wel zich zelf uit. Ook na verkoop blijven ze dezelfde service verlenen en zijn ze makkelijk te bereiken via WhatsApp. Laat de zon maar schijnen!🌞
Wat een fijne ervaring
Wat een fijne ervaring. Alles is kei vlot verlopen. Super goede service en vriendelijke mensen. Ik ben tevreden! Zeker aanrader.
2 zeer vriendelijke heren
2 zeer vriendelijke heren. De installatie van de panelen ging vlot.De installatie van de app was wat moeilijker, maar de begeleiding achteraf was prima.
Een kleine 14 dagen na mijn bestelling…
Alles was tot in de puntjes voorbereid en al een groot deel van de onderdelen was reeds voorgemonteerd.
Enkel het installeren van de app lukte niet. Dit probleem lag echter bij mijn internet provider.
Ben tot hiertoe meer dan tevreden over mijn aankoop. Dit mede dankzij de aankoopprijs ,de exellente naverkoopservice en de nu perfect werkende app.
Zeer goede cervice
Zeer goede cervice, eerlijke handelaar met oog voor de klant👍
eigenaars kwamen de panelen zelf …
eigenaars kwamen de panelen zelf afleveren met meteen al wat extra uitleg en tips erbij.Het installeren van de appvond ik wat ingewikkeld maar kreeg volledige telefonische support.Als de panelen zo goed zijn als de service heb ik een goede koop gedaan;Bedankt
Goede service. De panelen 800 w met omvormer doen goed dienst, ook al zijn ze praktisch horizontaal gemonteerd.
ik wis niet hoe het moest maar ze…
ik wis niet hoe het moest maar ze hebben mij uitleg
gegeven hoe het moest doen veel uitleg gekregen
zelf na de levering nog uitleg zeer vriendelijk
goed service
Zeer vriendelijke en professionele…
Zeer vriendelijke en professionele medewerkers. Flexibel bij levering.
Zonnepanelen zo geïnstalleerd en de paar vragen die ik had onmiddellijk telefonisch beantwoord.
Bedankt.
Top verkopers zowel tijdens of na…
Top verkopers zowel tijdens of na verkoop goede service zeker een aanrader
Prima service
Snelle levering. Goede prijs-kwaliteit. Zeer goede service! Vriendelijke en behulpzame mensen. Aanrader!
Vlotte service
Vlotte service. Dit zowel via e-mail ( WhatsApp) als telefonisch.
Zeer gemakkelijk te installeren.