Slordige service, Valse afspraken & Geld weg!!!
Let op: Veel tekst, want er is ook veel mis met dit bedrijf!
Toen ik mijn abonnement wilde opzeggen belde ik naar de klantenservice en sprak ik een medewerker. Deze medewerker zei dat hij (nadat ik met dit verzoek dus aangaf) mijn abonnement zou beëindigen en dat het stop na de resterende maanden volgens het contract. Ik ging namelijk overstappen. Hij zei dus dat hij het zou regelen en dat het geregeld wordt. Er werd niet om een schriftelijke bevestiging of iets gevraagd. Mijn abonnement zou dus nog enkele maanden aflopen.
Na een langere tijd viel mij opeens op dat mijn automatisch incasso betalingen gewoon door bleken te zijn gegaan, na die aflopende maanden en dus voor een langere tijd na eindperiode. Het was dus helemaal niet opgezegd maar gewoon automatisch verlengd!
Nadat ik weer belde, melde een andere medewerker dat ik blijkbaar een formulier zou hebben ontvangen waarop ik nogmaals schriftelijk zou moeten opzeggen en bevestigen.
Dit is mij nooit verteld en ik heb deze mail ook nooit gekregen!!!! Ook niet in mijn spam of iets.
Dus hoe kan ik dit nou weten?? Als ik dit wist had ik wel nog actie ondernomen en het in de gaten gehouden.
Ze zeiden dat dat alleen telefonisch opzeggen niet mogelijk was toen en dat het schriftelijk bevestigd moest worden. Maar deze medewerker die dit zei kon nu blijkbaar opeens wel mijn abonnement telefonisch opzeggen. Toen kreeg ik opeens wel een schriftelijke melding dat het ook daadwerkelijk was opgezegd. Vind ik ook maar apart.
Ook was het klachtenformulier systeem echt een "van het kastje naar de muur situatie". Ze zeiden dat ze de gesprekken niet konden terugluisteren, maar konden wel noemen dat ik blijkbaar met een vrouwelijke medewerker toen zou hebben gesproken bij het opzeggen. Hier klopte niks van, want ik had een mannelijke medewerker gesproken. Dus geen idee wat ze hier nu aan het verzinnen waren. Toen ik een klacht stuurde werd het echt niet fatsoenlijk gelezen en kon ik niet meer reageren op de klachtmail waardoor ik weer meerdere keren opnieuw contact moest opnemen.
Uiteindelijk sprak ik een medewerker die eindelijk wel het totale verhaal kon begrijpen, maar ze konden het blijkbaar niet meer crediteren, omdat er nergens een schriftelijk bewijs van de opzegging was. Er is dus blijkbaar überhaupt niks van mijn eerste aanvraag en bevestiging genoteerd.
Dus als een medewerker na telefonisch opzeggen zegt dat diegene het regelt maar niet doet, blijft mijn abonnement toch langer doorgaan en kan dit niet worden terugbetaald omdat er geen schriftelijk bewijs van opzeggen is.
Ik had later teruggekeken en helaas toen pas zag ik dat het na de eindperiode nog langer is doorgegaan. Ik ging er namelijk vanuit dat het geregeld zou worden omdat de klantenservice zegt dat ze het gaan regelen, maar blijkbaar kun je als klant niet meer vertrouwen op woorden vanuit deze klantenservice.
Ook hiervoor weggegaan bij budgetenergie, omdat ik niks meer met dit bedrijf te maken wil hebben.
Schriftelijk bevestigingen eisen anders krijg je deze luie onzin!
Resposta de Budget Internet