Avaliação sobre Breedbandwinkel.nl

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Breedbandwinkel lost klacht op :)!!!Extra kosten terug gekregen van Breedband :)

Via Breedbandwinkel een Budget internet en TV glasvezel (KPN)abonnement genomen. In de aanbieding van Budget wordt wifi gepromoot, terwijl Budget dit niet kan leveren, zonder dat ik extra apparatuur moet kopen bij de monteur. Blijkt, dat het modem niet (draadloos) werkt en alleen aangesloten kan worden middels een verbindingsset, net zoals de TV ontvanger, die ook met een ethernet kabel vast zit.
Ik moet 2 stekkerdozen met kabel: DVS 1200(niet draadloos) extra betalen ad € 65 en ook de zg installatie daarvan ad € 17,50.
N.B. Die set was via KPN te koop tot januari 2025
(wordt niet meer gebruikt door KPN zelf)en staat op marktplaats te koop vanaf 15 €
NB. ik woon in een appartement, dus alles gelijkvloers,
Ik heb een klacht gedeponeerd bij Budget, echter zij vinden dat ik dit zelf moet betalen, terwijl Budget en Breedbandwinkel allebei gratis installatie garanderen bij het afsluiten van dit abonnement.
De apparatuur, die zij opsturen voor het modem en TV (KPN)kastje blijkt dus niet voldoende te zijn om alles naar behoren werkend te installeren en de klant moet zelf extra betalen voor het verbindingssetje en extra voor de installatie van de stekkerdozen, belachelijk!!
Ik moest de werkbon van de monteur tekenen en hun misbruiken dit nu, alsof ik akkoord ben gegaan met de extra kosten. De extra apparatuur en kosten, stonden nergens aangegeven bij de aanbieding bij Breedband nog Budget en toch wil Budget dat ik deze ga betalen.
Budget en Breedband zijn dus beide in gebreke, want gegarandeerde gratis installatie en wifi wordt niet gegeven, omdat de klant zelf moet opdraaien voor extra apparatuur en installatie daarvan.
Misleiding en oplichting!!!

Vandaag 23-3-2026, heeft Breedbandwinkel alles opgelost en de extra kosten ad € 82,50 naar mij overgemaakt, TOP!!!!

18 de março de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta de Breedbandwinkel.nl

Beste Marian,
dank voor uw review en direct namens Budget mijn excuses voor het ontstane ongemak rondom de installatie van het abonnement. Normaliter zou de wifi van het geleverde Budget modem uiteraard voldoende zijn een appartement van wifi te voorzien. Waarom dit in dit geval niet is gelukt is mij niet bekend, maar ik ga er vanuit dat u dit samen met de monteur heeft besproken.

Ik zie dat u al jaren vaste klant bent bij ons en uiteraard zorgen wij dan ook dat dit wordt opgelost. Als u de factuur van de aangeschafte DVS stekkerdozen en installatie even aan ons doorstuurt (info@breedbandwinkel o.v.v. het bestelnummer), dan zorg ik dat het bedrag deze week nog op uw rekening staat.

Nogmaals namens Budget onze excuses voor het ontstane ongemak. Ik hoop hiermee het probleem voor u te hebben opgelost. Mocht u een mogelijkheid zien uw review enigszins aan te passen, zien wij dit uiteraard graag.

Breedbandwinkel klantenservice