Zwarte Roes Specialty Coffee Avaliações 47

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb hier de El Dragon decaf besteld, en vind hem echt super. Je proeft eigenlijk niet dat het decaf is. Echt een heerlijke koffie. Er staat op de website dat hij medium gebrand is maar ik zou eerde... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Echt werkelijk, supermarkt tot HEMA tot andere koffiebonen branderijen geprobeerd… Maar dit, dit blijft echt wel het neusje van de zalm, de veel gekregen vragen van de mensen die langs komen zi... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Moet de bonen nog gaan gebruiken maar het voortraject is goed bestellen en de levertijd lekker snel voor een goede prijs ik twijfel niet aan de kwaliteit en smaak ben een stevige zwarte koffie drinker... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Torrefação de Café
  2. Venda de Café
  3. Atacadista de Café

Zwarte Roes is een Nederlandse specialty coffee branderij. Wij selecteren hoogwaardige koffies uit verschillende koffieregio’s en branden deze in kleine batches voor maximale versheid en smaak. Onze koffies zijn geschikt voor espresso, filter en volautomatische machines. Bestellen kan eenvoudig via onze webshop of via een flexibel koffie abonnement. Heb je een vraag over je bestelling of koffie? Ons team helpt je graag via onze klantenservice.

Informações de contato

4,8

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

47 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en prima koffie

Snelle levering, heerlijke koffie en veel informatie over koffie op de site.

5 de março de 2026

Resposta da Zwarte Roes Specialty Coffee

Dank je wel voor je review!
Fijn om te horen dat de koffie goed smaakt, de levering snel was en dat je de informatie op onze site waardeert. We vinden het leuk om niet alleen goede koffie te leveren, maar ook wat kennis te delen.

Geniet van de koffie! ☕

Kwalitatief zeer goede koffie

Al jaren koop ik mijn koffiebonen bij dit bedrijf. Het is een eerlijk bedrijf met goeie kwaliteit wat ik belangrijk vind. Ik ben begonnen met Sidamo en ben daar eigenlijk altijd bij gebleven omdat het precies de koffie is die bij mij past. De koffie is mild maar vol van smaak.

6 de março de 2026

Resposta da Zwarte Roes Specialty Coffee

Dank je wel voor je mooie woorden en voor het vertrouwen al die jaren!
Leuk om te horen dat Sidamo zo goed bij je past. Het is inderdaad een koffie met een mooie balans: mild, maar toch vol van smaak.

Geniet van de koffie en bedankt dat je al zo lang voor Zwarte Roes kiest! ☕

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lekkere koffie en goede service

Lekkere koffie en goede service. Snelle reactie als ik extra kilo wil of eerder dan vaste maand datum als mijn koffie op is. Persoonlijk kaartje bij de verzending.

6 de março de 2026

Resposta da Zwarte Roes Specialty Coffee

Dank je wel voor je mooie review!
Fijn om te horen dat de koffie goed smaakt en dat je onze service waardeert. We proberen altijd zo flexibel mogelijk te zijn als de koffie iets sneller op is.

Leuk ook dat het persoonlijke kaartje wordt opgemerkt. Geniet van de koffie! ☕

Geweldige koffie

Allereerst het product. De koffie van zwarte roes is echt lekker. In combinatie met een goed apparaat (ik heb een melitta volautomatisch) heb je gewoon keer op keer een lekkere “barista” koffie maar dan thuis. Verschillende roasts zorgen voor iedere keer net een ander subtiele smaak zodat je nooit verveelt raakt.

Daarnaast is webshop top. Snelle service met een persoonlijke touch.

24 de junho de 2025

Resposta da Zwarte Roes Specialty Coffee

Dank je wel voor deze mooie review!
Geweldig om te horen dat de koffie zo goed bevalt en dat je met je Melitta volautomaat thuis steeds weer een lekkere kop koffie kunt zetten. De verschillende roasts zijn inderdaad bedoeld om telkens weer net een andere smaakbeleving te geven.

Fijn ook dat je onze webshop en service waardeert. Bedankt voor het vertrouwen en geniet van de koffie! ☕

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een heerlijke koffie van Zwarte Roes!

Wat een heerlijke koffie! Onlangs heb ik voor het eerst koffie gekocht bij Zwarte Roes. Hoewel ik geen koffiespecialist ben, proef ik duidelijk het verschil met standaard koffie, en vooral ook met andere verse bonen. Ik heb nu de Ethiopië Sidamo en Colombia Giraldo geprobeerd, en ik ben zeker van plan om nog vele andere varianten te proberen. Een echte aanrader voor koffieliefhebbers!

25 de junho de 2025

Resposta da Zwarte Roes Specialty Coffee

Dank je wel voor je mooie review!
Leuk om te horen dat je het verschil met standaard koffie zo duidelijk proeft. Ethiopië Sidamo en Colombia Giraldo zijn ook twee prachtige koffies om mee te beginnen.

Veel plezier met het ontdekken van de andere koffies en bedankt voor de aanrader! ☕

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Gemiddeld €30 per kilo

Gemiddeld €30 per kilo. Veeel te duur voor normale koffie. En word er gecompenseerd of krijgen de boeren gewoon normaal salaris. Het verhaal achter de koffie is er 1 uit 1000. Bla bla bla goed voor de boer. Maar nergens te controleren.
Op de verpakking is niet te achterhalen welke soort boon je krijgt. Of de blend verhouding. Mensen die €30 voor 1 kilo betalen willen vaak wel info bij een duur product. Anders kopen ze wel DE KOFFIE voor 1/3 van de prijs.
En dan de smaak ja het is koffie. En vrij vette koffie. Dus ik gok vrij snel gebrand. Wat niet best is voor je bonenmaschine.
Ik blijf bij mijn merk. Waarvan gedocumenteerd word dat het fair is en niet alleen geroepen.

7 de fevereiro de 2025

Resposta da Zwarte Roes Specialty Coffee

Bedankt voor je feedback. We vinden het alleen wel opvallend dat we je niet kunnen terugvinden in ons klantenbestand en dat er geen specifieke bestelling of ervaring met onze service wordt genoemd.

Onze koffie valt binnen het specialty coffee segment. Dat betekent onder andere dat boeren aanzienlijk hogere prijzen ontvangen dan de wereldmarktprijs voor koffie, omdat we direct samenwerken met importeurs die focussen op kwaliteit en eerlijke handel.

Daarnaast vermelden we op onze website per koffie uitgebreide informatie over herkomst, variëteit en smaakprofiel. Voor blends kiezen we bewust voor smaakbalans; exacte percentages staan ook op de website..

Mocht je onze koffie daadwerkelijk eens willen proberen, dan horen we natuurlijk graag wat je ervan vindt op basis van een echte ervaring.

Team Zwarte Roes

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.