Bank besteld in december 2025. Bank is nog steeds niet binnen. Wij bellen meerdere keren per week om te vragen of er al duidelijkheid is wanneer de bank wel geleverd zou worden. Ze kunnen nu na 15/16... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik ben zeer tevreden over de service van ADA WONEN. Als klant waardeer ik het enorm dat er naar mijn wensen wordt geluisterd en dat deze zo snel en zorgvuldig worden uitgevoerd. Een probleem met m... Ver mais
★★★★★ Ik ben zeer tevreden over Ada Wonen in Capelle a/d IJssel! Het personeel is super vriendelijk en gastvrij, en ik ben erg goed geholpen bij het maken van mijn keuzes. De levering was precies o... Ver mais
Ik adviseer om hier nooit wat te kopen, ze liegen alles bijelkaar, ze komen afspraken niet na en leveren nooit wat je bent overeengekomen. Wij hebben meubels besteld maar bij levering totaal and... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja de Móveis
- Loja de Móveis para Quartos
- Acessórios para Móveis
- Fabricante de Móveis
- Loja de móveis para sala de estar
Ada Wonen – Betaalbare Luxe voor Iedereen Bij Ada Wonen geloven we dat luxe wonen voor iedereen toegankelijk moet zijn. We combineren stijlvol design met betaalbare prijzen, zodat u een sfeervol en modern interieur kunt creëren zonder concessies te doen aan kwaliteit. Onze collectie bestaat uit een breed assortiment aan meubels en woonaccessoires die passen bij diverse woonstijlen en budgetten. We streven ernaar om betaalbare luxe te bieden, zodat iedereen kan genieten van een stijlvolle en comfortabele woonomgeving. Wat Ada Wonen uniek maakt, is onze focus op transparantie en persoonlijke service. Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u graag bij het vinden van de perfecte inrichting voor uw woning. Met heldere afspraken en een eerlijke werkwijze weet u altijd precies waar u aan toe bent. Bovendien volgen we de nieuwste woontrends en zorgen we ervoor dat onze collectie continu up-to-date is, zodat u altijd profiteert van de laatste innovaties en stijlvolle ontwerpen. Ons team van experts staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap van uw woonproject. Of u nu uw woning compleet wilt inrichten of op zoek bent naar enkele unieke stukken om uw interieur te verfraaien, wij leveren maatwerk dat perfect aansluit op uw wensen en budget. Wij zijn trots op onze klantgerichte aanpak en werken dagelijks aan een optimale woonbeleving voor al onze klanten. Kies voor Ada Wonen en ervaar hoe wij betaalbare luxe mogelijk maken. Ontdek onze collectie en laat u overtuigen door de persoonlijke service en de kwaliteit die wij bieden.
Informações de contato
Holanda
- adawonen.nl
Respondeu a 75% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Aanrader
Aanrader! Zo ontzettend vriendelijk geholpen echt top mensen! Nu na 12 welen onze meubels ontvangen en alles is helemaal goed gegaan. Echt top dank jullie wel.
Super slechte service
Super slechte service. bij het brengen van je bed willen ze nog 100 eur extra omdat ze het zogenaamd niet naar boven krijgen en via het raam moet. je wordt genaaid waar je bij staat. en als je ze belt wordt er opgehangen in je oor en daarna nemen ze geen contact meer op met je. ze zouden mij terug bellen alleen we zijn 2 weken verder en nog steeds niet terug gebeld., En na dat ze weg zijn gegaan hebben ze alle karton en plastic voor de deur gegooid en zo achter gelaten. me hele tuin zat vol.

Resposta da Adawonen
Top service!
Wat een ruime keuze in de winkel met top service en snelle levering! We zijn helemaal happy met onze nieuwe bank!
Super mooie bank en bed besteld
Super mooie bank en bed besteld! Iedereen maakt er complimenten over. Zorg wel dat je echt optijd besteld. Heel vriendelijk geholpen door Derya :)
Bank besteld
Bank besteld. Levertijd was 4-6 weken. Wij hebben tot week 8 gewacht en uiteindelijk toch om status gevraagd. We hebben wekenlang moeten bellen voor wat informatie. Meerdere keren is beloofd ons terug te bellen...niet gebeurd. Wees dan eerlijk naar de klanten toe en vertel wat er aan de hand is. Dan hadden we iets meer geduld en begrip. De valse beloftes die werden gemaakt, hebben de situatie verergerd. Zo een slechte service hebben we eerder nergens meegemaakt. Bank is uiteindelijk geleverd zonder bijbehorende spullen. Die mogen we zelf komen ophalen want is niet zeker of deze goed wordt bezorgd. Wat een ... verhaal. Ben benieuwd hoe lang de bank meegaat... Nooit meer!
Wij hebben onlangs meubels besteld met…
Wij hebben onlangs meubels besteld met advies van een medewerkster van Ada Wonen. Helaas hebben we de verkeerde kleur meubels ontvangen. Nadat we juridische stappen hebben ondernomen, begonnen ze pas met reageren. Ze zouden oorspronkelijk met twee kleurplaten komen om naar de kleur te kijken, maar uiteindelijk kwam ze met slechts één kleurstaal, waardoor het leek alsof het de juiste kleur was. Dat konden we al raden.. De service laat veel te wensen over, en we voelen ons bijna bedrogen door deze gang van zaken.
We overwegen nu verdere juridische stappen te ondernemen, aangezien we van mening zijn dat Ada Wonen zich niet eerlijk gedraagt in deze kwestie, en waarschijnlijk meerdere gedupeerde klanten zijn.
KOOP NIET BIJ DEZE OPLICHTERS
Bespaar jezelf de hoofdpijn en koop je spullen niet bij Ada wonen
Wij hebben een beschadigde salontafel geleverd gekregen. Ons is toegezegd dat wij tussen de 10 en 14 dagen een nieuwe salontafel gaan binnenkrijgen. Je raad het al deze is natuurlijk niet geleverd. Om de paar dagen heb ik gebeld met de vraag waar blijft mij salontafel. Het antwoord van de medewerkers : meneer het wordt zo snel mogelijk geleverd”
Na 8 weken gewacht te hebben was de maat voor mij vol, ik heb de bestelling geannuleerd, conform het niet nakomen van afspraken.
In deze 8 weken heb ik een hele nare ervaring gehad met de dames van de klantenservice. Deze zijn heel arrogant en als het ze niet meezit hangen ze op.
0 sterren waardig dit bedrijf !
Slechte service
Een paar maanden geleden heb ik een bankstel gekocht, en na enkele maanden is het volledig ingezakt, met een grote opening tussen de kussens. Ik heb meerdere keren contact opgenomen, maar het enige wat ze doen is tijd rekken en excuses verzinnen. Als dit zo blijft doorgaan, ben ik binnenkort van plan juridische stappen te ondernemen.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.