Avaliação sobre Budget Internet

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Afwezige Communicatie van ADSL naar Glasvezel

Communicatie van monteurs, internet en energie gaat vanuit verschillende namen en internetafzenders. Iets terugvinden valt dan niet mee want je moet onder 5 verschillende marketing termen iets zoeken. Maar overgang van ADSL naar glasvezel ging echt slecht. Ooit een email gehad(eerste had een nummerieke datum, kan ook van KPN afkomstig zijn geweest) daarna nooit meer iets gehoord. Zat ik in andere kant van het land voor mantelzorg wordt een (naar later bleek overbodig ) pakketje opgestuurd waarna ik opvang hiervoor moet regelen. Kon pas na 4weken een monteur regelen en dat bleek ook enorm weinig werk te zijn. Overigens ging monteur niets vastschroeven en ook geen stopcontact in stoppenkast aanleggen.
Communicatie met monteur gaat dan ook onder weer een ander email adres. Echt onduidelijk en onoverzichtelijk

De bediening van de TV is ook wat onduidelijk. Snap niet waarom informatieopvragen zo onhandig is. Zou toch graag Yotube filmpje zien waarin alles uitgelgd wordt want vraag me af of dit nu echt de goede werking is.

10 de março de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta de Budget Internet

Beste Andre,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat de communicatie zo onduidelijk is gegaan... Het klopt inderdaad dat energie en Internet verschillende contactgegevens hebben omdat de communicatie via verschillende afdelingen gaat en dit niet vaakt overlapt.

We willen ook onze excuses aanbieden voor de vertraging bij het aansluiten van het glasvezel. Onze monteurs sluiten dit kosteloos aan om ervoor te zorgen dat dit altijd goed gaat en er geen problemen ontstaan wanneer de installatie fout gaat. Zij kunnen vaak echter geen stopcontacten aanleggen.

Mocht u nog vragen hebben over hoe het televisiekijken werkt willen wij u graag naar onze klantenservice doorverwijzen. Zij helpen u graag en staan voor u klaar om enige vragen te beantwoorden en zijn te bereiken op 020-2055555.

Budget Internet