Veja o que dizem as avaliações
Hele vuile manier van bedriegen. Geven aan gratis monteur service aan te bieden. En erna kom je erachter dat ze dat pas aanbieden vanaf de ingangsdatum van je internet. Anders gezegd, als je h... Ver mais
We zijn voor onze ouders bezig om een zakelijk contract om te zetten naar prive. Dit is tot heden nog niet gelukt,na zovele telefoontjes. We zijn sinds begin januari bezig. Er is zelfs een rekening id... Ver mais
Detalhes da empresa
Informatie, service en online bestellen. Thuis en op kantoor. KPN sluit je aan.
Informações de contato
Holanda
- www.kpn.com
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
mondelinge toezegging niet nagekomen
Helaas voor de zomer overgegaan op een abonnement voor internet en tv met daarbij de overstap met 3 mobiele abonnementen zodra die opgezegd konden worden. Er werd verteld dat ik alleen de eerste paar maanden voor mijn opnemen pakket hoefde te betalen en vanaf level 2 niet meer. Nu zijn in de tussentijd de voorwaarden voor het gratis opnemenpakket gewijzigd en nu alle mobiele abonnementen zijn ingegaan moet ik alsnog voor het opnemen pakket maandelijks €4,99 betalen. Dit was in de overweging tot overstap echter wel een belangrijk item zoals ook telefonisch besproken.
Niks meer aan te doen krijg ik als reactie - dat schept helaas geen vertrouwensband voor de toekomst.
GA NIET NAAR KPN
Waar moet ik beginnen? Ik vraag me af wat hier precies misgaat. De communicatie is zeer matig en ik word telkens van het kastje naar de muur gestuurd. Het lijkt erop dat er intern onvoldoende kennis aanwezig is en afspraken niet worden nagekomen.
Daarnaast worden er op de website zaken beloofd die vervolgens niet worden waargemaakt. De service laat ernstig te wensen over. Zo werd er bijvoorbeeld vrijdag contact opgenomen met een vraag, en maandag werd dezelfde vraag opnieuw gesteld zonder dat er actie is ondernomen. De antwoorden blijven vaak dat er niets mogelijk is, wat erg frustrerend is.
Ook bij het oplossen van praktische zaken, zoals het aanleggen van internet, lijkt er geen voortgang te zijn. Er wordt aangegeven dat er geen kabel gevonden kan worden en eerder aangevraagde zaken, zoals een noodpakket, lijken vervolgens volledig te verdwijnen uit het systeem.
Ondertussen zit ik zonder werkende internetverbinding, waardoor thuiswerken niet mogelijk is. Bij contact met de klantenservice lijkt niemand op de hoogte te zijn van de situatie.
Tot slot wil ik duidelijkheid over mijn Smartwatch. Deze is nog steeds niet geleverd.
Gezien de vele negatieve ervaringen en de lage beoordeling (gemiddeld 1,4 ster op basis van 7300 reviews) maak ik me ernstig zorgen over de kwaliteit van de dienstverlening.
Ik schrijf dit bericht ivm mijn moeder.
Ik schrijf dit bericht ivm mijn moeder.
Mijn ouders zijn al plus minus 50 jaar lid van KPN.
Er moest glasvezel geregeld worden.Dit met de nodige ellende.Niet werkzame vaste lijn daardoor en een draad door de huiskamer naar kast.Een week lang ...Eindelijk werd dat verholpen en toen was er gezeur over een kastje wat meegenomen was door de monteur.Daar 3 keer over gebeld....en het abonnement zou lager worden omdat ze een kastje minder had en MB's zouden verlagen.Vandaag weer gebeld en nu wordt er een kastje verstuurd.... terwijl wij dat niet nodig hebben.Onbegrijpelijk en wordt het teveel aan het abonnement terug gestort.KPN heeft nog wat te verbeteren.
Slechte klanten service
Ik heb inmiddels al meerdere keren telefonisch contact gehad met KPN over het niet ontvangen van de beloofde bonus van €150 , volgens hun moet Recommerce die betalen, de medewerkers van KPN kunnen alleen maar zeggen, dat je zelf contact moet opnemen met Recommerce, terwijl je zelf een nieuwe telefoon bij de KPN gekocht hebt met een beloofde bonus van €150 . Mijn advies: koop geen telefoon bij KPN, want als er problemen zijn, wordt je niet goed geholpen door de klantenservice van KPN, ipv , dat ze je willen helpen, wat een waardeloos bedrijf is KPN !!
Hele vuile manier van bedriegen.
Hele vuile manier van bedriegen.
Anders gezegd, als je het niet zelf doet, heb je minimaal 2 weken geen internet.
Dit soort misleiding zou strafbaar moeten zijn.
