Okej Men tycker utbudet av val är för dåligt. Kanske man kunde få med mer lokala företag eftersom det är många kommuner som väljer att ge det. Eller att det hade gått att använda direkt i butike... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jag har ju inte använt presentkortet än. Det skulle vara bra om Intersport också fanns med bland butikerna eller att det skulle vara bra att kunna använda presentkortet i ett centrum typ Skärholmen
Det var lätt att beställa när man hittade en vara som gick att köpa för summan vi fått. Det hade varit bättre om det går att köpa presentkortet på valfritt belopp. Vi hade 250 kr att köpa för men fler... Ver mais
Ja fick den av mitt företag som pensions present. Ni var snabba att skicka den till mig. Jag har inte använt den än. Ni har lång tid för att jag kan använda den, tack.
Detalhes da empresa
Zupergift är presentkortet för alla tillfällen och den perfekta presenten. Med en Zupergift kan du välja och vraka mellan mängder av kända varumärken inom olika kategorier. Ett presentkort med många valmöjligheter! Zupergift är en uppskattad present av gammal som ung då mottagaren själv får välja och vraka bland en mängd kända varumärken såsom Zalando, Interflora, H&M, CDON, Filmstaden, Stadium, Lekia, Akademibokhandeln och många fler. Valfriheten med en Zupergift gör presentkortet till en uppskattad gåva till alla målgrupper vid alla tillfällen.
Informações de contato
Suécia
- zupergift.com
Det är jätte svårt att ta fram koden.
Det är jätte svårt att ta fram koden.
Det är tråkigt att man måste välja en affär.
Det är inte roligt t.o.m för personalen ,som dom inte vet hur den fungerar.
Det skulle vara roligare om det är bara att lösa in present kortet direkt när man kommer till en affär och i så fall om det finns pengar över , kan vara mycket glädjande om man kan handla med samma kortet på 2 eller tre affärer om det är tillräckligt med pengar som jag fick.
Det är mycket krångligare än jag trodde.
Jag har ge många såna , men från och med nu , ska inte ge mer , eftersom det är bara problem för dom man tycker om.
Så krångligt och dåligt efter 4 försök…
Så krångligt och dåligt efter 4 försök att få min julklapp gav jag upp så det blev ingen julklapp till mig
Har inte fått några presentkort
Har inte fått några presentkort. Det finns inte heller så bra utbud av presentkort att välja på.
Fick bra och snabb hjälp med att rätta…
Fick bra och snabb hjälp med att rätta till e felaktigt registrerad mejladress. Även hjälp med hur gå vidare
Okej
Okej
Men tycker utbudet av val är för dåligt.
Eller att det hade gått att använda direkt i butiker.
snabb leverans
Gedigen bra
Jag tycker att det är väldigt bökigt…
Jag tycker att det är väldigt bökigt att använda zupergift. Man vill göra ett köp i en affär men för att göra det köpet måste man gå igenom två extra steg för att kunna slutföra köpet. Sist jag använde zupergift kunde jag inte köpa så många presentkort som jag ville. Det va ingen bra upplevelse alls.
Något krångligt..men annars bra
pålitligt
pålitligt, smidigt att använda! digitalt presentkort levereras på en gång
Fungerar dåligt med Hotmail
Tjänsten fungerar dåligt med hotmail.
Jag fick varken orderbekräftelse eller presentkort på mail automatiskt.
Kontaktade kundtjänst via deras kontaktsida men de hade stängt på helgen.
Tydligen har dom problem när kunden använder hotmail, då måste de skicka presentkortet manuellt för att man ska få det vilket kräver att man kontaktar dom.
Eftersom de anger 1 timma som leveranstid blir det väldigt frustrerande när saker man skulle köpt med presentkortet tog slut under helgen.
Har de kända problem med Hotmail får dom lösa det eller uppge det när man beställer.
Jag fick mitt presentkort till slut.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.