Zorgmatras Avaliações 1.361

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb hier ongeveer 6 jaar geleden mijn eerste dekbedden zonder overtrek gekocht. Deze zijn nog steeds in super staat, ondanks dat ze elke week de was en (in de winter) de droger in gaan. In de zomer... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na enige aarzeling toch besloten om twee dekbedden met vaste overtrek patroon Nora te bestellen. Het werd snel geleverd en bleek een goede keuze te zijn, vederlicht maar toch aangenaam warm. En wat ee... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik vind de dekbedden fantastisch alleen jammer dat er geen nieuwe kleuren op prints op de site komen . Het is steeds de zelfde dekbedden. Verder goed te spreken over de kwaliteit en service

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Precies op maat,materiaal ademend ook ideaal bij transpiratie en niet te glad zodat je jezelf makkelijker om kunt draaien.Erg hygiënisch uiteraard,stevige rits met beschermflap.Topproduct.

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis para Quartos

Sobre Zorgmatras

Zorgmatras.com bied kwalitatief hoogwaardige (zorg)producten aan voor rondom het bed en de slaapkamer. Veel producten worden op bestelling geproduceerd en op maat geleverd voor de klant. Klanten service staat hoog in het vaandel bij zorgmatras.com. Veel verkochte producten zijn een dekbed zonder overtrek Ideaal voor mensen met reuma of andere klachten waardoor een dekbed overtrekken een moeilijke klus is.

Om een matras te beschermen tegen bijvoorbeeld incontinentie, bedplassen of huisstofmijten kunt u bij Zorgmatras.com terecht voor een matrasbeschermer waterdicht, wasbare onderlegger of een Waterdicht hoeslaken.

Verder bieden wij nog oplossingen bij nachtzweten zoals bijvoorbeeld een gekoeld matras of een koel kussen of een anti transpiratie matrastopper.

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Erg tevreden met dekbed zonder hoes, goede kwaliteit.

Erg tevreden met het dekbed zonder hoes wat ik een paar weken geleden heb gekocht.
Ondanks dat het een synthetisch dekbed is voelt hij als katoen, niet te warm of te koud en prachtige slopen. Het blijft ook mooi na het wassen.

Contact met Zorgmatras was ook persoonlijk en vriendelijk.
Aanrader!!! Binnenkort ga ik nog een dekbed zonder hoes aanschaffen bij Zorgmatras.

Na een slechte ervaring met de kwaliteit van een dekbed wat ik eerder had gekocht bij Zelesta ga ik daar nooit meer terug. Ik ben blij dat Zorgmatras wel goede kwaliteit levert.

6 de novembro de 2025

Snelle levering, goed product

Nadat ik na bestraling en chemo zo’n last van maagzuur kreeg en niet meer kon slapen het reflux kussen van zorgmatras gekocht, maandag besteld en dinsdag in huis, dus supersnel!
En het doet ook nog wat het zou moeten doen dus ik ben een zeer tevreden klant

27 de outubro de 2025

Zeer goede ervaring opgedaan

Zeer goede ervaring opgedaan. De hoes is iets kleiner geleverd dan besteld, maar is perfect.

3 de outubro de 2025

Beste van Dalen,

Bedankt voor de goede review, vermoedelijk stond er een confectiemaat op de hoes die u besteld heeft, als deze perfect past is hij op de juiste afmeting geproduceerd.

Geen jeuk momenteel

Geen jeuk momenteel

3 de outubro de 2025

Beste Hendrina Rietveld,

Hartelijk dank voor de positieve beoordeling!
Goed om te horen dat het product doet wat het moet doen.

Met vriendelijke roet,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prima geleverd alleen jammer dat het…

Prima geleverd alleen jammer dat het waslabel aan de bovenzijde zit genaait, wat niet zo prettig is ik heb hem weggeknipt.
Ze kunnen hem beter bij het voeteneinde er aan bevestigen dan heb je er geen last van tijdens het slapen. Verder een mooi en goed dekbed.