Wil je afkikken van internet KPN is het beste medicijn
KPN weet dat ze hele slechte modems hebben maar hoe je ook klacht vervangen doen ze niet. Ik moet nog 8 maanden maar stap dan over naar een bedrijf met een klantenservice. Op de goede dagen valt het modem 4 keer op een dag uit.
Als je het leuk vindt om iedere week al…
Als je het leuk vindt om iedere week al je apparatuur te moeten resetten, dan zit je bij KPN helemaal goed. Het is bijna een soort wekelijkse traditie: kopje koffie erbij, modem uit, modem aan, en hopen dat alles weer een beetje meewerkt. Wie houdt er nou niet van zo’n spannend momentje in het leven?
En dan het beeld, prachtig… als het niet net besluit om even te gaan haperen. Maar hé, dat geeft de kijkervaring juist extra dynamiek. Je weet nooit precies of je naar een voetbalwedstrijd kijkt of naar een moderne stop-motionfilm.
Kortom: houd je van verrassingen, technische uitdagingen en het regelmatig opnieuw opstarten van je apparatuur? Dan is KPN absoluut een aanrader.
KPN is a shameful
KPN is a shameful, scamming, misleading, unfaithful, and rude company.
When I registered as a new client for Internet and TV due to their TV and Laptop promotion, I was aiming for an extra laptop for my work. However, they betrayed me.
Those who got a TV, are complaining due to a low-quality 300 euro TV delivered compared to what was advertised 599euro. What a scam!
Check the Kpn community complaints for more information: due to trustpilot reserve laws, I couldn't share the complete link here.
community.kpn.com
Moreover, what surprised me as a new customer was that all the agents I talked to multiple times from KPN who were promoting the gifts on their website didn't know their partner, Sidekix, who was responsible for sending the gifts.
By the way, I also talked to Sidekix 3 times sidekix they told me that KPN didn't send us any information about you to deliver your gifts. This shows the level of scam running in this trash company.
I wasted my time and energy for nothing.
I will report this shameful company to the Netherlands, Geschillencommissie Telecommunicatiediensten, for further investigation.
Een positieve reactie voor de klantenservice
Ik lees veel negatieve reacties over de klantenservice van KPN, maar ik wil bij deze een compliment uitdelen aan de vriendelijke, behulpzame medewerker van de klantenservice. Hij heeft ons netjes en met veel geduld door een aantal handelingen geloodst. Met positief resultaat.
Tijdens de "opstart-wachttijden" probeerde hij ons duidelijk te maken wat er op de achtergrond gebeurt. En hij wilde nadat de tv weer goed beeld gaf nog een tijd blijven hangen, om zeker te weten dat de storing verholpen was. Nogmaals... Een dikke pluim voor deze medewerker.
Programma verder doorspoelen een ramp
Sinds blijkbaar een update is het verder doorspoelen van een programma op tv een verschrikking geworden. Eerst zag je op het volledige scherm duidelijk hoe ver je was. Nu zie je het doorspoelen op een piepklein scherm IN het grote scherm. Waarom doorspoelen ineens in een piepklein scherm terwijl het eerst in het volledige scherm te zien was. Daardoor is het héèl moeilijk geworden te zien wanneer de reclame voorbij is. Hierover contact gehad met kpn. Ze snapten niet dat je liever op een groot scherm iets ziet dan op een klein schermpje. Doen dus niets. Zodra het contract afgelopen is ben ik weg.
Ik zou lekker voor ziggo gaan
Ik zou lekker voor ziggo gaan, een en al gezeik met KPN. Zit op zolder met een (goede versterker) werkt voor geen meter. Wifi vliegt er om de minuut weer uit waardoor ik niks kan spelen op de ps5
Ziggo! Ziggo! Ziggo! Ziggo?
E-herkenning van KPN
E-herkenning van KPN. Zelden zo’n klantonvriendelijke organisatie meegemaakt. Niet mee in zee gaan dus.
Wat een drama, geen verantwoordelijkheid!
Wat een drama!
Continu storing met het netwerk, geen beeld en geluid. Dit gebeurt minimaal 5x per week en hier betaal je dan 90,- voor?! Belachelijk. Wanneer je de klantenservice vraagt terug te bellen gaat de lijn 1 seconde over waardoor je geen kans hebt om op te nemen, bel je terug is de klantenservice gesloten. Kortom.. ze hebben maling aan je.. sluit hier geen abonnement af!!
