Zoopark Avaliações 36

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Umulige at komme igennem til pr tlf og svarer heller ikke på emails Vi havde nogle spørgsmål inden vores planlagte tur til Zoopark, men pga den manglende kundeservice har vi nu ændret vores des... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dejligt at se dyrene har god plads. Jeg var positiv overrasket over parken. En meget hyggelig zoo park som helt klart er turen værd. Meget flink personale også.

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Vi hyggede os

Vi hyggede os, lidt for dyrt, men underholdende, Fik en snak med dyrepasserne. På en solskinsdag er der gode stole og borde. tigeren Rejer var inaktiv, men reagerede på vores kald. Fedt at den har så stort sted. Stor legeplads. Spændene hovedindgang, klapperslangen var skræmmede, Jeg var inde hos kamelen, pas på med det, den er hurtig til at komme over til jer. Pengene værd, men stadig lidt for dyrt.

5 de julho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi havde virkelig glædet os til at…

Vi havde virkelig glædet os til at skulle have en hyggelig dag, og endte med at blive super skuffet, både over "parken" eller hvad man skal kalde det, at kalde det en park er en stor overdrivelse, og så alle de penge vi har brugt på absolut INGENTING!!! det hele er simpelthen så slidt og falde færdigt, og stortset ingen dyr, simpelthen så sørgeligt.At de kan være sig selv bekendt at tage måsen på folk der kommer i god tro for at få en dejlig dag, og så kommer man ind til det mest sørgelige vi nogensinde har set. Dårligste oplevelse til dato!!

Hvis i vil have et godt råd, så hold jer laaaangt væk!!

3 de agosto de 2024

Rigtig hyggelig lille park

Rigtig hyggelig lille park! Min datter på 2 år nød virkelig dagen og parken havde en god størrelse til hende. Mange muligheder for at spise medbragte madpakker og en fin legeplads. Vi kommer helt sikkert igen 😊

4 de agosto de 2023
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vi havde Virkelig en skøn tur..

Vi havde Virkelig en skøn tur... dyrene var søde og opsøgende for lidt nus og godter som vi havde købt ved indgangen...( dyrefodder) dyrene havde fået større områder at være på end da vi var der for 13 år siden... en klar forbedring for dyrene... der var også kommet en del siddepladser og legepladsen var bestem populær blandt børnene.. personalet var søde og imødekommende... vi var så heldige at være der da der skulle fodres kameler og næsebjørne... der fortalte personalet lystigt om dyrene og oplevelser de havde haft med dem... det var ret hyggeligt.... vi kommer helt klart igen inden længe...de små penge betaler vi gerne for at få en hel dag med kerneminder

25 de julho de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Trist oplevelse

Slidte bure, små indhegninger uden natur til dyrene og en nedslidt legeplads. Kun få dyr til den pris. Det kunne vi have oplevet på en besøgsgård gratis.

4 de julho de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En af de bedste zoo-oplevelser længe

En af de bedste zoo-oplevelser længe. Især tiger-anlæget er I særklasse det bedste af sin art, vi har set. Stort anlæg med smukke, aktive og velpassede dyr. Super legeplads. Dejligt madpakke område. Venligt personale og en meget kærlig kamel

11 de setembro de 2021

Hyggeligt lille sted

Hyggeligt lille sted , og hyggeligt sted for børn da du kan komme i kontakt med mange af dyrene. Dyrene har det godt her. Et sted jeg vil komme igen. Man kan side og nyde sin mad pakke lige ud til tigerne. Og meget hyggelig butik. Det er flot af en mand kan bygge sådan et sted op uden nogle form for støtte . Godt gået.

17 de julho de 2021

Spild af penge !!

Super skuffende oplevelse. Meget nedslidt og sørgerligt. Dyrene lignede heller ikke nogen der trives. Kaninen som var alene havde så lange negle den næsten ikke kunne gå, og buret den var i, var bare udtørret jord, uden skyggen af græs 😞

1 de maio de 2021

Glimrende lille zoo.

Vi har lige været der for første gang. Men ikke sidste. Vores børn elsker stedet. Hyggelig at kigge lidt på dyr
Mens legepladsen kunne bruges når der skulle pause til. Vi var der i 4,5-5 timer og børnene var ikke trætte af at være der, de ville ikke hjem👍🏼
Note : rigtigt godt personale, der tag sig tid til at svare på spørgsmål om dyrene.

31 de março de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fem stjerner er slet ikke nok!

Fem stjerner er slet ikke nok!
Der er en ting som er helt sikkert - Corona tiderne får os til at slå øjnene op for det vi har lige i baghaven.
Og sikke en baghave :-)

Halloween var vores kald - vi havde hørt så meget om ZooParks forkærlighed for denne højtid og valgte derfor at hoppe i kostumer og suse der ned af.
WAUUUWWWW - nøj hvor var der givet hele armen. Hele parken har et stort Halloween mekka og vi kunne næsten ikke komme der fra!

Ejeren var passioneret og et utrolig inspirerende menneske - der tydeligvis brændte for at hans dyrepark. De smukkeste tiger, kamelen Bent (such a beauty) og de nuttede alpaca'er <3

ZooPark vi kommer igen og vi glæder os til at følge jeres udvikling!!!

3 de março de 2021

Lille hyggelig park

Lille hyggelig park, etisk flot. Vi nød at være der, godt være at nogen ikke syntes der er nok dyr, men vi var der i 3 timer og nød det hele. Vi glæder os til at følge udviklingen i parken. Selv på en regnvejrsdag nød vi dyrene. Vi køber klart sæsonkort til den næste sæson.

4 de setembro de 2020
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

For få skyggesteder, - men vi havde en dejlig dag.

Var der i dag med to af vore børnebørn. De hyggede sig - uagtet at der var 30 grader i skyggen. Dyrene var af samme grund lidt dvaske.
Men vi endte med at veksle vores billet til årskort., - så vi kan tage flere børnebørn med derned.
Den sidste stjerne får I når der er etableret flere skyggesteder, til både dyr og publikum. Tak for en hyggelig dag.

15 de agosto de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dyremishandling er det eneste jeg kan…

Dyremishandling er det eneste jeg kan kommentere om dette sted. Blev desværre først bekendt med det efter jeg havde besøgt stedet. Men dyr i for små bure, de få de havde, intet med en rigtig zoologisk have at gøre. efter en halv time havde vi været rundt og se det hele, stedet lignede en losseplads. tyveri at tage penge for den oplevelse.
Se også artiklen på mediet Heartbeats: "Øjenvidne-fra-zoopark-i-naestved-han-loeb-rundt-paa-en-vold-og-skoed-efter-levende-grisene"
Jeg kan desværre ikke få lov til ay sætte linket ind af Trustpilot

15 de julho de 2020

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais