Ik heb hier ongeveer 6 jaar geleden mijn eerste dekbedden zonder overtrek gekocht. Deze zijn nog steeds in super staat, ondanks dat ze elke week de was en (in de winter) de droger in gaan. In de zomer... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Na enige aarzeling toch besloten om twee dekbedden met vaste overtrek patroon Nora te bestellen. Het werd snel geleverd en bleek een goede keuze te zijn, vederlicht maar toch aangenaam warm. En wat ee... Ver mais
Ik vind de dekbedden fantastisch alleen jammer dat er geen nieuwe kleuren op prints op de site komen . Het is steeds de zelfde dekbedden. Verder goed te spreken over de kwaliteit en service
Precies op maat,materiaal ademend ook ideaal bij transpiratie en niet te glad zodat je jezelf makkelijker om kunt draaien.Erg hygiënisch uiteraard,stevige rits met beschermflap.Topproduct.
Detalhes da empresa
Sobre Zorgmatras
Om een matras te beschermen tegen bijvoorbeeld incontinentie, bedplassen of huisstofmijten kunt u bij Zorgmatras.com terecht voor een matrasbeschermer waterdicht, wasbare onderlegger of een Waterdicht hoeslaken.
Verder bieden wij nog oplossingen bij nachtzweten zoals bijvoorbeeld een gekoeld matras of een koel kussen of een anti transpiratie matrastopper.
Informações de contato
Vogelzankweg 159, 6374AC, Landgraaf, Holanda
- 045 511 38 88
- klantenservice@zorgmatras.com
- zorgmatras.com
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ik vond het heel fijn dat ze zich aan…
Ik vond het heel fijn dat ze zich aan de afspraken hielden
Heb gekozen voor het 4…
Heb gekozen voor het 4 seizoensdekbed.Superfijn en warm dekbed zonder overtrek.makkelijk aan elkaar te bevestigen met drukkers zodat ze niet van elkaar af glijden.Zeker aan te raden.
Hele snelle levering en goede kwaliteit…
Hele snelle levering en goede kwaliteit dekbed.
Blij met 4 seizoenen dekbed.
Snelle levering en product voldoet helemaal aan de verwachtingen.
Het pakketje kwam zonder doos maar…
Het pakketje kwam zonder doos maar ingepakt in een zeer dunne plastic zak. De hoes was hierdoor kwetsbaar voor evt schade, perforatie of gat of scheur op te lopen tijdens de verzending reis.
Hoes past perfect om matras en tijd zal het nodig hebben om te weten of ik inderdaad vd bedwantsen af ben

Resposta da Zorgmatras
Mooi dekbed van goede kwaliteit!
Ik had een mailtje gekregen na een…
Ik had een mailtje gekregen na een aankoop dat ik gewonnen had en iets uit mocht zoeken op de site.
Net is mijn kado bezorgd.
Ontzettend bedankt Zorg matras!.
Miranda
Ik had onderliggers gekocht anti slip…
Ik had onderliggers gekocht anti slip omdat mijn topper verscchuift .. en hij verschuifd nog . Ik zie geen verschil ... het is dat me vroend de verpakking heeft weggegooid anders had ik ze teruggestuurd .. want goedkoop waren ze ook niet
Gr
Chantal

Resposta da Zorgmatras
Ziet er mooi uit verdergaan ik het nog…
Ziet er mooi uit verdergaan ik het nog niet beoordelen,is straks voor de caravan
Ik ben heel blij met mijn waterdichte…
Ik ben heel blij met mijn waterdichte matrasbeschermer. Ik heb deze aangeschaft omdat mijn kat een beetje in bed plast op het moment en ik niet wil dat dat doortrekt tot in het matras.
Ik heb de hoes laatst op 60 graden gewassen en dit ging heel goed!

Resposta da Zorgmatras
Ligt goed en zeer snel geleverd
Prima product met snelle levering
Snelle levering, prima product!
Erg blij met de dekbedden zonder overtrek. Ook fijn dat slopen in dezelfde kleur besteld kunnen worden.
Grootste maat dekbed past goed in 9kg wasmachine, in droger snel droog.
Netjes en volgens afspraak geleverd.
Binnen 1 dag keurig bezorgd
Betrouwbaar bedrijf met vriendelijke…
Betrouwbaar bedrijf met vriendelijke adequate klantenservice
Super netjes en snel geleverd..
Super netjes en snel geleverd..
En hele fijne 4 seizoenen lazy dekbed
Goede aankoop
Allereerst de snelle levering, binnen 24 uur. Na het openmaken van het pakket de dekbedden even laten "ademen" zodat ze dikker werden. Het zijn fijne dekbedden, niet te zwaar en warm genoeg.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.