4g internet met router aangeschaft van…
4g internet met router aangeschaft van KPN , vanaf dag 1 ellende. Geen internet , elke dag bellen en mailen en van alles proberen. Nieuwe simkaart , router opnieuw opstarten , kaartje in de telefoon doen , weer een nieuwe simkaart , speedtest , nog een nieuwe simkaart. Niks heeft ervoor gezorgd dat ik fatsoenlijk internet had. Uiteindelijk besloten dat ik het zat was en er vanaf wou. Sorry meneer , u hebt een contract van 2 jaar en moet betalen. Wat ??? Ik geef vanaf dag 1 aan dat het niet werkt…. Dat we nu 2 dagen over de 14 dagen bedenktijd zijn boeit me niks , ik wil er vanaf want KPN levert niet wat ze beloven. Met veel pijn en moeite het contract ontbonden. Enkele weken later een factuur van 30 euro , serieus ??? Ik ben alleen maar tijd verloren en heb 2 weken stress gehad van jullie nutteloze product.
Ik ben al jaren lang tevreden klant (privé) en nu word de hele relatie kapot gemaakt omdat KPN geen excuses kan aanbieden maar enorm veel moeite gaat doen om hun €30 te krijgen. Nooit ga ik jullie betalen !! Ik voel me opgelicht en respectloos behandeld door KPN. Ik ben zo blij dat ik nu zakelijk Ziggo heb en kan niet wachten om privé ook Ziggo te krijgen. Gasten blijven ook gewoon bellen om uit te leggen waarom ik €30 moet betalen, om te lachen gewoon. Al was het €1 , ik betaal niet voor iets wat niet geleverd werd , klaar
(Tot slot , KPN stuurt dreigbrieven met info dat je voor 20 Maart moet betalen , dagtekening brief is 11 Maart. Het moment dat je de brief ontvangt is na de uiterste betaaldatum. Dus al zou je willen betalen , je bent al de klos omdat ze sjoemelen met data.
Wat een ***bedrijf
bespaar jezelf de moeite
bespaar jezelf de moeite. heb je problemen ze hangen gewoon op
Trouwe klanten KPN opgelicht door KPN aan telefoon
Oppassen voor huidige klanten internet die overgaan op glasvezel. Er wordt aan de telefoon gemeld dat je korting krijgt, maar dit wordt berekend over een hogere prijs. Uiteindelijk krijg je dus geen korting als vaste en trouwe klant, maar dit wordt niet aangegeven om te voorkomen dat je naar een concurrent gaat. Bij het nabellen na ontvangst van dit contract, wordt er zelfs door een KPN medewerker gemeld dat dit een verkooptruc is van KPN en hij was zo eerlijk om de woorden ..rot maar op... te gebruiken als kracht term om te benadrukken dat trouwe klanten geen waarde voor KPN zijn. Goed bezig smerige oplichters
Worst customer experience
Would never recommend it go ziggo instead.
Had so much issue with the fiber installation. They closed my case and did show up for appointments. Neighbors been complaining to me that they didn’t show up for appointments and caused a mess outside their house. Everyone in my building told me to go for ziggo but sadly I had a 2 year contract with KPN and I am stuck now. I will never in my life make the mistake of going with KPN again. I thought how bad it could be but they proved me wrong.
Vuil tuig
Vieze vuile oplichters, er word je een abbonement beloofd van 35 euro per maand, vervolgens word t na een halfjaar 42,50. Smerige verkoop truc aan de telefoon om even over je rug een sale te verkopen. En ja hoor ze kunnen het niet meer terugdraaien. Echt vals schorem. NEEM HIER GEEN ABBONEMENT !
KPN glasvezel
Ben overgestapt naar KPN na 45 jaar casema,Ziggo enz. Dit alles voor glasvezel. Nu blijkt dat de glasvezelkabeltjes in mijn straat niet allemaal zijn neergelegd met als resultaat dat ik nu al 2 maanden van t kastje naar de muur gestuurd wordt door KPN , Glaspoort en onderaannemers. KPN neemt in ieder geval geen verantwoordelijkheid voor t feit dat ik bij hun een product afneem dat ze blijkbaar niet kunnen leveren. Onderaannemer hult zich in stilzwijgen. Dus bezint eer gij begint voordat je met KPN in zee gaat. Ze laten je gewoon in de kou staan. Je staat als klant alleen en moet zelf overal achter aan.
Oplichters
Verschrikkelijk wat een oplichting. Vanaf juli 2025 bezig om het abonnement van mijn moeder op te zeggen, die naar een verzorgingshuis moest waar ze op dat moment KPN niet mee kon nemen omdat dit niet geleverd werd op het adres. Sinds juli 2025 betaal ik 60 euro per maand voor niets. Meerdere telefoontjes, een klacht, toezeggingen dat mijn moeder onder het abonnement uit kan gezien de omstandigheden, uittreksel GBA, alles en nog steeds blijven ze t/m maart 2026 incasseren. Ga mijn klacht nu buiten KPN hoger opspelen, ben het gedoe meer dan zat.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.