Avaliação sobre KPN

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

GA NIET NAAR KPN

Waar moet ik beginnen? Ik vraag me af wat hier precies misgaat. De communicatie is zeer matig en ik word telkens van het kastje naar de muur gestuurd. Het lijkt erop dat er intern onvoldoende kennis aanwezig is en afspraken niet worden nagekomen.

Daarnaast worden er op de website zaken beloofd die vervolgens niet worden waargemaakt. De service laat ernstig te wensen over. Zo werd er bijvoorbeeld vrijdag contact opgenomen met een vraag, en maandag werd dezelfde vraag opnieuw gesteld zonder dat er actie is ondernomen. De antwoorden blijven vaak dat er niets mogelijk is, wat erg frustrerend is.

Ook bij het oplossen van praktische zaken, zoals het aanleggen van internet, lijkt er geen voortgang te zijn. Er wordt aangegeven dat er geen kabel gevonden kan worden en eerder aangevraagde zaken, zoals een noodpakket, lijken vervolgens volledig te verdwijnen uit het systeem.

Ondertussen zit ik zonder werkende internetverbinding, waardoor thuiswerken niet mogelijk is. Bij contact met de klantenservice lijkt niemand op de hoogte te zijn van de situatie.

Tot slot wil ik duidelijkheid over mijn Smartwatch. Deze is nog steeds niet geleverd.

Gezien de vele negatieve ervaringen en de lage beoordeling (gemiddeld 1,4 ster op basis van 7300 reviews) maak ik me ernstig zorgen over de kwaliteit van de dienstverlening.

23 de março de 2026
Avaliação não solicitada