30 de setembro de 2025

Beste P van Zuidam,

Bedankt voor uw feedback, we gaan dit controleren en doorgeven aan de productie om hiermee onze producten verbeteren.

Dekbed zonder overtrek

Ik had wat problemen met mijn dekbed, contact gehad met zorgmatras en krijg zonder enig probleem een nieuw dekbed. Alle lof voor de vriendelijkheid waarmee ik werd behandeld

16 de outubro de 2025

Beste Riet van Berkel,

Bedankt voor uw goede review.
Wij hechten veel waarde aan onze klantenservice en proberen daarom altijd om klachten en problemen zo snel mogelijk naar volle tevredenheid op te lossen.

Team Zorgmatras.com

Netjes

Bezorging was snel

29 de setembro de 2025

Beste Sjanie,

Hartelijk dank voor de positieve feedback!

Kan het echt aanbevelen

Heel tevreden over geleverde product (dekbed zonder overtrek).
Levering is binnen de gestelde termijn. Goede informatie. Ook na je bestelling en betaling wordt je vriendelijk te woord gestaan en afspraak wordt direct gerealiseerd.

29 de setembro de 2025

Beste MEVH,

Hartelijk dank voor de goede beoordeling!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Twijfels over service

Tot op heden ben ik tevreden over het bestelde product.
Maar om nu te vragen om een review op 17 september terwijl het product op 16-9 besteld is geeft mij het gevoel dat je de klant niet serieus neemt maar enkel op goede scores uit bent.

Verder heb ik op 3 oktober een vraag gesteld via het contact formulier, per mail heb ik ook een bevestiging ontvangen dat deze is aangekomen.

Een antwoord heb ik nog niet mogen ontvangen t/m vandaag 12 oktober helaas.

Zogezegd ben ik tot op heden tevreden over het product, ik heb echter mijn twijfels mocht er iets mis zijn met de zending dat je dan adequaat geholpen wordt

12 de outubro de 2025

Beste Joep Krijnen,

Bedankt voor uw feedback.
U heeft inderdaad gelijk dat het reviewverzoek te snel verzonden wordt, we hebben dit dan ook direct aangepast.

Ons contactformulier heeft op het moment een storing waar aan gewerkt wordt, het lijkt voor u goed te werken echter komen de berichten helaas niet bij ons door en het is niet mogelijk om dit tijdelijk uit te zetten.
We proberen dit z.s.m. op te lossen.

Echter als u via de chatservice, email of telefoon contact met ons opneemt kunnen wij u direct helpen.

We nemen uw feedback mee om onze service en webshop te verbeteren.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hele duidelijke antwoorden bij vragen.

Hele duidelijke antwoorden bij klantenservice, dat is fijn dan weet je waar je aan toe bent.

1 de outubro de 2025

Beste Henderika,

Hartelijk dank voor de positieve feedback!

Tot nu toe Dik tevreden

Tot nu toe Dik tevreden. Mijn vrouw en ik vinden het allebei een heerlijk dekbed om onder te slapen. Nu alleen nog afwachten hoe het dekbed zich houdt na een paar keer wassen. Hopelijk blijft het zoals het nu is. We hebben speciaal de ballen voor in de Droger erbij besteld. Dus aan ons ligt het niet. M.vr.Gr. Ad Cok.

2 de outubro de 2025

Beste Ad Cok,

Hartelijk dank voor de uitgebreide feedback, goed om te horen dat alles goed bevalt.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Super dekbed

Het zijn heerlijke dekbedden je slaapt er goed onder niet te warm en niet te koud.
Ook is het materiaal zeer licht en voelt goed op de huid.

2 de outubro de 2025

Beste Jan van der Laan,

Fijn om te lezen dat de dekbedden goed bevallen.

Team Zorgmatras

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.