Vooraf huiswerk wel belangrijk!!
LS.
Als cliënt van Budget-Energie leek het ons wel aantrekkelijk om ook Budget-Thuis alles in 1 TV /Internet toe te voegen aan ons huidige Energie pakket.
Als prettige bijkomstigheid bleek de wervende lage prijs van de aanvullende glasvezelaansluiting nauwelijks te weerstaan.
Welnu, dit waren dan de loftuitingen maar de realiteit blijkt toch wat weerbarstiger want de door mij helaas genegeerde kenmerkende beoordelingen weerspiegelen een matig presterende provider.
Het kwaliteitsgehalte van ons TV/Internet pakket is zeer teleurstellend en aantoonbaar ontoereikend trots alle aanpassingen.
De veelvuldige dagelijkse storingen waarbij internet/wifi uitvallen veroorzaakt forse irritatie.
Niet verrassend dat deze veel voorkomende klacht als een rode draad de talrijke negatieve reviews teistert en waarbij de door Budget-Alles in 1 geroemde KPN betrouwbaarheid als ondersteunende vlag de lading bij lange na niet dekt.
Aangezien telefonisch contact met de klantenservice een dagtaak oplevert buiten de onverstaanbaarheid van sommige medewerkers is ook niet bepaald uitnodigend.
Maar wat dan wel? Tja, de tamtam dan maar in de vorm van een intern bericht sturen. Maar 1 ingevuld formulier moet toch genoeg zijn? Nou, niet bij Budget-Thuis want zelfs na 3 ingevulde formulieren geen reactie terwijl Naam-Mobiel- E-mail en Klacht duidelijk is omschreven en schreeuwen om beantwoording.
Vooral niet reageren naar je teleurgestelde klanten toe is schijnbaar het credo.Wellicht dat Trustpilot wel wat deuren opent.
Gaat dit nog goedkomen Budget-Thuis alles in 1?
Resposta de Budget Internet